Kommer byråns roll förändras under 2020-talet

Saturday, 08 May, 02:49

Nyheter om Kommer byråns roll förändras under 2020-talet

Sortering: Relevans | Senaste
Resume - 27 feb 21 kl. 08:52

Ett av tre samarbeten gnuggar på utan mål – så kommer byråns roll förändras under 2020-talet

Kärleken sägs vara blind, men i relationer är det bra för långsiktigheten att sätta upp mål. Det gäller inte minst relationen mellan byrå och uppdragsgivare. Frågan är varför de ändå kör på i blindo..

Dagensanalys.se - 18 jun 19 kl. 08:00

Här är byråerna som ska lyfta Facebook

Facebook har samlat en rad toppbyråer som ska lyfta alla deras varumärken. Byråerna har valts ut för sin förmåga att ”bygga tidlösa varumärken”, men även tidigare utmärkelser och byråernas geografiska närvaro har påverkat. Facebooks huvudkonto kommer att stanna med partnern Wieden + Kennedy.

Resume - 06 maj 15 kl. 14:28

M&C Saatchis första kampanj för Ramlösa

För ett år sedan tog M&C Saatchi hem Ramlösa som kund. Nu kommer byråns första kampanj som ska lansera vårens nya smaker..

Resume - 11 dec 13 kl. 16:00

Byrån copywriters bjuder på julrim


Nästa vecka öppnar kommunikationsbyrån Cordovan Communication en pop up-butik på Avenyn i Göteborg. Här kommer byråns copywriters ge gratis julrim till besökarna..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.