Mållinjen

Sunday, 16 May, 17:10

Nyheter om Mållinjen

Sortering: Relevans | Senaste
SR - 02 maj 21 kl. 15:26

Chelsea och Eriksson till CL-final

Chelsea lyckades hemma i London vända 1-2-underläget från det första mötet i Champions Leagues semifinal. Magdalena Eriksson var tillbaka från skada och stod för en rensning på Mållinjen i slutminuterna när Bayern jagade ett mål som hade betytt tyskt avancemang vid ställningen 3-1 för Chelsea. I slutsekunderna tryckte Bayern upp hela laget vid en hörna och Chelsea lyckades kontra in 4-1-bollen i öppet mål via Fran Kirbys andra fullträff i mötet.

Råvarumarknaden - 14 mar 21 kl. 21:49

SKM Prisinformation Elcertifikat vecka 10, 2021

BEGYNNANDE HOCKEYKLUBBA?STÅR PÅ MÅLLINJEN PRISKOMMENTAR Elcertifikat: Äntligen en prisgraf med en begynnande hockeyklubba! Till sist får två månader med elcertunderskott en viss inverkan på priset och för att det samtidigt är dags att knyta ihop säcken för 2020.

Expressen - 29 apr 21 kl. 19:06

Stina, 18: ”Känns som att snubbla på mållinjen”

Studentfester, bal, poängjakt, idrottsturneringar och jippodagar. Det hade Stina Nighy, 18, sett framför sig när hon tänkte på sitt tredje gymnasieår.
Men på grund av corona kommer 02:ornas student bli något helt annat.

GT - 29 apr 21 kl. 18:07

Överläkaren: Risk att smittan ökar på valborg

Smittspridningen har minskat något, allt fler blir vaccinerade, snart är det sommar.– Det ser väldigt ljus ut. Men det vore synd att snubbla före Mållinjen, säger Magnus Gisslén, överläkare vid Sahlgrenskas infektionsklinik.

SVT - 23 apr 21 kl. 11:00

Snabb jycke oväntad löparstjärna i USA

Hunden Holly gjorde succé på en friidrottstävling i Utah, USA.   Hon hoppade in i loppet under flickornas 4x200 m stafett och passerade tjejerna en efter en.   Precis innan Mållinjen gick hunden förbi Gracie Laney från Logan High School och vann loppet.

Expressen - 22 apr 21 kl. 09:35

Tegnell: Ser mållinjen – i maj vänder det

Socialstyrelsen larmar om ett extremt pressat läge inom vården.Anders Tegnell menar att vi nu är inne i en avgörande tid, och att det kan vända i mitten på maj.– Det vore tråkigt att snubbla nu och få stora skador på samhälle och sjukvård när en liten tid till med att hålla avstånd skulle göra så stor skillnad, säger statsepidemiologen till Aftonbladet..

Expressen - 16 apr 21 kl. 22:47

”Man blir på något sätt en syndabock”

KARLSKOGA. Gustaf Thorell var nära att trycka dit en kvittering som hade fixat en av de sjukare vändningarna någonsin i svensk hockey.Men pucken orkade inte över Mållinjen och efter matchen kunde han inte hålla känslorna tillbaka.

Cornucopia - 12 apr 21 kl. 18:09

Skrivprocessen - romancykeln över året

Betalt samarbete med Bokus.
Nedan följer lite statistik från Scrivener sedan november 2017 över hur mycket jag skrivit netto för mina romaner Höstregn, Fallet, Redovisningsavdelning Marviken och nu Drönarhjärta. Hur det årliga flödet av romanproduktionen ser ut kanske kan intressera någon.

SVT - 27 mar 21 kl. 22:56

Portugal tappade poäng – snuvades på mål

Portugal hade ingen bra kväll mot Serbien i VM-kvalet. Först tappade man sin 2-0-ledning och i slutsekunderna tilldömdes man inte mål trots att bollen var klart över Mållinjen..

Länstidningen i Jämtland - 27 mar 21 kl. 13:44

Emil Persson bryter nio års norsk dominans – så var vägen till totalsegern

När Emil Persson korsade Mållinjen som femma i dagens Årefjällslopp kunde han konstatera att han....

ÖstersundsPosten - 27 mar 21 kl. 13:44

Emil Persson bryter nio års norsk dominans – så var vägen till totalsegern

När Emil Persson korsade Mållinjen som femma i dagens Årefjällslopp kunde han konstatera att han....

SVT - 26 mar 21 kl. 06:25

Liberalerna splittrade inför helgens omröstning

I helgen samlas Liberalernas partiråd för att fatta beslut om regeringsfrågan och en möjlig öppning till Sverigedemokraterna. Men partiet är splittrat och flera går emot partistyrelsens linje, – Det är jämnt. Det blir väldigt spännande ända in på Mållinjen, säger Anna Starbrink (L) som motsätter sig partistyrelsens förslag..

SR - 21 mar 21 kl. 15:26

Sandra Näslund vann VC-avslutningen i skicross

Sandra Näslund avslutade skicrossäsongen på allra bästa sätt när hon vann i Schweiz före hemmaåkaren Fanny Smith. Svenskan tog ledningen i finalen innan Smith tog sig förbi. Men Näslund visade styrka och kunde korsa Mållinjen som etta efter att ha passerat schweiziskan sent.

SVT - 21 mar 21 kl. 15:16

Näslund vann världscupavslutningen

Sandra Näslund avslutade världscupsäsongen på bästa sätt. Hon vann en rysarfinal i Veysonnaz där hon besegrade största konkurrenten Fanny Smith på Mållinjen..

Cornucopia - 09 mar 21 kl. 08:39

Svensk ekonomi klarade pandemin femte bäst i EU år 2020

Svensk ekonomi ser ut att ha klarat sig femte bäst i EU under recessions- och kris- och panikåret 2020. Bara Irland, Litauen, Luxemburg och Polen klarade sig bättre, där Irland och Luxemburg kanske kan betraktas som specialfall. Real BNP-tillväxt EU år 2020.

Expressen - 09 mar 21 kl. 06:43

Blev målskytt – trots att pucken aldrig gick i mål

LOS ANGELES. Det var nattens konstigaste mål i NHL.Och det var en svensk som gjorde det.

SR - 08 mar 21 kl. 17:40

Norge har bestämt sig - överklagar Kläbos diskning

Skid-VM i Oberstdorf avslutades med stor dramatik när Klæbo, efter att ha varit först över Mållinjen i femmilen, diskades för att ha varit orsaken till att Alexander Bolsjunov knäckte ena staven i spurten om guldet. Norge förbereder en överklagan av beslutet att diska Johannes Hösflot Kläbo i VM-femmilen. Ett definitivt avgörande kan dröja till på fredag.

News55 - 08 mar 21 kl. 17:02

Norge ska överklaga diskning av Klæbo

Norge förbereder en överklagan av beslutet att diska Johannes Høsflot Klæbo i VM-femmilen. Ett definitivt avgörande kan dröja till på fredag. Skid-VM i Oberstdorf avslutades med stor dramatik när Klæbo, efter att ha varit först över Mållinjen i femmilen….

SR - 07 mar 21 kl. 12:47

Linn Persson gjorde sitt livs lopp

Linn Persson imponerade stort i jaktstarten i världscupen i skidskytte i Nove Mesto. Persson gick ut som 21:a och tog sig i mål på fjärde plats efter bara en bom. Upp till pallen skiljde bara en sekund.

Expressen - 07 mar 21 kl. 11:28

Slår rekordet – norska dominansen fortsätter

Rekordet är slaget i Vasaloppet. Tord Asle Gjerdalen gjorde ett ryck med sju kilometer kvar och var först över Mållinjen i Mora. Norska åkare har därmed vunnit herrklassen nio år i rad.

SVT - 06 mar 21 kl. 06:30

Vändningen: Ingebrigtsen får guldet trots diskningen

Jakob Ingebrigtsen var först över Mållinjen i EM-finalen på 1500 meter och firade sitt EM-guld. Minuter senare diskandes norrmannen. Men efter en överklagan fick han i natt tillbaka guldet.

News55 - 05 mar 21 kl. 22:35

Norske stjärnan diskades – men fick guldet

Jakob Ingebrigtsen jublade över sin EM-seger på 1 500 meter. Men först efter en överklagan kunde han få sitt guld. – Jag tycker inte jag gjorde något fel, säger han.

News55 - 05 mar 21 kl. 22:35

Norske stjärnan tog guld – diskades

Jakob Ingebrigtsen jublade över sitt EM-guld på 1 500 meter. Trodde han. Norrmannen diskvalificerades i efterhand och nu har man lämnat in en protest.

Sydsvenskan - 05 mar 21 kl. 22:35

Norske stjärnan tog guld – diskades

Jakob Ingebrigtsen jublade över sitt EM-guld på 1 500 meter. Trodde han. Norrmannen diskvalificerades i efterhand och nu har man lämnat in en protest.

SVT - 05 mar 21 kl. 22:24

Norrmannen trodde att han vunnit guld – diskades minuter senare

Jakob Ingebrigtsen var först över Mållinjen i EM-finalen på 1500 meter och firade sitt EM-guld. Men minuter senare ströks hans resultat från listan. – Jag var utanför banan i start.

Expressen - 04 mar 21 kl. 18:07

Därför mötte Ebba inte upp Frida vid målgång

OBERSTDORF/STOCKHOLM. När Frida Karlsson gled över Mållinjen så var Jonna Sundling och Charlotte Kalla snabbt framme hos henne. Ebba Andersson däremot, hon höll sig borta.

SR - 02 mar 21 kl. 14:50

VM–medaljörerna om pallplatserna: ”Två stockar jag försökte transportera"

Frida Karlsson slutade tvåa i dagens skiathlon med tuffa förutsättningar på banan som hon säger så här om: ”I sista långbacken uppe i solen var det som två stockar jag försökte transportera upp, det gjorde ont i hela mig.” Ebba Andersson var väldigt nöjd med att ta sin andra individuella medalj i VM i Oberstdorf: ”Det var med riktigt trötta ben som jag korsade Mållinjen, utifrån dagens förutsättningar är jag jättenöjd att det räcker till en medalj.”.

News55 - 02 mar 21 kl. 14:03

Karlsson efter silvret: “Vilken lättnad”

Therese Johaug gick inte att rå på. Den norska skiddrottningen lade ännu ett VM-guld – det tolfte – till samlingarna. Frida Karlssons medaljhög växer också, liksom Ebba Anderssons.

SR - 02 mar 21 kl. 13:02

Just nu: Svenskorna på ny medaljjakt

Kl. 13.02-14.

SR - 02 mar 21 kl. 06:06

Torgny Mogren: Svenskorna kan matcha Johaug

Dags för 10 kilometer fristil på skid-VM i tyska Oberstdorf, en distans där Frida Karlsson tog VM-silver senast i Seefeld. Radiosportens expert tror på Frida Karlsson och Ebba Andersson som de två stora medaljhoppen, baserat på vad de levererade under lördagens skiathlon. "Jag tror båda ska kunna matcha Therese Johaug och ge henne en match nästintill fram till Mållinjen", säger Torgny Mogren som är inne på att det blir dubbelt svenskt på pallen.

SR - 28 feb 21 kl. 14:21

Svenska guldhjältarna: ”Då är det sjukt kul att lyckas”

Radiosporten har nu pratat med de två VM-guldhjältarna efter segern i sprintstafetten. Maja Dahlqvist: "Det känns så jäkla kul. Vi hade en tydlig plan och vi följde den, då är det sjukt kul att lyckas.

SVT - 28 feb 21 kl. 12:02

Brasiliens damer firade efter målgång

Det handlar inte alltid om att vinna – för vissa handlar det om att gå i mål. Brasiliens damer firade rejält när de hade korsat Mållinjen i sprintstafetten. Jaqueline Mourao och Bruna Moura skrek ut sin glädje och kramade varandra..

UNT - 28 feb 21 kl. 06:30

Vilket lag vill Storvreta se som tvåa i tabellen?

Storvretas serieledning ser ut att vara säker, men kanske att skenet bedrar. Vinner Kalmarsund sina hängmatcher, en av dem mot Storvreta, så kan det bli kamp in på Mållinjen..

UNT - 28 feb 21 kl. 06:30

Vilket lag vill Storvreta se som tvåa i tabellen?

Storvretas serieledning ser ut att vara säker, men kanske att skenet bedrar. Vinner Kalmarsund sina hängmatcher, en av dem mot Storvreta, så kan det bli kamp in på Mållinjen..

UNT - 28 feb 21 kl. 06:30

Vilket lag vill Storvreta se som tvåa i tabellen?

Storvretas serieledning ser ut att vara säker, men kanske att skenet bedrar. Vinner Kalmarsund sina hängmatcher, en av dem mot Storvreta, så kan det bli kamp in på Mållinjen..

News55 - 27 feb 21 kl. 10:20

Norgren efter Tjejvasan: “Får inte gå till så här”

Vem vann Tjejvasan? Det blev totalröra när Lina Korsgren och Britta Johansson Norgren passerade Mållinjen nästan samtidigt. Båda fick bära segerkransen innan Lina Korsgren utropades som segrare.

SR - 27 feb 21 kl. 10:28

Lina Korsgren vann tjejvasan

Efter en spurtduell mot Britta Johansson Norgren kan Lina Korsgren nu titulera sig som vinnare av Tjejvasan 2021, med en fots marginal. Efter målgången blev det dock lite förvirring om vem som faktiskt var först över Mållinjen. Båda åkarna fick känna på att ha segerkransen runt halsen innan Korsgren till slut korades som vinnare.

Vestmanlands Läns Tidning - 26 feb 21 kl. 06:58

Insändare: Fälld precis vid mållinjen

Kommentar på inlägget "Hur tänkte man här?", VLT den 20 februari.Jag instämmer helt med....

Expressen - 25 feb 21 kl. 16:08

Exakt så tystas ett … norskt hån, Jonna

OBERSTDORF. Norskan Lotta Udnes Weng står precis framför mig och säger lite lätt småsarkastiskt ”det är skönt att se” Linn Svahn misslyckas.Jag önskar att Weng vänt sig om.

SVT - 20 feb 21 kl. 19:08

Bö om Samuelssons firande: ”Lite i överkant”

Sverige tog silver bakom Norge i herrarnas stafett. Sebastian Samuelsson firade med att korsa Mållinjen med en svensk flagga. Ett firande som norrmännen tyckte var i överkant.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.