Lödde

Monday, 12 April, 17:51

Nyheter om Lödde

Sortering: Relevans | Senaste
ETF-marknaden - 20 timmar sedan

Handeln med Ethereum nådde rekordvolym

Handeln i CME Ethereum nådde rekordvolym på 240 miljoner dollar den här veckan, mätt i antalet futureskontrakt. Volymer och öppet intresse för CME Ethereum Futures nådde rekordhöjd den här veckan, enligt data från kryptoanalysplattformen Skew. Den dagliga volymen närmade sig 240 miljoner dollar på en enda dag.

Expressen - 11 timmar sedan

Nådde ny milstolpe – efter poängsuccé

LOS ANGELES. Gabriel Landeskog, 28, nådde en ny milstolpe i NHL i natt.Med sin tredje poäng i matchen när Colorado bortabesegrade Anaheim med 4-1 nådde han 500 poäng i NHL.

GlobeNewswire - 07 apr 21 kl. 08:30

Hoylu ab: arr Ökade med 18% kvartalet Över kvartalet i slutet av mars 2021

Stockholm, Sverige, 7 april 2021 – Hoylu, ledande inom visuella samarbetslösningar för distribuerade team, presenterade idag antal användare och Årliga återkommande intäkter (ARR) från och med slutet av mars 2021. Antalet totala användare nådde 45 000, en ökning med 10% från 41 000 i slutet av februari 2021.Antalet betalande användare ökade till 7 900, en ökning med 6% från 7 400 i slutet av februari 2021.

Nyan - 30 minuter sedan

Ålänning ville döda” kapten klänning”

En åländsk man dömdes igår för förberedelse till mord till tre år och sex månaders fängelse av Stockholms tingsrätt.
– Nyckelfrågan är om han frivilligt trädde tillbaka från sina planer, säger mannens försvarare Leif Silbersky till Nyan. En 51-årig man skriven på Åland befanns igår skyldig till förberedelse till mord.

Aftonbladet - 1 timme sedan

Pubarna öppnar och britterna firar: ”Min första lagliga öl på en pub”

▸ Under måndagen nådde England sitt andra steg i uppöppnandet av landet. I och med det får invånarna i England återigen gå till frisör, gym och framförallt pubarnas uteserveringar..

Magazin24 - 2 timmar sedan

Ung kvinna hade misstänkt narkotika på sig

Kvinnan uppträdde påverkad när hon kontrollerades av polis..

NT - 3 timmar sedan

"Fördel att vi är tre personer med tre ansvarsområden"

Mattias Geving (S) menar efter M-interpellationen att politik är ett lagarbete och att samarbetet med förvaltningen fungerat bra. Han bekräftar dock att arbetsbördan varit stor sedan han tillträdde..

ETF-marknaden - 5 timmar sedan

Teamet bakom en miljard dollar Bitcoin ETP lanserar en första Litecoin ETP på Xetra

ETC Group som ligger bakom bakom en miljard dollar Bitcoin ETP lanserar en första Litecoin ETP på Xetra är inställt på att lista ETC Group Physical Litecoin ETC (Ticker: ELTC) i april, den första Litecoin börshandlade produkten (ETP) som noteras på Deutsche Borse. Den nya lanseringen följer den enorma framgången med ETC Groups första produkt BTCetc -ETC Group Physical Bitcoin, som noterades på Deutsche Börses XETRA i juni 2020 har samlat över 1 miljard dollar i AUM och lanseringen av ETC Group Physical Ethereum ETC, den första Ethereum-börshandlade produkten i mars 2021 Den nya fysiskt uppbackade Litecoin ETC kommer att vara en central motpartsklarerad börshandlad produkt och spårar priset på Litecoin-kryptovalutan med säkerhet och likviditet vid handel på regler

News55 - 7 timmar sedan

Tyskland: Spänd väntan på besked i “k-frågan”

Mindre än ett halvår före tyska valet ska den dominerande kraften i tysk politik – kristdemokratiska CDU/CSU – nu avgöra vem som ska bli unionens kanslerkandidat. Den så kallade k-frågan blev glödhet i helgen, då både den nytillträdde CDU-ledaren Armin….

Expressen - 8 timmar sedan

Kid Cudis hyllning till Kurt Cobain i direktsändning

Artisten Kid Cudi, 37, uppträdde på ”Saturday Night Live” i klädd en blommig klänning och en grön kofta.Något som flera tittare tolkade som en hyllning till Nirvana-sångaren Kurt Cobain, Huffington Post..

Expressen - Igår: 17:20

Här slår ekorren till mot Gertruds trädgårdspynt

Gertrude Dahl i Halmstad fick oväntad hjälp när hon skulle plocka ner påskpyntet.Hennes förhoppning är nu att den pälsklädde och tämligen tjuvaktige lille gynnarens fjäderräd leder till ett varmt bo.– Det var en ekorre med sinne för form och färg, säger Gertrude Dahl..

Aftonbladet - Igår: 17:53

Här dyker oväntade gästen upp – nere i dasshålet

▸ Joel gjorde sitt på utedasset. När han strödde lite spån över grejerna upptäckte han att något rörde på sig nere i djupet..

Expressen - I förrgår: 17:15

En premiär vi inte mådde sämre av

En sprudlande första halvek.Ett avgörande i sista minuten.Vad vi behövde efter en lång och kall coronavinter.

Expressen - I förrgår: 21:44

”Ett jack, tre stygn – tillbaka och kör”

Han bLödde i ansiktet under stora delar av matchen.Men Emil Molin styrde in det avgörande målet när Brynäs gick ifrån till 2-0 i matcher mot HV71 under fredagskvällen..

Aftonbladet - 09 apr 21 kl. 12:58

Sverige har passerat årsdagen för sina egna resurser

▸ Från och med den här veckan lever Sverige över sina naturtillgångar. Den 6 april nådde Sverige sin ”Overshootday”..

GöteborgsPosten - 09 apr 21 kl. 09:31

Nådde pojkdrömmen via handbollens bakgård

Partillesonens annorlunda vägval: ”För bra för att vara sant”..

Expressen - 09 apr 21 kl. 06:55

Passerar profilen – efter nya fullträffen

LOS ANGELES. Alexander Ovetjkin, 35, nådde en ny milstolpe i NHL i natt, svensk tid.Med sitt 20:e mål för säsongen klättrade han förbi Brett Hull på listan för flest powerplaymål i NHL genom tiderna.

Expressen - 09 apr 21 kl. 06:46

Dahlins milstolpe – nådde 100 poäng

LOS ANGELES. Rasmus Dahlin, 20, var med och assisterade till Jeff Skinners 3-3-mål i natt när Buffalo Sabres tog emot New Jersey Devils i KeyBank Center.Det var Dahlins 100:e poäng i NHL.

News55 - 09 apr 21 kl. 05:49

En skadad och en saknad efter villabrand

En man har förts till sjukhus efter en villabrand på Sturkö i Karlskrona skärgård under natten och ytterligare en person saknas efter branden. Larmet kom strax före klockan tre och när räddningstjänsten nådde fram var villan övertänd, rapporterar lokala….

NT - 08 apr 21 kl. 20:09

Blev coronasjuk - följde sambons förlossning via skype

För det coronasmittade paret Simon och Julia blev förlossningen av deras förstfödde inte riktigt som de tänkt sig. Simon fick följa födseln hemma i soffan - via Skype..

Corren - 08 apr 21 kl. 20:09

Blev coronasjuk - följde sambons förlossning via skype

För det coronasmittade paret Simon och Julia blev förlossningen av deras förstfödde inte riktigt som de tänkt sig. Simon fick följa födseln hemma i soffan - via Skype..

Corren - 08 apr 21 kl. 19:00

Linköpingssonen levde intensivt – nu visas hans verk

Linköpingsfödde och förtidigt bortgångne målaren Mauritz Karströms levde ett intensivt liv. Det syns i hans verk som ska visas på Galleri Melefors, på Platensgatan. "Målningarna lever ett eget liv.

SR - 08 apr 21 kl. 16:48

Nytt från Prince i sommar

Nu ska ett nytt Princealbum som spelades in 2010 och som aldrig nådde skivdiskarna släppas i sommar. Den 30 juli kommer skivan "Welcome 2 America", skriver skivbolaget Sony i ett pressmeddelande..

GöteborgsPosten - 08 apr 21 kl. 16:01

"Ny" skiva från Prince i juli

Ett Princealbum som spelades in 2010 och som aldrig nådde skivdiskarna släpps i sommar. Den 30 juli kommer skivan "Welcome 2 America", skriver skivbolaget Sony i ett pressmeddelande..

Corren - 08 apr 21 kl. 15:59

"Ny" skiva från Prince i juli

Ett Princealbum som spelades in 2010 och som aldrig nådde skivdiskarna släpps i sommar..

NT - 08 apr 21 kl. 15:59

"Ny" skiva från Prince i juli

Ett Princealbum som spelades in 2010 och som aldrig nådde skivdiskarna släpps i sommar..

UNT - 08 apr 21 kl. 15:59

"Ny" skiva från Prince i juli

Ett Princealbum som spelades in 2010 och som aldrig nådde skivdiskarna släpps i sommar..

Vimmerby Tidning - 08 apr 21 kl. 15:59

"Ny" skiva från Prince i juli

Ett Princealbum som spelades in 2010 och som aldrig nådde skivdiskarna släpps i sommar..

UNT - 08 apr 21 kl. 15:59

"Ny" skiva från Prince i juli

Ett Princealbum som spelades in 2010 och som aldrig nådde skivdiskarna släpps i sommar..

News55 - 08 apr 21 kl. 15:59

“Ny” skiva från Prince i juli

Ett Princealbum som spelades in 2010 och som aldrig nådde skivdiskarna släpps i sommar. Den 30 juli kommer skivan "Welcome 2 America", skriver skivbolaget Sony i ett pressmeddelande. Albumet är fullt av låtar som bland annat kritiserar kändiskulturen oc….

YLE - 08 apr 21 kl. 15:26

Idrottsprästen Göran Hellberg har avlidit

Stödde de finländska idrottarna i nästan 50 mästerskap..

Regeringen - 08 apr 21 kl. 12:32

Reviderat mål i Försäkringskassans regleringsbrev

Regeringen har idag fattat beslut om ett reviderat mål för sjukförsäkringen i regleringsbrevet till Försäkringskassan. Genom ändringen vill regeringen tydliggöra förväntningarna på Försäkringskassan efter den lagändring som trädde i kraft den 15 mars om en flexiblare rehabiliteringskedja..

PrivataAffärer - 08 apr 21 kl. 07:34

Castellums vd slutar

Det framgår av ett pressmeddelande. Henrik Saxborn tillträdde rollen som vd 2013 och var dessförinnan vice vd för bolaget sedan 2006. ”Jag vill från styrelsens sida tacka Henrik Saxborn för hans tid som koncernchef och positiva bidrag till bolagets utveckling och tillväxt.

Vestmanlands Läns Tidning - 08 apr 21 kl. 06:00

Positiva coronaeffekten i länet: ”Utveckling som hela landet sett”

Under 2020 nådde Region Västmanland för första gången det nationella målet om högst 250....

Världen Idag - 08 apr 21 kl. 00:10

Stödpaketet kan undergräva förtroendet för hela EU-projektet

Utan större debatt, och utan att det nämndes i de stora nyhetsmedierna, fattade en minoritet i Sveriges riksdag häromveckan beslut om ett så kal­lat ”återställningspaket” inom EU. Kostnaderna för Sveriges del är gigantiska och kommer att begränsa inhemska satsningar under lång tid. En mindre del av beloppet räknar man med kommer att gå till stödåtgärder i Sverige.

NT - 07 apr 21 kl. 20:30

Tidigare ägare: "Fullt förtroende för Lazarus"

Tidigare ägarna av Nordic Brass, Håkan Amnäs och Percy Axelsson, sålde bolaget när de nådde pensionsåldern. De berättar om ett märkligt sista år präglat av covid-19..

PrivataAffärer - 07 apr 21 kl. 11:28

SEB sänker sin Avanza-rekommendation

Aktien stängde på 298,50 kr i tisdags efter att ha gått upp med 28 procent sedan årsskiftet med stöd av bland annat hög kundtillväxt i början av året. På onsdagsförmiddagen var aktien ned 0,5 procent till 297 kr. ”Vi fortsätter att tycka om Avanza, missförstå oss inte, men vi tror att aktiviteten kommer att fortsätta bromsa mot sommaren och att nya prisplaner kommer att påverka marginalen negativt”, skriver SEB Equities.

Vestmanlands Läns Tidning - 07 apr 21 kl. 08:43

Man misshandlad – blödde från ansiktet

En man misshandlades av en två män utanför sin bostad på Haga..

Sydsvenskan - 07 apr 21 kl. 02:54

Stor vinstökning för starkt Samsung

Rörelsevinsten för Samsung Electronics tar ett stort kliv uppåt och bedöms öka med 44 procent. Den sydkoreanska teknikjätten går starkt till följd av stabil mobiltelefonförsäljning och lanseringen av Galaxy S21-serien. Samsung förutspådde i januari dyst.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.