Bank-id

Wednesday, 14 April, 06:55

Nyheter om Bank-id

Sortering: Relevans | Senaste
PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Bolån: Storbanken som har högst snittränta

Den genomsnittliga snitträntan på tremånaders bolån hamnade på 1,40 procent under mars. Det är något lägre än föregående månads 1,41 procent. Efter en nedgång med 0,04 procentenheter hamnar Stabelo på tronen med en snittränta på 1,14 procent.

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Deutsche Bank höjer riktkurser för nordiska storbanker

Det framgår av en sektoruppdatering från den tyska banken som upprepar köprekommendation på ovanstående banker. Riktkursen för Swedbank, där rekommendationen behåll upprepas, ökas till 196 från 188 kr. Även SEB får höjd riktkurs till 117 kr, från 109, där rekommendationen behåll råder.

UNT - 1 timme sedan

Säkerheten kräver att bank-ID uppdateras

Precis som en bil behöver servas och underhållas måste Bank-id uppdateras för att behålla säkerheten, skriver Jonas Petersson..

UNT - 1 timme sedan

Säkerheten kräver att bank-ID uppdateras

Precis som en bil behöver servas och underhållas måste Bank-id uppdateras för att behålla säkerheten, skriver Jonas Petersson..

PrivataAffärer - 2 timmar sedan

Komponentbrist i fokus inför rapportperioden

Först ut är Frida Bratt, sparekonom på Nordnet, som tror på ett generellt starkt kvartal, men höjer en liten varningsflagga: – Komponentbristen. Den skulle kunna ställa till det. Annars tror jag att vi fortsatt kommer att få se att bolagen är duktiga på att hålla i kostnaderna, vilket man varit under hela pandemiåret och det gynnar marginalerna.

Realtid - 17 timmar sedan

Bank Norwegian säljer dansk portfölj med kreditkortsskulder till Lowell

Bank Norwegian, som är ett dotterbolag till Norwegian Finans Holding, säljer sin danska portfölj med förfallna kreditkortsskulder till Lowell..

PrivataAffärer - Igår: 13:00

Förvaltaren: Vändpunkten är nu

När den här verklighetsbilden förändras vet ingen, men när pandemin så småningom avtar kan läget på marknaderna förändras mycket snabbt. Då kan nuvarande ”kraftiga åtgärder” komma att ersättas med stora infrastrukturpaket, tror Lars-Erik Lundgren. – Vi står därför inför en ny era och vändpunkten är nu.

PrivataAffärer - Igår: 08:55

Här är måndagens köprekar

Nordea Markets höjer riktkursen för SSAB till 53 kr från 44 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Realtid - 09 apr 21 kl. 08:46

SJ tecknar hållbarhetslänkad kreditfacilitet om 3 miljarder

SJ har avtalat en hållbarhetslänkad revolverande kreditfacilitet om 3 miljarder kronor med SEB, Handelsbanken, Nordea Bank och Danske Bank..

Realtid - 08 apr 21 kl. 12:10

USA:s näst äldsta bank börjar med kryptohandel

USA:s näst äldsta bank, State Street, ska börja att erbjuda sina kunder handel med kryptovalutor som bitcoin i mitten av 2021..

GlobeNewswire - 08 apr 21 kl. 10:30

Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (publ): Ökar ägandet i Team Olivia

Byggmästare Anders J Ahlström Holding AB (”Byggmästaren”) har genom det helägda Byggmästare Anders J Ahlström Invest AB ökat ägandet i Team Olivia. Byggmästaren har förvärvat aktier motsvarande ytterligare 2,4 procent i Team Olivia Group AB, varefter Byggmästarens totala direkta ägande uppgår till 14,4 procent. Den nu tillkommande investeringen uppgår till ca 42 miljoner kronor, där en del avser förvärv av aktier och en del avser övertagna aktieägartillskott.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Eritreanska soldater sköt civila etiopier

Minst 19 människor skadades då soldaterna öppnade eld mot en kö utanför en bank..

News55 - 10 timmar sedan

Eritreanska soldater sköt civila etiopier

Eritreanska soldater har öppnat eld mot civila i staden Adwa i Tigrayregionen i norra Etiopien. Minst 19 människor skadades då soldaterna, som bar eritreanska uniformer, öppnade eld mot människor som stod i kö utanför en bank och mot personer som var på….

DN - 19 timmar sedan

Svar. ”De som inte kan boka vaccination digitalt måste ha lite tålamod”

70-plussare utan Bank-id ska kontakta sin vårdcentral, skriver vaccinsamordnare..

PrivataAffärer - 21 timmar sedan

Här är tisdagens många färska köprekar

BofA Securities höjer riktkursen för Evolution till 1.520 kr från 1.285 kr.

Realtid - Igår: 06:34

Hur många "Nordeamän" har banken råd med?

Med koppling till två insideråtal på mindre än ett år toppar Nordea en lista som ingen bank vill förekomma på överhuvudtaget. I dag, tisdag, inleds rättegången mot den medarbetare som suttit häktad sedan februari. Många i banktoppen har skäl att fundera på hur det kunde bli så här.

Realtid - Igår: 13:25

Ant Group ska omvandlas till finansiellt holdingbolag

Ant Group, som bland annat står bakom betaltjänsten Alipay, ska bli ett finansiellt holdingbolag som kan regleras mer som en bank. Det meddelar Kinas centralbank, PBOC, på måndagen..

GlobeNewswire - Igår: 09:00

Ellen AB (publ) publicerar årsredovisningen för 2020

Ellens årsredovisning finns nu tillgänglig på bolagets hemsida: https://www.ellen.se/arsredovisning/
  För ytterligare information:
Charlotta Nilsson, VD på telefon 08-412 10 00 eller via epost info@ellen.

NT - I förrgår: 13:31

Nu uppmanar vi alla vi känner - byt bank

Handelsbanken stänger i Söderköping, meddelar lokalbladet idag (31/3). Vi är många som blir ledsna, besvikna och förbannade..

UNT - 10 apr 21 kl. 06:00

Bank-ID har en orimlig monopolsituation

Det behövs en nyreglering av systemet för digital legitimation, skriver Mats G. Larsson.

UNT - 10 apr 21 kl. 06:00

Bank-ID har en orimlig monopolsituation

Det behövs en nyreglering av systemet för digital legitimation, skriver Mats G. Larsson.

Expressen - 09 apr 21 kl. 21:52

NYHETSDAGEN: Carl Bildt får norsk kritik för krigstweet • Harry och Meghan sörjer prins Philip • Agnes Wold upprörs över vaccinkrav

Carl Bildt får hård kritik efter tweet om att Norge hade ett sämre försvar än Sverige under andra världskriget.■■■ Det brittiska kungahuset sörjer prins Philip, som dog på fredagen. ”Du kommer att saknas stort”, skriver prins Harry och hustrun Meghan i ett uttalande.

Expressen - 09 apr 21 kl. 18:58

Wolds kritik efter vaccin- kaoset: ”Borde vara olagligt”

Professor Agnes Wold riktar skarp kritik mot Region Stockholm – efter kraven på Bank-id för 70-plussare för att boka specifika vaccinationstider. – Det borde vara olagligt, säger hon. .

GlobeNewswire - 09 apr 21 kl. 12:15

Nexstim Abp: Transaktioner utförda av personer i ledande ställning

Företagsmeddelande, Helsingfors 9 April 2021 kl. 13.15 (EEST) Nexstim Abp: Transaktioner utförda av personer i ledande ställning Nexstim Abp (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” eller ”bolaget”) meddelar av följande transaktioner utförda av personer i ledande ställning: Den anmälningsskyldiga
Namn: Forss Martin
Befattning: Styrelseledamot/suppleant
Emittent: Nexstim Oyj
LEI: 743700S7ZI0LNMHZ6Y27 Anmälans karaktär: FÖRSTA ANMÄLAN
Referensnummer: 743700S7ZI0LNMHZ6Y27_20210408163203_3
____________________________________________ Transaktionens datum: 2021-04-07
Handelsplats: FIRST NORTH FINLAND (FNFI)
Typ av instrument: AKTIE
ISIN: FI4000354162
Transaktionens karaktär: TECKNING Detaljer om transaktionerna
(1): Volym

PrivataAffärer - 09 apr 21 kl. 08:55

Här är fredagens många köprekar

SEB Equities höjer riktkursen för Loomis till 310 kr från 270 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Aftonbladet - 09 apr 21 kl. 08:47

LIVE-TV: Chatta om allsvenskan

▸ Bank och Bohman svarar på dina frågor.

Aftonbladet - 09 apr 21 kl. 08:47

13.30: Chatta om allsvenskan 2021

▸ Bank och Bohman svarar på dina frågor i live-tv.

PrivataAffärer - 09 apr 21 kl. 07:28

Nu kommer rapporterna

Industrivärden är först ut att rapportera siffror för första kvartalet. Rapporten kommer redan i dag på förmiddagen. Även Nobina rapporterar i dag men bussbolaget har brutet räkenskapsår.

PrivataAffärer - 09 apr 21 kl. 06:41

Gröna siffror i portföljen

MTG är bäst i aktieportföljen den senaste veckan med en uppgång på 6,4 procent. Några bolagsspecifika nyheter har inte presenterats under perioden men spelsektorn liksom tillväxtaktier i allmänhet har revanscherat sig rejält. MTG har också befunnit sig i en positiv trend sedan förvärvet av Ninja Kiwi som annonserades den 24 mars.

GlobeNewswire - 08 apr 21 kl. 11:36

Kallelse till årsstämma i Auriant Mining AB (publ.)

Aktieägarna i Auriant Mining AB (publ.) (”Bolaget” eller ”Auriant Mining”), 556659-4833, kallas härmed till årsstämma tisdagen den 11 maj 2021. För att motverka spridning av Covid-19 har styrelsen beslutat att årsstämman kommer att genomföras enbart genom förhandsröstning, utan fysisk närvaro av aktieägare, ombud och utomstående.

Realtid - 08 apr 21 kl. 08:31

Stockholm Exergi låter hållbarhetskriterier styra bankräntan

Stockholm Exergies 3 miljarder kronor stora lånelöfte hos SEB, Swedbank och Danske Bank ska framöver justeras enligt fyra hållbarhetskriterier..

SvD - 08 apr 21 kl. 05:55

Boka tid på telefon – väg till lyckad vaccinering

Stockholm ligger sämst till i landet med vaccinationer och får kritik för att mobilt Bank-id krävs, vilket stänger ute folk. På andra håll går det bättre. Nyckeln till framgång?

GlobeNewswire - 07 apr 21 kl. 19:30

Nexstim Abp: Ändringen av villkoren för optionsprogram och warranter

Företagsmeddelande, insiderinformation, Helsingfors den 7 april 2021 kl. 20.30 (EEST) Nexstim Abp: Ändringen av villkoren för optionsprogram och warranter Nexstim Abp (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” eller ”bolag”) genomförde en företrädesemission som avslutades 29 mars 2021 i Sverige och 31 mars 2021 i Finland och med hänvisning till bolagets företagsmeddelande utgiven tidigare i dag har bolaget också beslutat om en riktad nyemission.

GlobeNewswire - 07 apr 21 kl. 19:15

Nexstim Abp: Nexstim Abp:s riktad vederlagsfri nyemission

Företagsmeddelande, insiderinformation, Helsingfors den 7 april 2021 kl. 20.15 (EEST) Nexstim Abp: Nexstim Abp:s riktad vederlagsfri nyemission Nexstim Abp (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” eller ”bolag”) meddelar med hänvisning till bolagets företagsmeddelanden utgivna 8 mars 2021 om en företrädesemission (”företrädesemission”) och godkännande av ett EU-tillväxtprospekt (”prospekt”) samt teckingsgarantier givna till bolaget i samband med företrädesemissionen.

GlobeNewswire - 07 apr 21 kl. 19:05

Nexstim Abp: Slutligt utfall av den lyckade företrädesemissionen

Företagsmeddelande, insiderinformation, Helsingfors den 7 april 2021 kl. 20.05 (EEST) Nexstim Abp: Slutligt utfall av den lyckade företrädesemissionen FÅR EJ PUBLICERAS ELLER SPRIDAS DIREKT ELLER INDIREKT I FÖRENTA STATERNA, AUSTRALIEN, SYDAFRIKA , HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SINGAPORE ELLER NÅGON ANNAN STAT DÄR SPRIDNINGEN ELLER PUBLICERINGEN STRIDER MOT LAGEN Enligt det slutliga utfallet av Nexstim Abp:s (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” eller ”bolaget”) företrädesemission som avslutades 29 mars 2021 i Sverige och 31 mars 2021 i Finland (”emissionen”), övertecknades emissionen med 178,13 procent i förhållande till antalet tilldelade nya aktier.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.