DI > Ekonomi

Monday, 26 February, 16:35

DI - 05 dec 23 kl. 22:50

”Idag är vatten för lågt prissatt men det kommer att förändras avsevärt”Vilokan Group hjälper industriföretag att effektivt återvinna vatten och värdefulla råvaror. Årets Impactgasell har knäckt koden för att tjäna pengar på att göra gott..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Group, Impactgasell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Idagär , vattenför , lågt, prissattmen det , kommer att förändras avsevärt

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Microsoft tar minoritetsandel i franskt AI-uppstickare

It-jätten Microsoft gör en ny investering i artificiell intelligens i form av en minoritetspost i det franska AI-bolaget Mistral, en av de främsta europeiska konkurrenterna till amerikanska Open AI..

DI - 15 minuter sedan

Gradvall: Beyoncé återuppfinner sig själv i country

I veckans recension har Jan Gradvall lyssnat på det senaste från populärkulturens drottning Beyoncé. Dessutom skriver han om två bidrag från R&B:n, ett från indiepopen men har en kyligare inställning till Kanye Wests och Ty Dolla Sign samarbete..

DI - 30 minuter sedan

Försäljningen av nya hem steg mindre än väntat i USA

Antalet nya enfamiljshus som såldes i USA steg under januari, men uppgången var mindre än väntat och försäljningen under föregående månad skrevs samtidigt ned..

DI - 30 minuter sedan

Produktionsstopp hotar efter nya Malmbanekrisen

LULEÅ. Kaunis iron har stoppat malmtransporterna från Pajalagruvan efter det nya stoppet på Malmbanan. Nu går bolaget en kamp mot klockan för att hitta nya lagerytor för att undvika att produktionen stoppas.

DI - 45 minuter sedan

Småländska hantverksdestilleriet Lydén Distillery vinner guld i World Gin Awards med deras Old Tom Gin

Lydén Distillery Old Tom Gin - Guld & Country Winner i World Gin Awards 2024.

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Därför rasar Wallenbergs vitvarujätte

Familjen Wallenbergs krisande vitvarujätte Electrolux med vd Jonas Samuelson rasar på måndagen till nytt årslägsta och handlas nu på den lägsta nivån sedan 2011. Raset kommer efter att den tyska elektronikjätten Bosch meddelat att man planerar att kapa 3.500 tjänster i sin vitvarudivision..

DI - 1 timme sedan

Små uppgångar på Wall Street – Buffetts ägarbolag rapportlyfter

Wall Street inledde handelsveckan med försiktiga uppgångar. Warren Buffetts Berkshire Hathaway lyfter efter en stark rapport..

DI - 1 timme sedan

Miljardärens intåg bådar gott för aktien

För Kinnevik har Tele2 varit mjölkkon som stått för pengarna. Nu får operatören i stället in en fransk miljardär som krossat såväl index som Tele2 och Telia på börsen. Ägarbytet innebär också att ett utköp kan ligga i korten.

DI - 1 timme sedan

Renewcells storägare: ”Är extremt bedrövade”

Textilåtervinningsbolaget Renewcell lyckades inte få ägarna att skjuta till mer kapital och har på måndagen lämnat in sin konkursansökan. ”Grundproblematiken är lika sorglig som den är enkel, att efterfrågan inte finns där”, säger Per Olofsson hos storägaren Girindus som var med och grundade Renewcell..

DI - 1 timme sedan

Ännu en toppchef miljontankar i Viaplay

Viaplays finanschef, Enrique Patrickson, har köpt omkring 1,4 miljoner aktier i tv- och streamingbolaget för cirka 1,3 miljoner kronor, enligt Finansinspektionens insynsregister..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.