Hällåsen

Monday, 12 April, 15:26

Nyheter om Hällåsen

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 23 feb 21 kl. 21:08

Broberg/Söderhamn tog kommandot från start mot Motala

Broberg/Söderhamn hade greppet från start i matchen i Elitserien herr i bandy mot Motala på tisdagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 6-3 (3-1) hemma på Hällåsen..

GöteborgsPosten - 05 feb 21 kl. 21:18

Hammarby vann borta efter otrolig vändning mot Broberg/Söderhamn på Hällåsen IP

Efter den första halvleken stod det 4-1 till Broberg/Söderhamn och när domaren blåste av matchen hade Hammarby vänt till 6-5, vilket innebar seger för Hammarby. Tungt för Broberg/Söderhamn som hade greppet i hemmamatchen i Elitserien herr i bandy på fredagen..

GöteborgsPosten - 05 feb 21 kl. 07:00

I kväll tar Broberg/Söderhamn emot Hammarby på hemmaplan

Match igen för Broberg/Söderhamn när Hammarby gästar Hällåsen IP i Elitserien herr i bandy i kväll. Det förlust för båda lagen i förra matchen, Broberg/Söderhamn mot Västerås med 3-5 och Hammarby med 5-6 mot Villa Lidköping..

GöteborgsPosten - 03 feb 21 kl. 07:00

Efter trendbrottet senast – Broberg/Söderhamn jagar nya poäng mot Västerås

I kväll spelar Broberg/Söderhamn hemma i Elitserien herr i bandy mot Västerås på Hällåsen IP. Det blev seger mot Tellus, 10-4, och därmed tog Broberg/Söderhamn poäng igen efter tre raka förluster. Västerås blev utan poäng i mötet med SAIK senast..

GöteborgsPosten - 30 dec 20 kl. 22:21

Fredrik Brandin och Gustav Friman målskyttar när Frillesås förlorade

Frillesås förlorade mot Broberg/Söderhamn i Elitserien herr i bandy på Hällåsen IP. 6-5 (5-2) slutade matchen på onsdagen..

GöteborgsPosten - 30 dec 20 kl. 07:00

Broberg/Söderhamn möter Frillesås i sista höstomgången

I kväll tar Broberg/Söderhamn emot Frillesås hemma på Hällåsen IP i sista matchen för hösten i Elitserien herr i bandy. Bortalaget har sju raka förluster, senaste mot AIK med 1-6. Broberg/Söderhamn har en svit på fyra matcher utan förlust inför mötet med bottenlaget Frillesås..

GöteborgsPosten - 26 dec 20 kl. 07:00

Formstarka SAIK vill förlänga sviten – möter Broberg/Söderhamn borta

Broberg/Söderhamn tar emot SAIK i kväll i Elitserien herr i bandy på Hällåsen IP. SAIK har fyra matcher i rad utan förlust. Det blev seger i den senaste matchen för Broberg/Söderhamn, 4-3 mot Bollnäs på hemmaplan..

GöteborgsPosten - 09 dec 20 kl. 07:00

Ny segerjakt när starka Vänersborg möter Broberg/Söderhamn på bortaplan

I kväll tar Broberg/Söderhamn emot Vänersborg i Elitserien herr i bandy på Hällåsen IP. Vänersborg har tre matcher i rad med poäng inför mötet med tolfteplacerade Broberg/Söderhamn. Det blev förlust för Broberg/Söderhamn mot Villa Lidköping senast..

GöteborgsPosten - 05 dec 20 kl. 19:16

Segerraden förlängd för Villa Lidköping – besegrade Broberg/Söderhamn

3–10 (1–4) blev resultatet när Broberg/Söderhamn och Villa Lidköping möttes på Hällåsen IP på lördagen. I och med detta har Villa Lidköping fyra raka segrar i Elitserien herr i bandy..

GöteborgsPosten - 05 dec 20 kl. 07:00

Villa Lidköping med tre raka segrar – möter Broberg/Söderhamn

I kväll är det dags för match för Villa Lidköping som gästar Broberg/Söderhamn på Hällåsen IP i Elitserien herr i bandy. Segern senast med 10–1 mot Vetlanda gör att Villa Lidköping har tre raka segrar, och är tvåa i serien. Broberg/Söderhamn förlorade mot Edsbyn senast..

Vestmanlands Läns Tidning - 02 dec 20 kl. 11:09

Barndomsvännerna återförenade i Tillberga – efter 13 år

Allt började i snöhögarna runt Hällåsen. Barndomskompisarna Rasmus Lindqvist och Max Bergström....

Alingsås tidning - 27 aug 18 kl. 07:24

Nattlig brand i Nårunga

Ett bostadshus i Fjällåsen, Nårunga, eldhärjades och rökskadades natten till måndagen.  Räddningstjänsten fick larmet vid 01.30-tiden.

Blekinge Läns tidning - 17 jul 18 kl. 15:35

Noll underhåll - nu utreds hela idrottsplatsen

Ett stenkast från sportklubbens sommarfotbollsskola, syns en igenväxt löparbana – ett område som föreningen inte haft råd att underhålla sen delar av driftsbidraget drogs in. Nu utreds hela idrottsplatsen..

SmålandsPosten - 05 jul 18 kl. 19:10

Här leker de medan platsen utreds

I går hade Ryds sportklubb avslutning på sommarfotbollen. Ett stenkast längre bort syntes en igenväxt löparbana – ett område som föreningen inte haft råd att underhålla sen delar av driftsbidraget drogs in. Nu utreds hela idrottsplatsen..

Skånskan - 30 apr 18 kl. 05:00

Tvingades lämna sina stolar

höör När fullmäktige klubbade kommunrevisorernas anmärkning av kommunstyrelsen och socialnämnden gapade tillfälligt flera stolar tomma i lokalen. De prickade politikerna fick nämligen inte delta i beslutet.Ja, det var en ovanlig kväll i Höörs kommunfullmäktige på så vis att två anmärkningar delades ut av församlingen i enlighet med revisorernas förslag.

ÖstersundsPosten - 01 jul 17 kl. 15:35

Höjdpunkter från Hällåsen – se drömskottet när Östersund sänkte Söderhamn

Nästjumbon Södehamns FF jagade poäng i lördagens hemmamatch mot IFK Östersund.
Men kammade noll igen.
Nykomlingen Östersund fick ett skönt lyft efter en tung period i serien när mittfältaren Philip Fredriksson dundrade in matchens enda mål med ett distansskott i den 33:e minuten..

ÖstersundsPosten - 05 feb 17 kl. 12:36

Dominant Kalla tog SM-guld i skiathlon – utklassade allt motstånd: "Sket fullständigt i de andra"

Vilken show, Charlotte Kalla!
SM-publiken på Hällåsen i Söderhamn fick se stjärnan visa upp sig ordentligt och krossa allt motstånd i skiathlon.
– Jag sket fullständigt i vart alla andra var, säger hon till SVT.

UNT - 16 dec 16 kl. 17:00

19.00: Sirius möter Broberg

Sirius är ute efter revansch på Broberg efter förlusten på Hällåsen i onsdags..

UNT - 14 dec 16 kl. 17:00

19.00: Broberg-Sirius

UNT är på plats på Arena Hällåsen och rapporterar direkt från elitserien i bandy och mötet mellan Broberg/Söderhamn–Sirius – minut för minut..

BT - 08 nov 16 kl. 06:13

Tog bilen till uppkörningen

En man i Söderhamn hade lite väl bråttom till sin egen uppkörning. Han tog bilen. När polisen stoppade honom visade det sig att var han på väg till Hällåsen för att köra upp, eftersom hans utländska körkort inte längre var giltigt, skriver Hela Hälsingland.

Kristianstadsbladet - 08 nov 16 kl. 06:13

Tog bilen till uppkörningen

En man i Söderhamn hade lite väl bråttom till sin egen uppkörning. Han tog bilen. När polisen stoppade honom visade det sig att var han på väg till Hällåsen för att köra upp, eftersom hans utländska körkort inte längre var giltigt, skriver Hela Hälsingland.

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 16 kl. 06:13

Tog bilen till uppkörningen

En man i Söderhamn hade lite väl bråttom till sin egen uppkörning. Han tog bilen. När polisen stoppade honom visade det sig att var han på väg till Hällåsen för att köra upp, eftersom hans utländska körkort inte längre var giltigt, skriver Hela Hälsing.

Sydsvenskan - 08 nov 16 kl. 06:13

Tog bilen till uppkörningen

En man i Söderhamn hade lite väl bråttom till sin egen uppkörning. Han tog bilen. När polisen stoppade honom visade det sig att var han på väg till Hällåsen för att köra upp, eftersom hans utländska körkort inte längre var giltigt, skriver Hela Hälsing.

Skånskan - 17 dec 15 kl. 07:47

Max två timmar gatumusik

Malmö Max två timmar ska gatumusikanter få spela på en och samma plats. Sen är det dags att flytta på sig. Det var femton år sedan de lokala föreskrifterna om miljö och människors hälsa ändrades i Malmö.

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 15 kl. 16:34

Årsbästa ett skönt VM-besked för Amb

SM-guld och nytt årsbästa. Kim Amb hade all anledning att vara nöjd efter att ha hivat iväg spjutet 82 meter och 40 centimeter på Hällåsen i Söderhamn.— Det var spänt i början och jag tror att jag var lite nervös.

Sydsvenskan - 09 aug 15 kl. 16:34

Årsbästa ett skönt VM-besked för Amb

SM-guld och nytt årsbästa. Kim Amb hade all anledning att vara nöjd efter att ha hivat iväg spjutet 82 meter och 40 centimeter på Hällåsen i Söderhamn.— Det var spänt i början och jag tror att jag var lite nervös.

Dalarnas tidningar - 08 aug 15 kl. 14:03

SM "tortyr" för Susanna Kallur

Susanna Kallur var på lördagen på Hällåsen i Söderhamn, bland annat för att presentera landslagets nya kläder inför SM-publiken. Men frågan är om häcklöperskan någonsin får dra på sig landslagsdräkten "på riktigt" igen. Bakslagen fortsätter att förfölja 34-åringen som fortfarande drömmer om att tävla i OS om ett år..

SR - 08 aug 15 kl. 13:42

Susanna Kallurs nya motgång: ”Är väl inte på topp direkt”

Radiosporten stötte på häckstjärnan Susanna Kallur på Hällåsen i Söderhamn. Men Kallur är inte där för att tävla, utan berättar istället om nya motgångar. - Det är inte på topp direkt, jag hade gärna tävlat här den här helgen men det blev inte så, säger hon..

SVT - 08 aug 15 kl. 10:14

Följ friidrotts-SM från Söderhamn

Andra dagens sändningar av friidrotts-SM på Hällåsen i Söderhamn..

NSD - 24 apr 15 kl. 20:06

Stugan i Fjällåsen gick inte att rädda

Den brinnande stugan i Fjällåsen får brinna ned..

NSD - 24 apr 15 kl. 20:06

Stugor brinner

På väg mot en stugbrand i Fjällåsen fick räddningstjänsten göra halt för att i stället bege sig till en stugbrand utanför Vittangi..

BT - 02 jan 15 kl. 16:36

Premiäråkare trotsade rusket

Det blev en regnig premiär för Ulricehamns ski center - men snowboardåkarna Per och Alicia Söderberg lät sig inte avskräckas. Klockan 10.00 på fredag morgon slog Ulricehamns ski center upp portarna, men duggregn och snålblåst satte genast käppar i hjulet för premiäryran.

SR - 12 sep 14 kl. 09:28

EU:s nya sanktioner mot Ryssland träder nu i kraft

Nu på morgonen började EU:s sanktioner mot Ryssland att gälla sen det offentliggjordes för bara en liten stund sen..

ÖstersundsPosten - 11 sep 14 kl. 10:14

Minnesord: Martha Norrfors, Källåsen

Mamma hjälpte till hemma i unga år och vid 15 års ålder började hon på ett bageri på Frösön, Vid 19 års ålder började hon studera till ekonom/sekreterare vid Karlskoga praktiska läroverk. Hon fick anställning vid Hissmofors AB skogsförvaltning 1947 där hon arbetade till 1963. Därefter tog hon anställning på löneavdelningen vid Jämtlands läns landsting där hon jobbade till pensioneringen 1992..

Expressen - 30 apr 14 kl. 11:28

Här ligger sårade renar och lider i flera timmar

När tåget kom i hög hastighet hann de 23 renarna inte fly. Järnvägen utanför Fjällåsen, nordväst om Gällivare förvandlades till ett blodbad. Eftersom det bara är Trafikverkets personal som får avliva djuren kan de få lida i flera timmar.

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 13 kl. 21:14

Broberg vände mot Kungälv

Kungälv tog ledningen fyra gånger i bandymatchen mot Broberg/Söderhamn på Hällåsen. Men vad hjälpte det? Till slut vann ändå hemmalaget med 6—5 efter att Jonas Engström gjort de två sista målen.

Kristianstadsbladet - 17 dec 13 kl. 21:10

Broberg vände mot Kungälv


Kungälv tog ledningen fyra gånger i bandymatchen mot Broberg/Söderhamn på Hällåsen. Men vad hjälpte det?Till slut vann ändå hemmalaget med 6-5 efter att Jonas Engström gjort de två sista målen.

NT - 17 dec 13 kl. 21:10

Broberg vände mot Kungälv

Kungälv tog ledningen fyra gånger i bandymatchen mot Broberg/Söderhamn på Hällåsen. Men vad hjälpte det?.

Trelleborgs Allehanda - 17 dec 13 kl. 21:10

Broberg vände mot Kungälv


Kungälv tog ledningen fyra gånger i bandymatchen mot Broberg/Söderhamn på Hällåsen. Men vad hjälpte det?Till slut vann ändå hemmalaget med 6-5 efter att Jonas Engström gjort de två sista målen.

DN - 24 okt 13 kl. 15:04

Värmen fortsätter stoppa bandymatcher

Fredagens Hälsingederby i bandy, mellan Broberg och Ljusdal, skjuts upp på grund av det varma vädret. Isen på Hällåsen i Söderhamn håller inte för spel, meddelar Bandyförbundet..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.