Bygger

Thursday, 15 April, 19:00

Nyheter om Bygger

Sortering: Relevans | Senaste
GlobeNewswire - 8 timmar sedan

Nexstim Abp: Kallelse till årsstämm


Företagsmeddelande, Helsingfors 15 april 2021 kl. 12.00 (EEST) Nexstim Abp: Kallelse till årsstämma Nexstim Abp (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” eller ”bolaget”) bjuder in till bolagets årsstämma den 11 maj 2021 klockan 12.

ETF-marknaden - Igår: 11:32

WisdomTree listar Bitcoin ETP på Xetra

WisdomTree, en börshandlad fond- och ETP-sponsor, meddelar att dess fysiskt uppbackade Bitcoin ETP (WBIT) har noterats på tyska Börse Xetra. WisdomTree Bitcoin ETP har en total utgiftskvot på 0,95% och är redan noterad på SIX, den schweiziska börsen. I och med en godkänd passportering väljer WisdomTree att lista sin Bitcoin ETP på Xetra.

Dalarnas tidningar - 45 minuter sedan

Anna sa upp sig och startade bageri – nu bygger hon ut: ”Lite i lönekuvertet men gör det jag vill”

För två år sedan sade Anna Forsberg upp sig och startade ett bageri med lunchservering i....

DalaDemokraten - 45 minuter sedan

Anna sa upp sig och startade bageri – nu bygger hon ut: ”Lite i lönekuvertet men gör det jag vill”

För två år sedan sade Anna Forsberg upp sig och startade ett bageri med lunchservering i....

NT - 3 timmar sedan

De öppnar ny butik i bostadsområdet – söker personal

Björkalund fortsätter att växa. Nu Bygger Östenssons (Hemköp) en matbutik i det nya bostadsområdet..

Regeringen - 5 timmar sedan

Satsningar inom arbetsmarknadsområdet i vårbudgeten för 2021

Ta del av de satsningar som regeringen föreslår på arbetsmarknadsområdet i vårbudgeten för 2021. Regeringens förslag Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

Regeringen - 5 timmar sedan

Satsningar inom jämställdhetsområdet i vårbudgeten för 2021

Ta del av de satsningar som görs i vårbudgeten för 2021 inom jämställdhetsområdet. Regeringens förslag Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

Regeringen - 6 timmar sedan

Lokal fördelning av satsningar i vårbudgeten

Här presenteras en preliminär fördelning av en del av de åtgärder som föreslås i vårändringsbudgeten eller som har föreslagits i regeringens senaste extra ändringsbudget. Dokumentet presenterar i anslutning till varje förslag en preliminär fördelning för medel som vigts till samma ändamål i antingen tidigare extra ändringsbudgetar för 2021 eller budgetpropositionen för 2021. Regeringens förslag Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

Regeringen - 7 timmar sedan

Budgetsatsningar på utbildning för att möta pandemins konsekvenser

Covid-19-pandemin har slagit hårt mot Sverige. Många elever och studerande har haft distansutbildning, många har blivit av med jobbet och långtidsarbetslösheten har stigit. Regeringen föreslår därför stora satsningar inom utbildningsområdet i vårändringsbudgeten för 2021.

Expressen - 7 timmar sedan

För viktig match – klar spiktvåa

Trots Europa League är det en ganska grå kupong där väldigt lite talar för någon hög utdelning. Vi Bygger kupongen kring Arsenal och hoppas några av storfavoriterna faller..

Regeringen - 7 timmar sedan

Vårbudgeten 2021: Åtgärder inom Socialdepartementets områden

Regeringen ger i vårändringsbudgeten för 2021 en rad förslag inom Socialdepartementets område som ska öka välfärden i Sverige. Regeringens förslag Bygger på en överensstämmelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

Expressen - 9 timmar sedan

Återvänder inte till HV – här hamnar han i stället

Bara sex lag slåss om SM-guldet, playout rullar på och ser ut att bli en tajt matchserie, samtidigt som HockeyAllsvenskan kommer skicka upp Timrå, Karlskoga eller Björklöven till SHL.Men samtidigt Bygger man trupperna för kommande säsong.I veckans Sillyrummet ger Johan Svensson dig den hetaste informationen bakom kulisserna i hockeyvärlden.

Regeringen - 10 timmar sedan

1,8 miljarder till åtgärder för jobb och omställning i spåren av pandemin

Covid-19-pandemin har slagit hårt mot Sverige. Många har blivit av med jobbet och långtidsarbetslösheten har stigit. I vårändringsbudgeten för 2021 föreslår regeringen satsningar på ytterligare 1,8 miljarder kronor för att fler ska kunna hitta sitt nästa jobb eller skaffa de yrkeskunskaper som efterfrågas.

Regeringen - 10 timmar sedan

Vårbudgeten 2021 på fem minuter

I dag överlämnar regeringen riktlinjerna för den ekonomiska politiken och vårändringsbudgeten med ytterligare åtgärder för att begränsa smittspridningen och mildra de samhällsekonomiska konsekvenserna av pandemin samt för att jobba Sverige ur krisen. De förslag som presenteras i samband med vårpropositionen summerar till nästan 45 miljarder kronor. Förslagen Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

Regeringen - 11 timmar sedan

Regeringen överlämnar 2021 års ekonomiska vårproposition

I dag överlämnar regeringen riktlinjerna för den ekonomiska politiken och vårändringsbudgeten med ytterligare åtgärder för att begränsa smittspridningen och mildra de samhällsekonomiska konsekvenserna av pandemin samt för att jobba Sverige ur krisen. De förslag som presenteras i samband med vårpropositionen summerar till nästan 45 miljarder kronor. Förslagen Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Grön revolution för härdat trägolv

En eller tio ekar för 400 kvadratmeter trägolv – vad väljer du? Frågan är retorisk men inte desto mindre befogad. För precis så stor är skillnaden mellan ett traditionellt parkettgolv och Bjelins nya härdade trägolv som spås revolutionera branschen.

News55 - Igår: 18:36

Mer pengar till skolans virushantering

Skolan får ytterligare 350 miljoner kronor i vårändringsbudgeten för att hantera pandemin. Totalt otillräckligt – tio miljarder hade varit mer rimligt, anser Lärarnas Riksförbund. Regeringens förslag om pengatillskottet Bygger på en överenskommelse mell….

Regeringen - Igår: 16:35

Ökat medie- och demokratistöd i regeringens budget

Samtliga förslag nedan Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

Regeringen - Igår: 14:09

Förstärkning av det återfallsförebyggande arbetet

I regeringens vårbudget får Kriminalvården 6 miljoner kronor för att förstärka det återfallsförebyggande arbetet. Förslagen Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

Vestmanlands Läns Tidning - Igår: 14:00

Livsmedelsföretag bygger för produktion i Västerås – vd:n: ”Räknar med att anställa 20”

Abdon Food, som producerar och säljer mjöl, kommer att bygga en stor kvarn i Västerås.....

Regeringen - Igår: 13:06

Sluta skjut sprids till fler orter

Brottsförebyggande rådet (Brå) får 6 miljoner kronor för att sprida arbetsmetoden Sluta skjut till fler orter i Sverige. Förslaget Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

Regeringen - Igår: 11:00

Ytterligare 350 miljoner till skolan för att hantera pandemin

Pandemin har fått negativa konsekvenser för barn och elever. För att ge huvudmännen ökade möjligheter att bland annat erbjuda eleverna den utbildning de inte har kunnat tillgodogöra sig under pandemin tillför regeringen i vårändringsbudgeten för 2021 ytterligare 350 miljoner kronor. Regeringens förslag Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

GlobeNewswire - Igår: 09:06

Formpipe och Danska Landbrugsstyrelsen avser att teckna ett avtal värt cirka 50 Miljoner DKK

Mjukvaruföretaget Formpipe Software och Danska Landbrugsstyrelsen har enats om att teckna ett avtal avseende vidareutveckling av den lösning som Formpipe utvecklat för Landbrugsstyrelsens räkning sedan flera år. Avtalet kommer att löpa under två år och värdet uppskattas till cirka 50 miljoner DKK. Inom ramen för avtalet förvärvar Landbrugsstyrelsen rätten att upphandla fortsatt drift och utveckling av systemet via tredje part efter juni 2023.

GlobeNewswire - Igår: 08:00

Finansiell uppdatering för det första kvartalet 2021 och detaljer för audiocast den 29 april 2021

Lundin Energy AB (Lundin Energy) publicerar rapporten för det första kvartalet 2021 torsdagen den 29 april 2021. Prospekteringskostnader om cirka 81 MUSD före skatt och en valutakursförlust om cirka 81 MUSD kommer att redovisas för det första kvartalet 2021.
Prospekteringskostnader
Bolaget har som policy att aktivera utgifter som uppkommer i samband med prospekteringsaktiviteter, och om en fyndighet inte bedöms vara kommersiellt gångbar, kostnadsförs utgifterna direkt i resultaträkningen.

Jönköpingsnytt - Igår: 20:34

Brandmännen om problemet vid Domsand: ”Varje sekund är viktig” • Hyllar nya lösningen

De nya parkeringarna som Habo kommun Bygger i anslutning till Domsands badplats får stöd av....

Regeringen - I förrgår: 14:51

Mer resurser till arbetet mot våld och förtryck

Regeringen föreslår i vårändringsbudgeten att mer resurser tillförs insatser för att förebygga och bekämpa våld och förtryck under den pågående pandemin. Regeringens förslag Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

Nyan - I förrgår: 13:22

Åland har blivit globalt bankbegrepp

Nu lanserar internationella jätteföretaget Mastercard sin Mastercard Carbon Calculator som världsstandard. Den Bygger på Ålandsbankens Åland Index och är ett samarbete med svenska Doconomy där ÅAB och Anders Wiklöf är storägare..

Realtid - I förrgår: 12:08

Izettle bygger om varumärket

Izettle namnändrar till Zettle by Paypal..

Regeringen - I förrgår: 11:31

Ökat mediestöd i regeringens budget

För att möjliggöra en fortsatt spridning av tryckta nyhetstidningar i områden där tidningsdistributionen påverkats av varannandagsutdelning av post samt främja journalistik i hela landet ökas mediestödsanlaget med 100 miljoner kronor. Förslaget Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

ETF-marknaden - I förrgår: 10:00

Så här kan du handla ARK Innovation ARKK ETF

ARKK är en aktivt förvaltad ETF som strävar efter långsiktig kapitaltillväxt. Denna börshandlade fond strävar efter att uppnå detta investeringsmål genom att under normala förhållanden främst (minst 65% av dess tillgångar) investera i inhemska och utländska aktier i företag som är relevanta för ARKK:s investeringstema för störande innovation. ARK definierar ”störande innovation” som introduktionen av en tekniskt aktiverad ny produkt eller tjänst som potentiellt kan förändra hur världen fungerar.

Cornucopia - I förrgår: 09:16

Ryssland-Ukraina: Angrepp kräver inte överraskning - kom ihåg Irakkriget, Gulfkriget, Barbarossa mfl

Det finns de som menar att Ryssland uppbyggnad av trupp mot Ukraina och i de ockuperade områdena Krim och sydöstra Ukraina är för uppenbar och att det därmed inte blir något angrepp. Men kom ihåg att de flesta storanfall skett helt förutsägbart efter massiv uppbyggnad av trupp. Det är snarare så att angriparens enda medel i sammanhanget är att så osäkerhet huruvida det kommer ett anfall, t ex genom att hävda att "om det är uppenbart så kommer det inte ske".

Regeringen - I förrgår: 08:30

Nu bygger vi fler vägar till nästa jobb

Debattartikel av arbetsmarknadsminister Eva Nordmark i Aftonbladet den 13 april..

Regeringen - I förrgår: 06:30

448 miljoner för att fler arbetslösa ska få stöd genom matchningstjänster, extratjänster och introduktionsjobb

Mot bakgrund av den ökade långtidsarbetslösheten föreslår regeringen en satsning på 448 miljoner kronor för att fler arbetslösa ska få stöd genom en matchningstjänst, en extratjänst eller ett introduktionsjobb. Regeringens förslag Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

Världen Idag - I förrgår: 00:00

Vad rör det dig? Följ du mig!

Jesus hade, efter sin uppståndelse, uppenbarat sig för lärjungarna vid Tiberiassjön och under en måltid vid strandkanten utmanat Petrus att ta ett större ledaransvar. Han sade:  ”Var en herde för mina får” (Joh 21:16). Jesus hade tydligt visat Petrus, och de andra, att sant ledarskap Bygger på kärlek.

Aftonbladet - 12 apr 21 kl. 18:33

JUST NU: Guldsatsande AIK bandy bygger vidare

▸ SM-finalisten AIK satsar vidare mot guldet.

Corren - 12 apr 21 kl. 16:20

Nu bygger de ut för att kunna ta emot fler gäster

Inom en månad räknar teamet bakom Vättershall med att en ny uteservering ska stå klar samt en ny byggnad för diskrum, personalutrymmen och varumottagning..

Regeringen - 12 apr 21 kl. 15:40

Regeringen satsar ytterligare 140 miljoner kronor på civilsamhällets stöd till utsatta grupper

I vårändringsbudgeten föreslår regeringen att ytterligare 140 miljoner kronor satsas på civilsamhällets arbete med att stödja utsatta grupper under 2021. Medlen ska användas för att stärka organisationernas verksamhet för att möta ett ökat behov av hjälp- och stödinsatser under pandemin och förändrade behov som är en konsekvens av pandemin. Regeringens förslag Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..

Regeringen - 12 apr 21 kl. 14:00

20 miljoner till regionalt exportfrämjande och turistfrämjande

Regeringen föreslår att anslaget för exportfrämjande verksamhet ökas med 10 miljoner kronor för att förstärka den regionala exportrådgivningen och att anslaget för turistfrämjande ökas med 10 miljoner kronor. Regeringens förslag Bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.