Lindhe

Thursday, 06 May, 18:59

Nyheter om Lindhe

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 15 apr 21 kl. 18:00

Antons och Sofias plan: Paret ska gifta om sig

Anton Pehrson, 29 och Sofia Lindhe, 25, blev ihopmatchade i SVT:s ”Gift vid första ögonkastet”.Nu avslöjar makarna att de har planer på att gifta sig igen – efter bröllopet i tv, något som Sveriges Radio var först med att rapportera om. – Vi har sagt att det är klart att vi vill gifta oss av kärlek någon gång också, säger Sofia Lindhe..

Expressen - 19 mar 21 kl. 13:26

Anton och Sofias egna ord ? efter bråket i SVT

Midsommarbråket mellan Anton Pehrson och Sofia Lindhe i senaste avsnittet av ?Gift vid första ögonkastet? har fått stor uppmärksamhet i sociala medier.

Cornucopia - 21 dec 20 kl. 16:35

Regeringen: Gränsen till pestsmittade Danmark stängs (äntligen) - även inreseförbud från Storbritannien

Regeringen med inrikesminister Mikael Damberg (S) och utrikesminister Ann Lindhe (S) meddelar att man nu stänger gränsen till det pestsmittade Danmark, så danskar inte längre kan åka och plundra svenska butiker och restauranger, och sprida pesten, när butikerna är stängda i Danmark. Danskar må enligt Danmark inte kunna smittas av pesten i Sverige, utan bara svenskar som åker till Danmark kan sprida pesten. Nu drar Sverige alltså motsvarande slutsats fast åt andra hållet.

Vimmerby Tidning - 29 apr 21 kl. 19:00

Estelle,10, samlade in pengar till hemlösa katter

Tioåriga Estelle Lindhe är en tjej med stort hjärta. När hon hade samlat ihop 580 kronor valde hon att köpa kattmat för pengarna och skänka allt till Katthemmet i Västervik, som lovordar hennes givmildhet..

SvD - 27 apr 21 kl. 10:34

”Planera inte för mycket – gör det bara”

Entreprenören Kristina Lindhe, grundare till inredningsmärket Lexington, listar några av sina främsta karriärråd..

SVT - 09 apr 21 kl. 09:23

”Taco-paret” om uppmärksamheten efter Gift vid första ögonkastet

Den svenska upplagan av Gift vid första ögonkastet började sändas 2014. Men sedan pandemin inleddes har programmet blivit mer av en snackis än tidigare år. Efter gårdagens säsongsavslutning fick Morgonstudion besök av deltagarna Anton Pehrson och Sofia Lindhe..

News55 - 08 apr 21 kl. 22:00

Så gick det i “Gift vid första ögonkastet”

Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" har nått sitt slut – och två av tre par sade slutligen ja till varandra. Paret Sofia Lindhe och Anton Pehrson kallades för en perfekt matchning av relationsexperten Fredric Bohm inför det slutgiltiga valet i….

Expressen - 25 mar 21 kl. 21:45

Sofia och Antons försoning i ”Gift vid första ögonkastet”

Midsommarfesten slutade dramatiskt för Anton Pehrson, 29, och Sofia Lindhe, 25, i ”Gift vid första ögonkastet”.Men i senaste avsnittet visas hur de försökte lösa konflikten.Även Johan Skantz, 31, och Susanna Lundberg, 32, har haft problem.

Expressen - 18 feb 21 kl. 21:30

Sofia och Antons tårar före vigseln: ”Allt blev på riktigt”

Sofia Lindhe, 25, och Anton Pehrson, 29, hoppas hitta kärleken i ”Gift vid första ögonkastet”.Utan att ha träffats fick de inför vigseln höra varandras inspelade röster – vilket fick båda att brista ut i gråt.– Allt blev på riktigt vid det här tillfället, säger Sofia..

DI - 24 aug 20 kl. 16:54

Grundaren säljer aktier för nästan 500.000 i Lexington

Lexingtons största ägare Kristina Lindhe och Tommy Lindhe har via ägarbolaget Kristina Lindhe & Co Holding sålt 32.308 aktier till ett….

Sydsvenskan - 29 jan 21 kl. 09:00

”Jag vill krossa kärleksmyten och alla falska uppgifter”

Kathinka Lindhe om dramat Sixten Sparre och Elvira Madigan: det var överlagt mord..

Vimmerby Tidning - 14 jan 21 kl. 13:26

Nya ägare till fastigheten på Åkervägen 8 i Västervik - 5 000 000 kronor blev priset

Maria Bolin, 32, och Carl Magnus Lindhe, 36, är nya ägare till fastigheten på adressen Åkervägen 8 i Västervik..

Aftonbladet - 20 sep 20 kl. 13:48

Svenske Martins hem slukades av skogsbränderna

▸ Över hundratusen människor har tvingats fly från sina hem under de värsta skogsbränderna som drabbat Kalifornien i modern tid. Svenske Martin Lindhe och hans familj är några av dem som förlorat allt i lågorna..

Skånskan - 15 jan 20 kl. 05:00

Stort behov av volontärer

lund Som volontär på språkkafé får man vara beredd på att vad som helst kan komma upp.
– Först ska man vara sig själv, men också väldigt flexibel. Det är väldigt spännande, säger Lena Gustafsson som varit volontär på biblioteket i Linero i två och ett halvt år.

SmålandsPosten - 27 maj 20 kl. 19:52

Stort ansvar på färre i coronatider – möte mellan två pass i hemtjänsten

Oro och sjukskrivningar. Tillvaron är extrem i coronatider och smittan slår blint. – Mycket handlar om egenansvar och att hjälpa varandra, säger undersköterskan Susann Lindhe, som jobbar i en utsatt hemtjänstgrupp..

Skånskan - 16 feb 20 kl. 16:55

Till sist blev villaborna av med alla gamla sopor

Höör/HÖRBY/ESLÖV I över två veckor har somliga villabor fått vänta på att Merabs nya entreprenör Suez ska genomföra en planerad soptömning.
Under lördagen la Suez i en växel för att komma ikapp och sopbilarna snurrade bland annat runt på villagatorna i området Åkersberg i Höör.Missnöjet har jäst bland många av Merabs kunder.

UT - 07 feb 20 kl. 15:19

Fullsatt när Lindhe gästade Fredagsklubben

Han hade en procents chans att överleva. Christoffer Lindhe tog den procenten och ägnar nu karriären åt att förenkla livet för amputerade patienter..

Expressen - 25 apr 20 kl. 19:00

Amanda Strand och Felicia Aveklew avslöjar nya jobbet

Amanda Strand och Felicia Aveklew börjar podda. Det berättar de båda youtubarna i en intervju med Expressen TV.– Vår tanke är att det ska vara två bästa vänner, och du ska blir den tredje bästa vännen, säger Felicia Aveklew om upplägget.

Skånskan - 23 mar 20 kl. 10:14

HFAB igång med tolv bostäder

Höör Överklaganden från grannar försenade projektet. Nu är Höörs Fastighets AB (HFAB) i full gång med projektet att bygga åtta hyreslägenheter på Klevahill. Snart byggs ytterligare fyra lägenheter i samma stil på Kvarnbäck.

Skånskan - 10 mar 20 kl. 15:30

De här är troliga efterträdare

Höör Flera kandidater står beredda att ta över när Michael Andersson går i pension. Men bara en person kan få jobbet. Här är de mest tänkbara kandidaterna om kommunstyrelsens arbetsutskott håller fast vid att en efterträdare ska tillsättas internt.

Sydöstran - 06 mar 20 kl. 06:00

Coronavirus tuff smäll för Ronnebyföretag

Coronautbrottet i Kina skapar stora problem för Sveriges största kontraktstillverkare – Orbit One i Ronneby. – Vi befinner oss i en prekär situation, säger vd Mattias Lindhe till Sydöstran..

Skånskan - 18 sep 19 kl. 18:30

Krismöte hölls för fastighetspersonal

höör Höörs Fastighets AB:s vd Mikael Nordholm sade hastigt upp sig i förra veckan. I förra veckan lämnade också bolagets styrelseordförande sin post. På måndagsmorgonen hölls ett extrainsatt möte där personalen informerades.

Skånskan - 12 feb 19 kl. 15:47

Varnas efter bingosamtal från jobbtelefonen

Höör En anställd på ett gruppboende i Höör ringde in till Bingolottos uppesittarkväll från jobbtelefonen – för sammanlagt 1 000 kronor.
Nu varnas personen som efter händelsen får avdrag på lönen och som självmant lämnat sin tjänst.Det var under lillejulafton som personen ensam arbetade på ett gruppboende i Höörs kommun.

Skånskan - 12 dec 19 kl. 09:00

Nya ägare till 30-talshus i Eslöv

Eslöv Fastigheten på adressen Torsvägen 3 i Eslöv har fått nya ägare. Köpare är Adela och Eroll Leskovci, 34 och 35 år, och säljare är Emelie Lindhe och Rickard Pontus Simon Winér. Köpet blev klart i november 2019 och priset blev 3 575 000 kronor.

YA - 02 dec 19 kl. 18:00

Sportande seniorer trivs i skolan: ”Det har varit jättekul”

Bordtennis och skytte. Padel och gymnastik. Deltagarna i höstens Senior sport school har testat en lång rad olika idrotter.

Dagens Media - 18 nov 19 kl. 07:40

Lexingtons grundare: ”Jag är långt ifrån färdig”

I det 102:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Lexingtons grundare och vd Kristina Lindhe. De två diskuterar entreprenörskap, internationellt varumärke och retailers framtid..

DI - 02 nov 19 kl. 15:00

En vinnarskalle mot alla odds

Idrotten gav Christoffer Lindhe den mentala styrkan att komma tillbaka efter olyckan som höll på att kosta honom livet..

Helsingborgs Dagblad - 16 sep 19 kl. 16:00

Elvira Madigan i fokus under föreläsning

Kathinka Lindhe berättar om Elvira Madigan och Sixten Sparre i Förslövs församlingshem torsdagen den 19 september klockan 19..

Expressen - 25 aug 19 kl. 11:48

Victorias val – står bakom svenskt mode: ”Extra kul”

Hon gör det igen – den här gången i en trendig blazer.Det är en i raden av kronprinsessan Victorias många hyllningar till svenskt mode.– Hon ser strålande ut, precis som alltid, säger Lexingtons grundare Kristina Lindhe..

Expressen - 22 jun 19 kl. 17:32

De busfräcka kossorna åt upp förlovningsringen

Den hemliga förlovningsfesten i ”Bregottfabriken” slutade med en ände med förskräckelse.Plötsligt gick en flock kor till riktad attack mot kärleksparet Emelie Lindhe och Pontus Winér.Kossorna skrämde slag på båda, åt upp picknickmaten och - det värsta av allt - svalde troligen den dyrbara ringen..

YA - 22 jun 19 kl. 13:27

Kodramat: ”Vi ska bli bättre på att skylta med information om naturbetet”

Martin Mårtensson fick veta vad som hänt på Ales stenar på Facebook och säger att han känner sympati för Emelie Lindhe och Pontus Winér vars frieri fick ett abrupt slut. Han säger att det bästa är att sjasa bort kossor som blir för närgångna..

YA - 21 jun 19 kl. 18:30

Kodrama vid Ales stenar: Närkamp med kor mitt under frieriet

Frieriet på Ales stenar hade allt. Vacker inramning, romantiskt picknick och inte minst en ring inbäddad i en midsommarkrans. Istället fick Emelie Lindhe, Pontus Winér och deras lilla hund fly från en skock minst sagt närgångna kor..

Expressen - 26 maj 19 kl. 17:46

Vallokal skulle vara öppen – är stängd

I Malmö har flera personer försökt att rösta på köpcentrumet Emporia.Men trots att vallokalen skulle vara öppen är den stängd, skriver Sydsvenskan. – Det har blivit fel på Emporia, säger Grethe Lindhe på valnämnden till tidningen..

Barometern - 10 maj 19 kl. 18:00

Musik: Så bra är Lundells och Gyllene Tiders nya låtar

Ulf Lundell, Gyllene Tider, bob hund och lokala Miss Sister och Hjärtat har släppt ny musik. Nöjets recensenter har lyssnat. Efter skilsmässa och sjaskig rattfylla landar Tranorna kommer som ett härligt, soligt vykort från Ulf Lundell, skriver Christian Gustafsson.

Expressen - 07 maj 19 kl. 13:14

Christoffer, 30, blev påkörd av ett godståg – överlevde

17 år gammal förlorade Christoffer Lindhe båda benen och en arm efter att ha blivit överkörd av ett godståg.Hela hans värld rasade samman och allting kändes hopplöst – men vändningen skulle komma.– Då fick jag gnistan tillbaka, säger Christoffer om den avgörande händelsen.

GöteborgsPosten - 30 apr 19 kl. 11:49

Överlevde mot alla odds – nu kan hans företag slå igenom

Christoffer Lindhe blev överkörd av ett tåg i Varberg..

GöteborgsPosten - 24 apr 19 kl. 15:24

Överlevde mot alla odds – nu kan företaget slå igenom

Christoffer Lindhe om genombrottet på den svenska marknaden..

Skånskan - 13 apr 19 kl. 15:30

Miljöchef slutar efter bara ett år

höör Han tog över i en närmast tumultartad situation när Rolf Englesson fick sparken som miljö- och byggchef för ett år sedan. Nu säger tillförordnade miljö- och byggchefen Håkan Bergknut upp sig och tar över samma tjänst i Osby kommun.– Jag har fått ett bättre erbjudande där, säger Bergknut till SkD.

Skånskan - 19 mar 19 kl. 15:00

Förslag: Mer ansvar på tjänstemän i budgetarbete

höör Tidigarelagd driftsbudget och ett större ansvar på kommunens förvaltningschefer att ta fram en korrekt budget. Det är två av förändringarna som Alliansen vill genomföra i kommunens budgetarbete.– Vi har landat i ett beslut där ledningsgruppen ska ta ett större ansvar, säger Höörs kommunalråd Johan Svahnberg (M).

Dagens Media - 11 mar 19 kl. 10:10

Telenors kommunikationsdirektör lämnar

Pia Lindhe slutar när Telenor gör om kommunikationsrollen..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.