Mimmis

Wednesday, 12 May, 13:27

Nyheter om Mimmis

Sortering: Relevans | Senaste
UNT - 24 feb 21 kl. 15:07

Nystartat café i Uppsala

Mimmis Café AB har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Företaget skall bedriva caféverksamhet med försäljning av mat och dryck.".

UNT - 24 feb 21 kl. 15:07

Nystartat café i Uppsala

Mimmis Café AB har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Företaget skall bedriva caféverksamhet med försäljning av mat och dryck.".

UNT - 24 feb 21 kl. 15:07

Nystartat café i Uppsala

Mimmis Café AB har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Företaget skall bedriva caféverksamhet med försäljning av mat och dryck.".

Corren - 23 mar 20 kl. 16:00

Mimmi till slutrundan i "Hela Sverige bakar".

Klar för slutaudition..

Skånskan - 13 feb 20 kl. 19:00

Hjälpsamma mellanskåningar

MELLANSKÅNE Narconons behandlingshem i Skarhult har figurerat i pressen många gånger genom åren – så även 1995.
Hjälpsamma mellanskåningar var ett annat tema denna tidningsdags för 25 år sedan.Den 14 februari det året rapporterade Skånskan om att behandlingshemmet fick skarp kritik av länsstyrelsen.

Blekinge Läns tidning - 18 jul 19 kl. 15:59

Mimmis släktforskning blir en kokbok från naturens skafferi

Mimmi Svensson är ett känt ansikte på Ica Maxi i Olofström där hon arbetar som matinspiratör. Men på fritiden forskar hon om livet på släktgården och har fastnat för bondesamhällets självhushållning med naturens skafferi som en viktig resurs. Med tiden ska det bli en kokbok..

Blekinge Läns tidning - 09 maj 17 kl. 11:01

Den tuffa resan är över

Mimmis resa här på jorden är över. En riktig kämpe, som engagerade tiotusentals blekingar och gav hopp till många andra cancersjuka har somnat in..

Expressen - 05 jan 17 kl. 07:03

Vem sköt katten Mimmi i huvudet?

Vem sköt katten Mimmi i huvudet? Det undrar en orolig familj söder om Stockholm efter att veterinären hittat en luftgevärskula i deras älskade katts öga. – Det är helt otroligt, säger Mimmis matte Louise..

Expressen - 05 jan 17 kl. 07:03

Vem sköt katten Mimmi i huvudet med gevär?

Vem sköt katten Mimmi i huvudet? Det undrar en orolig familj söder om Stockholm efter att läkarna hittat en gevärskula i deras älskade katts öga. – Det är helt otroligt, säger Mimmis matte Louise..

SVT - 26 maj 15 kl. 15:40

Mimmis Kotkas osannolika löparkarriär

Från ingen idrotts alls till VM-löpare på fem år. Dessutom i ultramaraton i alpmiljö - för en tjej bosatt i Skåne. Tur då att Mimmi Kotka har en klar fördel i branschen....

Expressen - 10 maj 15 kl. 21:35

Mimmis söner blev svårt brännskadade

Mimmi Landbergs två söner lekte vid stranden när de råkade trampa på jättebjörnlokor. I en vecka låg de på sjukhus med stora brännskador. – Jag vill att fler ska förstå hur farliga de här växterna är, säger hon..

Expressen - 30 nov 14 kl. 07:12

Måste betala för paket posten inte lämnar ut

Striden kring fyraåriga Mimmis födelsedagspaket fortsätter. Nu måste Mimmis storebror, som skickade paketet, betala över hundra kronor i returporto för att få ut paketet. – Det är inte riktigt klokt, säger pappan Christer Thynell..

Expressen - 08 nov 14 kl. 07:03

Mimmi, 4, får inte ut sitt födelsedagspaket

Fyraåriga Mimmis bror skickade ett paket med pärlor och pärlplattor till henne när hon fyller år i dag. Men Mimmi får fira sin födelsedag utan sin storebrors present. Posten vägrar att lämna ut paketet eftersom hon inte har ett ID-kort.

Kristianstadsbladet - 16 aug 14 kl. 06:30

En indirekt påverkan

Foto: Bosse Nilsson
Den senaste tidens händelser på tidningen Norra Skåne har väckt uppmärksamhet. Nedan publiceras några av de insändare som har inkommit till Kristianstadsbladet. Norra Skånes chefredaktör Mimmi Karlsson-Bernfalk ger även svar.

Aftonbladet - 11 jul 14 kl. 12:01

Mimmis död blev en chock för familjen”

Malin Jonssons lillasyster dog av GHB-förgiftning på en fest.

Dalarnas tidningar - 11 feb 14 kl. 22:40

Mot toppen med experthjälp

Mimmi Hjorth är en etablerad stjärna på USA-touren. Och nu tar systersonen Benjamin – med hjälp av sin moster – sikte mot världstoppen – Jag hade inte varit där jag är i dag om jag inte haft Mimmis hjälp, säger han..

Vimmerby Tidning - 06 dec 13 kl. 08:17

Novratidis öppnar nattklubb

Vimmerby får en ny nattklubb. Krögarna Mimmis och Christoffer Novratidis tar över gamla Harrys och siktar på premiär i början av nästa år.
– Jag är helt övertygad om att det finns underlag för en nattklubb i Vimmerby, säger Christoffer Novratidis..

Kristianstadsbladet - 26 nov 13 kl. 07:00

Att gå sin egen väg

Foto: Elon Månbåge
Egenutgivningen ökar och kulturjournalist Bengt Eriksson bestämde sig för att göra dopp i den flod av eget utgivna deckare som finns. Totalt kom han att läsa 34 stycken. Slutsats: En del är mycket bra, de flesta behöver en granskande redaktör.

SN - 21 maj 13 kl. 17:16

Blixten slog ner vid Mimmis hus

Det kraftiga åskvädret på tisdagsmorgonen skrämde in Mimmi Sandberg och katten Smurfen på toaletten. Minuter senare slog blixten ned i en hög björk bara sju meter från husknuten..

Alingsås tidning - 13 feb 12 kl. 11:48

Arzu tipsar om en specialgratäng 

GOD MAT I AT: Arzu Aydin Uhlén på Musses Grillhouse presenterar i dag en smakfull gratäng som hon kallar Mimmis special. Den passar bra till ris eller bulgur samt tzatziki..

Aftonbladet - 04 feb 12 kl. 16:19

Mimmis succé ? vann 100 000 kr

Före detta RIX-hästen skrällde på V75 ? tränaren överlycklig efter framgången?Det är jävligt kul?..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.