Köksbiträden

Saturday, 08 May, 02:28

Nyheter om Köksbiträden

Sortering: Relevans | Senaste
Cornucopia - 22 sep 20 kl. 12:08

Medianlönen var 31 700:- i månaden år 2019

Medianlönerna steg rejält under 2019 enligt SCB:s lönestrukturstatistik. Medianlönen landade på 31 700:- SEK, upp +2.6% från 30 900:- SEK år 2018.

YA - 30 mar 20 kl. 14:01

Corona: Lokalvårdare och köksbiträden sökes

Det är många som hör av sig till Region Skåne och vill hjälpa till i den rådande covidsituationen. Och behovet är stort – även av personer utanför vårdyrket..

Dalarnas tidningar - 26 mar 20 kl. 20:15

Var fjärde saknas – stort gensvar när kommunen söker kökspersonal

Falu kommun söker kökspersonal och Köksbiträden. Hoppat står till varslad krogpersonal. – Vi....

DalaDemokraten - 25 mar 20 kl. 16:36

Larmet från kommunen: "Vi söker kockar och köksbiträden"

Coronavirusets utbrott har skapat svår personalbrist i köken som lagar mat till olika....

Expressen - 24 nov 19 kl. 17:56

Pensionera dig vid 69 – och få 11 000 kronor mer

Om du vill ha en hög pension gäller det att satsa på rätt yrke och jobba länge.Pensionsmyndigheten har tittat på pensionsutfallet för Sveriges 20 vanligaste yrken - och statistiken talar sitt tydliga språk.Företagssäljare och civilingenjörsyrken inom elektroteknik väntas ge högst pension räknat i kronor.

Kristianstadsbladet - 01 okt 19 kl. 05:00

Kock eller teknisk support? Här är jobben som efterfrågas den här veckan

Det finns hur många bra chanser som helst för arbetslösa göingar att få en anställning. Den här veckan efterlyser Göingematchningen kockar, Köksbiträden, teknisk support, servicetekniker och djurskötare..

YLE - 21 jun 17 kl. 05:16

Nicklas Smedman fick jobb på bageri trots funktionshinder

I Finland har bara tre procent av alla funktionshindrade i arbetsför ålder ett jobb på den öppna arbetsmarknaden. 28-årige Nicklas Smedman som har ett lindrigt funktionshinder stortrivs på sitt jobb på ett bageri i Kvevlax. - Jag brukar skiva bröd och sätta semlor i påsar.

YLE - 27 sep 16 kl. 13:27

Lediga jobb finns för läkare, telefonförsäljare och hemvårdare

Arbetsmarknaden har ett stort behov av chefer, specialister och experter, men också av exempelvis byggnads-, reparations- och transportarbetare samt telefonförsäljare. Det råder direkt brist på arbetskraft inom 15 branscher, vilket är mer än tidigare. I ingen av branscherna där brist på arbetskraft råder är dock bristen stor.

YLE - 31 jan 16 kl. 14:13

Kul gå på jobb - så länge man har ett

Allt tyder på att finländarna trivs rätt bra på arbetsplatserna. Men det osäkra läget på arbetsmarknaden minskar trivseln och stressen ökar samtidigt för de som jobbar kvar. Goda kollegor är något som finländarna generellt värdesätter för sin trivsel på arbetsplatserna.

YLE - 08 okt 12 kl. 05:06

"Visst lever vi i ett klassamhälle!"

Din klasstillhörighet avgör långt hur mycket du är sjukledig från jobbet.
- Klasstillhörigheten har också betydelse för din förväntade livslängd, konstaterar Kari-Pekka Martimo på Arbetshälsoinstitutet. Ur Arbetshälsoinstitutets statistik från kommunsektorn kan man utläsa bland annat att städerskor och Köksbiträden i medeltal har tre gånger fler sjukdagar per år än chefer och specialister.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.