Charlotte Ragnarsson

Wednesday, 12 May, 15:41

Nyheter om Charlotte Ragnarsson

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 17 jan 20 kl. 18:30

”Tråkigt att kasta in handduken”

höör/Eslöv Boijertz ägare Ann-Charlotte Ragnarsson försökte både rädda och sälja sin rörelse. Till slut såg hon ingen annan utväg än att sätta bolaget i konkurs.
– Jag har dragit ner på personal men har tyvärr inte kunnat minska kostnaderna i samma takt som omsättningen sjunkit, säger hon.

Skånskan - 28 dec 19 kl. 05:00

Ombyggnaden av torget knäckte konditoriet

HÖRBY Det nya året börjar med att ännu ett skyltfönster i centrala Hörby kommer att gapa tomt. Efter 26 år i Hörby bommar konditori Boijertz igen.
Ägaren uppger att kommunens ombyggnad av Gamla torg blev spiken i kistan.

Skånskan - 17 jan 20 kl. 18:30

Boijertz konditori har försatts i konkurs

höör/Eslöv Konditoriet har bedrivits i familjen Ragnarssons regi sedan 1991. I onsdags lämnade ägaren till Boijertz Conditori in en konkursansökan till tingsrätten i Lund. Konkursförvaltaren Jan Gruvstad håller butikerna i Höör och Eslöv fortsatt öppna i hopp om att hitta en ny ägare.

Skånskan - 25 jan 20 kl. 17:00

Flera bud finns på Boijertz

höör/Eslöv Sjunkande omsättning och stigande förluster gjorde att Boijertz ägare Ann-Charlotte Ragnarsson kastade in handduken förra onsdagen efter 29 år som ägare. Nu arbetar konkursförvaltaren Jan Gruvstad febrilt med att försöka hitta en ny ägare.
– Jag tror att det kommer lösa sig, säger han.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.