UNT > Nyheter

Saturday, 02 March, 15:09

UNT - 06 dec 23 kl. 02:20

Maduro vill ta över oljerik guyansk regionVenezuelas president Nicolás Maduro föreslår vid ett regeringssammanträde att ett lagförslag skickas till parlamentet om att utropa en ny provins i en region som tillhör grannlandet Guyana..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Nicolás Maduro, Guyana

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Madurovill ta över , oljerik, guyansk, region

Fler nyheter från UNT

UNT - 10 minuter sedan

Fem biofilmer du inte vill missa just nu

Filip och Fredriks sorgkantade feelgood-film "Den sista resan" är nykomling bland veckans toppfilmer. Här är fem aktuella filmer som fått UNT:s recensenter att fiska fram finbetygen..

UNT - 15 minuter sedan

Hus på 123 kvadratmeter sålt i Östervåla - priset: 1 800 000 kronor

Carina Gunilla och Karl-Johan Mikael Lövgren, 60 och 65 år, boende på Dalvägen i Östervåla är nya ägare till huset på adressen Dillners Väg 2 i Östervåla..

UNT - 1 timme sedan

Hus på 160 kvadratmeter från 1977 sålt i Råby, Bålsta - priset: 2 043 000 kronor

Fastigheten på Birkavägen 16 i Råby, Bålsta har fått nya ägare..

UNT - 2 timmar sedan

Larm om inbrott – flera uppbrutna källarförråd

Under lördagsförmiddagen fick polisen ett larm om ett inbrott i en källare i centrala Uppsala. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits..

UNT - 2 timmar sedan

Hus på 180 kvadratmeter sålt i Skörby, Bålsta - priset: 5 950 000 kronor

Georgios Dimakos, 47, och Adrienn Éva Siklósi, 37, är nya ägare till fastigheten på adressen Diabasvägen 5 i Skörby, Bålsta..

UNT - 3 timmar sedan

Nya ägare till mindre hus i Tärnsjö - prislappen: 675 000 kronor

Micael Victor Sigfrid Schön, 33, och Robert Wilhelm Alexander Loos, 34, från Bromma har köpt huset på adressen Åby 416 i Tärnsjö av säljaren Per Fredrik Möller..

UNT - 4 timmar sedan

Datorn: "Sirius var bäst i allsvenskan"

Företaget Goalunit använder data för att värdera spelare och trupper. Vid deras senaste mätning låg Sirius bäst till av alla lag i allsvenskan. – Det viktiga är att Sirius fortsätter arbeta på den inslagna vägen, säger Kristof Vogel, medgrundare till Goalunit..

UNT - 10 timmar sedan

Ung man till sjukhus – hamnade i Fyrisån

En man som hamnade i Fyrisån under natten har fått föras till sjukhus med ambulans..

UNT - 6 timmar sedan

Var är konflikthanteringen?

Sverige har varit neutralt i mer än 200 år, synen på krig har under århundraden varit att man inte löser krig med hjälp av vapen. Nu har det, på kort tid, radikalt förändrats, skriver Roger Björklöf..

UNT - 6 timmar sedan

Tillbaka till 90-talet med The Wannadies i toppform

En fredagskväll i sällskap med ett spelsuget The Wannadies kan knappast gå fel. Spelningen på Katalin blev mycket riktigt en sån där konsert då musiker och publik förenas i ett lyckorus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.