Björn Frithiof

Thursday, 06 May, 18:23

Nyheter om Björn Frithiof

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 07 nov 17 kl. 19:32

Dömda i Rumänien släpps på fri fot i Sverige

Sedan 1 april 2016 har 15 rumänska medborgare som dömts till fängelse i sitt hemland släpps på fri fot av svenska domstolar. Att skicka dem till rumänskt fängelse vore ett brott mot deras mänskliga rättigheter, det har Europadomstolen slagit fast. – Självklart är det frustrerande, säger Björn Frithiof, åklagare på Internationella åklagarkammaren..

Expressen - 28 aug 17 kl. 16:32

Polisens brådska – efter styckmördarens besked

Först vägrade den dömde finske styckmördaren Markus Pönkä, 33, låta sig utlämnas till Finland – men nu har han ändrat sig och vill till hemlandet igen.Och nu är det bråttom för polisen.– Kommer inte den finska polisen och hämtar honom måste vi försätta honom på fri fot, säger åklagaren Björn Frithiof.

BT - 29 aug 13 kl. 14:20

Ny livstidsdom i Södertäljemål

Den utpekade ledaren för Södertäljenätverket får livstids fängelse för flera mord även sedan rättegången tagits om. Alla 18 åtalade fälls och rätten slår fast att nätverket funnits.I augusti förra året fälldes 18 personer för en lång rad brott.

SN - 29 aug 13 kl. 10:52

Ny dom i omkört Södertäljemål

Nu är det dags igen. I eftermiddag kommer Södertälje tingsrätt för andra gången att avkunna dom i det jättelika Södertäljemålet. I augusti förra året fälldes 18 personer för en lång rad brott.

Kristianstadsbladet - 08 nov 12 kl. 12:20

Stor förvirring i Södertäljemålet

När rättegången i det uppmärksammade Södertäljemålet startade om i dag riktades nya jävsanklagelser mot två nämndemän, vilket ledde till stor förvirring. En ny domare och nya nämndemän ska nu besluta i frågan.
Hela förmiddagen har gått åt till den nyuppkomna jävsfrågan.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.