Brannebol

Sunday, 09 May, 10:13

Nyheter om Brannebol

Sortering: Relevans | Senaste
SN - 09 jul 15 kl. 06:35

Bryggbråk i Brannebol

Båtbryggorna i Brannebol/Lappetorp har byggts ut. Flera av de boende misstänker att tillstånd saknas och kommunen, länsstyrelsen och polisen är nu inkopplade..

SN - 08 sep 14 kl. 21:15

Bygglovsoro i Brannebol

Fastighetsägarna i Brannebol oroas över att kustbyn ska förvandlas till ett vanligt förortsområde. Därför överklagar fastighetsföreningen beslutet att anta den fördjupade översiktsplanen för kusten Sjösa till Vålarö..

SN - 19 feb 15 kl. 22:03

Nyköping får byggbakläxa

Länsstyrelsen upphäver kommunens beslut om att ge en fastighetsägare klartecken att bygga elva bostadshus i Brannebol. Enligt beslutet strider bygglovet mot den gällande detaljplanen..

SN - 13 feb 15 kl. 05:14

"Kustledningen – en skandal"

Beslutsunderlaget för VA-ledningen till Horn, Brannebol och Vålarö är undermåligt. Tekniskt, ekonomiskt och miljömässigt borde flera olika alternativ noggrant ha utvärderats och ställts mot varandra och kommunicerats med de berörda. Då skulle en lösning i samråd med de boende kunna ha valts som lett till skäliga kostnader som solidariskt i huvudsak kunnat finansieras inom ramen för kommunens normala av fullmäktige beslutade VA-taxa.

SN - 17 dec 13 kl. 06:30

Kommunalt VA ger dyr nota

Den nya kustledningen för vatten och avlopp mellan Sjösa och Vålarö kommer att kosta varje fastighetsägare cirka 300 000 kronor. – Dyrt, men jag ställer upp till hundra procent ändå, säger fastighetsägaren Lennart Wallin i Brannebol..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.