Mest

Tuesday, 20 April, 15:53

Nyheter om Mest

Sortering: Relevans | Senaste
Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Medieanalys: Dalen bäst i klassen

En miljon kronor i namnrättighetspengar för 2020 fördelas till de olika elitföreningar som huserar på Umeå energi arena. IBK Dalen är de som får Mest denna gång då de både är den förening som synts Mest i media men också har lyckats bra sportsligt och har ett bra hållbarhetsarbete..

Magazin24 - 17 timmar sedan

Här är de mest klickade bostäderna: Vecka 15

Hemnets Mest besökta objekt i Västra Mälardalen och Kolbäcksådalen under den gångna veckan..

Expressen - 22 timmar sedan

Giriga toppklubbar har tappat sin själ

Toppfotbollen framstår numera Mest Mest som en hyperkommersialiserad parodi på sig själv. .

Expressen - 22 timmar sedan

Greta Thunberg skänker en miljon till vaccinprogram

Svenska klimataktivisten Greta Thunberg skänker en miljon kronor till WHO och det globala vaccinprogrammet Covax.Programmet ska se till att världens Mest utsatta, till exempel invånarna i låginkomstländer, får vaccinet.– Precis som med klimatet måste vi hjälpa de Mest sårbara först, säger Thunberg enligt SvD..

SvD - 22 timmar sedan

Greta Thunberg skänker en miljon till vaccin

Greta Thunberg ger sig in i kampen för vaccin till världens Mest utsatta. Nu skänker hon en miljon kronor till WHO och det globala vaccinprogrammet Covax. ”Precis som med klimatet måste vi hjälpa de Mest sårbara först” säger hon..

GlobeNewswire - Igår: 14:00

Saniona tillkännager partnerskap med Foundation for Prader-Willi Research (FPWR) för att stödja sin kliniska studie med Tesomet på Prader-Willis syndrom (PWS)

PRESSMEDDELANDE 19 april 2021 Saniona (OMX: SANION), ett biofarmaceutiskt företag med klinisk utveckling fokuserad på sällsynta sjukdomar, meddelar idag att ett partnerskap har ingåtts med stiftelsen Foundation for Prader-Willi Research (FPWR). Målet är att öka medvetenheten inom de grupper som FPWR når ut till om Sanionas kliniska Fas 2b-studie med Tesomet för behandling av Prader-Willis syndrom (PWS), som förväntas starta under första halvåret 2021. ”Det finns idag inga godkända behandlingsalternativ för att hantera hyperfagi, den okontrollerbara hunger som utgör ett av de Mest besvärliga symptomen vid PWS, varför kliniska studier är högt prioriterade för de drabbade av PWS”, säger John Walter, VD för FPWR.

ÖstersundsPosten - 45 minuter sedan

Fastighet på egen udde med fyra meter till vattnet toppar listan i Jämtland – här är husen som klickades mest under förra veckan

En villa med fyra meter till vattnet vid Helgesjön, ett 40-talshus i Odensala och en fastighet i....

News55 - 1 timme sedan

Juryn fortsätter överlägga i Floydmål

Tre veckor av vittnesmål från 45 personer. Det är en del av det material som de tolv jurymedlemmarna har att utgå ifrån när de under tisdagen påbörjar en andra dag av överläggningar i det Mest uppmärksammade fallet av polisvåld i USA på årtionden. Polis….

GT - 2 timmar sedan

”Vi slog AIK – på deras eget sätt”

IFK Göteborg slog AIK med 2–0 på Ullevi.Mest glädjande för Blåvitt-supportrarna?– Vi slog AIK på deras eget sätt, säger David Vukovic, som driver sajten Nya Blåvitt, i senaste avsnittet av BBpodd..

SR - 4 timmar sedan

Fredsarbetet i Mali försvåras av klimatförändringar

Klimatförändringar kan göra det svårare att uppnå fred och stabilitet i Mali, enligt fredsinstitutet SIPRI som intervjuat deltagare i FNs fredsstyrka Minusma i Mali. Bland annat tycks rekryteringen av barn till extremistgrupper öka. Orsaken är att familjer som förlorat inkomst på grund av uteblivet regn och långvarig torka kan välja att skicka sina barn till olika stridande grupper för att få en extra inkomst.

Expressen - 5 timmar sedan

”Klart man är rädd för de samtalen...”

Team Thorengruppen har bara förlorat fyra matcher på hela säsongen.En annan imponerande siffra.Antal coronafall: Noll.

ETF-marknaden - 5 timmar sedan

En fondrobot som arbetar för dig

Opti är ett svenskt företag som står under Finansinspektionens tillsyn. Bolaget tillhandahåller en automatiserad spartjänst i form av en fondrobot som arbetar för dig. Genom denna går det att skapa en optimalt diversifierad investeringsportfölj.

News55 - 6 timmar sedan

Nedåt på börsen – Getinge mot strömmen

Efter en trevande start sjunker Stockholmsbörsen. Vid 10-tiden har OMXS-index tappat 0,4 procent. Utvecklingen liknar den på ledande Europabörser.

Cornucopia - 7 timmar sedan

Fortsatta kraftiga uppgångar för villor i Stockholm - normal utveckling för lägenheter

Bostadsbubblan fortsätter pumpas upp i Stockholm. Uppgången i priserna för villor är extrem, om än inte rekordartad för säsongen, medan lägenheter nu utvecklas helt enligt säsongsmönstret.
Strikt talat villor och lägenheter i Solna, inte i StockholmDet finns som sagt inget som kan stoppa bostadsbubblan och uppgången i priserna annat än stigande räntor, men med permanenta krisräntor kunde inte ens den värsta ekonomiska krisen sedan 30-talet hindra fortsatt uppgång för bostadspriserna.

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Dikten "Maskrosbarn" gav 17-åring förstapris

17-åriga Elisa Tallec från Stockholm vann första pris i den nya skrivartävlingen "Unga skriver för unga". Hon prisas för sin prosadikt "Maskrosbarn" som handlar om både lycka och sorg, och som, enligt juryn "fångar in det Mest undflyende och förankrar det i verkligheten"..

News55 - 8 timmar sedan

Dikten “Maskrosbarn” gav 17-åring förstapris

17-åriga Elisa Tallec från Stockholm vann första pris i den nya skrivartävlingen "Unga skriver för unga". Hon prisas för sin prosadikt "Maskrosbarn" som handlar om både lycka och sorg, och som, enligt juryn "fångar in det Mest undflyende och förankrar d….

DN - 8 timmar sedan

De kan utplånas när vi behöver dem som mest

Mangroveträd suger mer koldioxid än regnskogen och är barriär mot cykloner • Klimatnyckeln som hotas – av klimatet. .

YLE - 9 timmar sedan

Våldet mot journalister har fördubblats i Europa – Norden fortfarande i topp men Tyskland halkar efter

Proportionellt har läget försämrats Mest i Europa..

SR - 9 timmar sedan

Klimatförändring historiskt slagit hårdast mot mindre utvecklade samhällen

Klimatförändringar har historiskt sätt slagit mycket hårdare mot mindre utvecklade samhällen. Men moderna samhällen av idag är kanske de allra Mest motståndskraftiga mot klimatförändring..

SVT - 12 timmar sedan

Tidslinje: Krisen i Venezuela

Oljelandet Venezuela har gått från att vara ett av latinamerikas Mest välmående länder till ett land vars ekonomi ligger i spillror. Flera miljoner människor har lämnat landet efter år av hyperinflation, varubrist och politiskt kaos..

SVT - 15 timmar sedan

Floyds moster om rättegången: Vi måste få en förändring nu

Floyd-rättegången har nu lämnats över åt juryn och målet närmar sig därmed sitt slut. Rättegången har blivit en stor symbol för polisvåldet mot svarta men de som kanske påverkats Mest av rättegången är Floyds egna familj. – Vi måste få en förändring nu.

Expressen - 19 timmar sedan

”Det känns lite som en kniv i ryggen...”

Liverpool är en av de tolv klubbar som står bakom den nya Super League. Under måndagskvällen ställs klubben mot Leeds i ligaspelet i en match som fram tills i dag såg ut att handla om viktiga poäng i kampen om en Champions League-plats.Nu har allt ställts på sin kant.

SR - 21 timmar sedan

Greta Thunberg donerar en miljon till vaccinprogram

Klimataktivisten Greta Thunberg donerar en miljon kronor till Covax som förser låginkomstländer med coronavaccin, meddelar organisationen WHO, rapporterar nyhetsbyrån AFP. Thunberg säger att världssamfundet måste göra mer för att adressera problemet kring den ojämlikhet som finns kring vaccinet och att man måste hjälpa de som är Mest utsatta först. Nästan 900 miljoner doser Covid-19-vaccin har injicerats runt om i världen, enligt en AFP.

Sydsvenskan - 22 timmar sedan

”Louie Louie”-gitarrist död

Mike Mitchell, som var en av medgrundarna till 1960-talsbandet The Kingsmen, är död. Han är kanske Mest känd för sitt energifyllda gitarrsolo i gruppens hitlåt "Louie Louie" från 1963. Det var en cover på en r'n'b-låt och gruppens rockigare version som.

GöteborgsPosten - 22 timmar sedan

"Louie Louie"-gitarrist död

Mike Mitchell, som var en av medgrundarna till 1960-talsbandet The Kingsmen, är död. Han är kanske Mest känd för sitt energifyllda gitarrsolo i gruppens hitlåt "Louie Louie" från 1963..

News55 - 22 timmar sedan

“Louie Louie”-gitarrist död

Mike Mitchell, som var en av medgrundarna till 1960-talsbandet The Kingsmen, är död. Han är kanske Mest känd för sitt energifyllda gitarrsolo i gruppens hitlåt "Louie Louie" från 1963. Det var en cover på en r'n'b-låt och gruppens rockigare version som….

UNT - 22 timmar sedan

Fritidshus i lantlig miljö hamnar i topp

Fritidshus med lantligt läge hamnar i topp för vecka 15, på Mest besökta lokala objekt på Hemnet..

UNT - 22 timmar sedan

Fritidshus i lantlig miljö hamnar i topp

Fritidshus med lantligt läge hamnar i topp för vecka 15, på Mest besökta lokala objekt på Hemnet..

UNT - 22 timmar sedan

Fritidshus i lantlig miljö hamnar i topp

Fritidshus med lantligt läge hamnar i topp för vecka 15, på Mest besökta lokala objekt på Hemnet..

Aftonbladet - 23 timmar sedan

”Den mest speciella matchen man spelar”

▸ Profilerna inför stormötet: ”Vår största rival”.

ETF-marknaden - 23 timmar sedan

CLMA ETF gör sin första rebalansering

Den första onsdagen i februari var gjorde IClima Global Decarbonisation Enablers UCITS ETF (ticker: CLMA) gör sin första rebalansering. Två företag avlägsnades på grund av en minskning av den genomsnittliga dagliga volymen, medan tio aktier lades till i indexet. CLMA består nu av 158 aktier.

Nerikes Allehanda - Igår: 15:33

LARS STRÖMAN: Studie om sju europeiska städer: Resenären i Örebro släpper ut mest koldioxid

En resenär i Örebro släpper ut mer koldioxid per dag än en resenär i London eller Rom. Det visar....

Resume - Igår: 13:59

De var Sveriges största annonsörer i mars – Amazon raket på listan

Kantar Sifos siffror över Sveriges största annonsörer i mars 2021 visar att Ica fortfarande investerar Mest i köpta medier. Samtidigt tar Amazon plats som landets näst största annonsör, ett knappt halvår efter etableringen i Sverige..

Expressen - Igår: 13:47

Advokaten: ”Barnen kräver miljonbelopp”

Den kvinnliga förskolläraren kom i egna kläder när hon på måndagen ställdes inför rätta för ett stort antal övergrepp mot små barn.Den medåtalade mannen bar häktets gröna kläder.Båda är huvudpersoner i en härva som beskrivs som en av de Mest omfattande i landet.

ETF-marknaden - Igår: 12:34

Den nordiska ETF-marknaden mars 2021

Den nordiska ETF-marknaden mars 2021 uppgick till cirka 11,6 mdkr (9,3 mdkr i februari) varav cirka 10,7 mdkr omsattes i den svenska marknaden. Av den totala nordiska ETF-omsättningen var XACT:s marknadsandel cirka 98%. Av den totala börsomsättningen i Sverige i mars svarade ETF-handeln för cirka 1,84%.

News55 - Igår: 11:14

Navalnyj flyttas till sjukhus

Den fängslade ryske regimkritikern Aleksej Navalnyj flyttas till en sjukhusavdelning för fångar, uppger ryska fängelsemyndigheter enligt Interfax. Hans tillstånd påstås vara "tillfredsställande". Navalnyj, Rysslands Mest framträdande oppositionspolitike….

UNT - Igår: 11:02

Almtunatalang uttagen till U18-VM: "En chock"

Oskar Asplund har blivit uttagen till U18-VM i USA och representerar ett Sverige med guld i sikte. I USA väntar förutom ishockeymatcher, en hel del tid på hotellrummet. "Blir nog Mest NHL och Fortnite", säger Oskar Asplund..

UNT - Igår: 11:02

Almtunatalang uttagen till U18-VM: "En chock"

Oskar Asplund har blivit uttagen till U18-VM i USA och representerar ett Sverige med guld i sikte. I USA väntar förutom ishockeymatcher, en hel del tid på hotellrummet. "Blir nog Mest NHL och Fortnite", säger Oskar Asplund..

UNT - Igår: 11:02

Almtunatalang uttagen till U18-VM: "En chock"

Oskar Asplund har blivit uttagen till U18-VM i USA och representerar ett Sverige med guld i sikte. I USA väntar förutom ishockeymatcher, en hel del tid på hotellrummet. "Blir nog Mest NHL och Fortnite", säger Oskar Asplund..

SvD - 22 feb 20 kl. 08:04

Snabbmatskedjor som misslyckats i Sverige

Flera har försökt och gått i konkurs, flera har återuppstått. Trots att Sverige är ett av de tio Mest snabbmatsätande länderna i Europa lyckas inte alla amerikanska snabbmatsutmanare att etablera sig här..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.