Boijertz

Sunday, 16 May, 17:08

Nyheter om Boijertz

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 08 feb 20 kl. 13:49

Boijertz konditori stänger tills vidare

höör/Eslöv Konditoriet försattes i konkurs 15 januari. Sent på fredagseftermiddagen kom beskedet till personalen på Boijertz att lördagen var sista dagen som konditorierna i Höör och Eslöv skulle hålla öppet. Konkursförvaltaren tror dock fortfarande på en lösning.

Skånskan - 28 dec 19 kl. 05:00

Ombyggnaden av torget knäckte konditoriet

HÖRBY Det nya året börjar med att ännu ett skyltfönster i centrala Hörby kommer att gapa tomt. Efter 26 år i Hörby bommar konditori Boijertz igen.
Ägaren uppger att kommunens ombyggnad av Gamla torg blev spiken i kistan.

Skånskan - 17 jan 20 kl. 18:30

Boijertz konditori har försatts i konkurs

höör/Eslöv Konditoriet har bedrivits i familjen Ragnarssons regi sedan 1991. I onsdags lämnade ägaren till Boijertz Conditori in en konkursansökan till tingsrätten i Lund. Konkursförvaltaren Jan Gruvstad håller butikerna i Höör och Eslöv fortsatt öppna i hopp om att hitta en ny ägare.

Skånskan - 20 mar 20 kl. 05:00

Ny konditoriägare trotsar coronaoron

ESLÖV/HÖÖR Varken coronaoron eller byggröran runt torget avskräcker Mårten Gräns från att slå upp porten till sitt nya konditori som ligger i Boijertz före detta lokal.
Kunderna strömmade snabbt till i Eslöv och på fredag blir det premiäröppning i Höör.Bara ett par timmar efter torsdagens premiäröppning var det full ruljangs inne på ”Konditori &”, som alltså tar plats i Boijertz gamla lokal i Eslöv.

Skånskan - 12 feb 20 kl. 15:30

Klart med ny ägare till Boijertzkonditori

Höör/Eslöv 43-årige Mårten Gräns från Rydebäck köper Boijertz konkursbo. Tanken är att konditorierna ska öppna igen 6 mars.
– Möjligheten att starta konditori dök upp snabbare än väntat.

Skånskan - 25 jan 20 kl. 17:00

Flera bud finns på Boijertz

höör/Eslöv Sjunkande omsättning och stigande förluster gjorde att Boijertz ägare Ann-Charlotte Ragnarsson kastade in handduken förra onsdagen efter 29 år som ägare. Nu arbetar konkursförvaltaren Jan Gruvstad febrilt med att försöka hitta en ny ägare.
– Jag tror att det kommer lösa sig, säger han.

Sydsvenskan - 22 sep 20 kl. 09:00

Han tog över Boijertz konkursbo strax före pandemin: "Inte många livlinor kvar"

Han öppnade sitt konditori strax före pandemin – nu märks vändningen..

Skånskan - 17 jan 20 kl. 18:30

”Tråkigt att kasta in handduken”

höör/Eslöv Boijertz ägare Ann-Charlotte Ragnarsson försökte både rädda och sälja sin rörelse. Till slut såg hon ingen annan utväg än att sätta bolaget i konkurs.
– Jag har dragit ner på personal men har tyvärr inte kunnat minska kostnaderna i samma takt som omsättningen sjunkit, säger hon.

Skånskan - 04 mar 20 kl. 05:00

Torgbygget kan bli deras dolkstöt

ESLÖV Handlare och restaurangägare larmar nu om att ombyggnaden av Stora torg lett till ett ekonomiskt dråpslag. Byggstöket har inneburit besökstapp och att omsättningen dalat.
Nu kräver de att kommunen kompenserar dem för att byggkaoset drabbar dem ekonomiskt.

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 20 kl. 18:00

Han tar över den konkursade kedjan – så ska yngre lockas tillbaka till kondis

Boijertz förvandlas till ekobageri – ska locka yngre gäster..

Sydsvenskan - 11 feb 20 kl. 18:00

Han tar över den konkursade kedjan – så ska yngre lockas tillbaka till kondis

Boijertz förvandlas till ekobageri – ska locka yngre gäster..

Skånskan - 07 jan 20 kl. 05:00

Stor oro bland handlarna

Hörby Flera butiker har stängt igen efter ombyggnationen av Gamla torg i centrala Hörby.
– Jag ser mig här bara för tre till fyra år framåt, säger butiksägaren Kent Johansson.Under 2018 byggdes Gamla torg om i centrala Hörby.

Skånskan - 07 mar 18 kl. 14:00

1 200 köar för en lägenhet

HÖRBY Rekordmånga står i kö för en lägenhet hos kommunala Hörbybostäder. 1 200 personer är inskrivna i kön. Den som vill ha en bostad i de populäraste områdena får vänta 2-3 år.

Skånskan - 14 feb 19 kl. 15:51

Stal kattjourens bössa

ESLÖV Konditori Boijertz har polisanmält att någon stulit den insamlingsbössa som Kattjouren har vid kassan. Detta skedde i onsdags vid 16.30-tiden.

Skånskan - 14 apr 17 kl. 06:00

Brukshundsklubb reagerar på uttalande

höör Ett uttalande från kultur- och fritidsnämndens ordförande Jill Andersson (S) missförstods och fick konsekvenser för Höör brukshundsklubb. Nu vill de ha bort obehöriga hundägare från sin mark och samtidigt göra ett inlägg i debatten om koppeltvång. ERWP.

Skånskan - 13 apr 17 kl. 14:00

Brukshundsklubb reagerar på uttalande

höör Ett uttalande från kultur- och fritidsnämndens ordförande Jill Andersson (S) missförstods och fick konsekvenser för Höör brukshundsklubb. Nu vill de ha bort obehöriga hundägare från sin mark och samtidigt göra ett inlägg i debatten om koppeltvång. ERWP.

Skånskan - 17 jan 17 kl. 12:00

Via Kairo ut i etern

Höör Hon har vunnit priser i scenpoesi och dansat magdans i Kairo. Nu är Maria Maunsbach från Höör inne på sitt tredje år som programledare för ”Ligga med P3” – och så jobbar hon på sin debutroman. ERWP.

Skånskan - 08 jul 16 kl. 14:00

I hennes böcker är det döva barn som är hjältar

INSPIRATION. Ibland kan en film betyda mycket i en människas liv. För Mia-Maria Lindberg var Bortom alla ord en sådan film – det gick upp för henne att hon visst kunde bli det hon ville, trots att hon inte hörde så bra.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.