DI > Ekonomi

Monday, 26 February, 15:41

DI - 05 dec 23 kl. 22:50

Hon ska bli störst i världen utan riskkapitalFramgångarna med designade ridsportkläder har gjort e-handelsföretaget Maya Delorez till Gasellvinnare i Uppsala län. Bedriften gör vd och grundare Madelene Törnblom till Årets Kvinnliga Gasell 2023..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Maya Delorez, Gasellvinnare, Uppsala, Madelene Törnblom, Årets Kvinnliga Gasell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon ska bli störsti världen utan , riskkapital

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Små uppgångar på Wall Street – Buffetts ägarbolag rapportlyfter

Wall Street inledde handelsveckan med försiktiga uppgångar. Warren Buffetts Berkshire Hathaway lyfter efter en stark rapport..

DI - 15 minuter sedan

Miljardärens intåg bådar gott för aktien

För Kinnevik har Tele2 varit mjölkkon som stått för pengarna. Nu får operatören i stället in en fransk miljardär som krossat såväl index som Tele2 och Telia på börsen. Ägarbytet innebär också att ett utköp kan ligga i korten.

DI - 15 minuter sedan

Renewcells storägare: ”Är extremt bedrövade”

Textilåtervinningsbolaget Renewcell lyckades inte få ägarna att skjuta till mer kapital och har på måndagen lämnat in sin konkursansökan. ”Grundproblematiken är lika sorglig som den är enkel, att efterfrågan inte finns där”, säger Per Olofsson hos storägaren Girindus som var med och grundade Renewcell..

DI - 30 minuter sedan

Ännu en toppchef miljontankar i Viaplay

Viaplays finanschef, Enrique Patrickson, har köpt omkring 1,4 miljoner aktier i tv- och streamingbolaget för cirka 1,3 miljoner kronor, enligt Finansinspektionens insynsregister..

DI - 30 minuter sedan

Movebybike förvärvar två logistikbolag - köpeskilling på två miljoner

Logistik- och transportbolaget Movebybike, som nyligen fusionerade med Bzzt, förvärvar ytterligare två logistikbolag. Det handlar om Crosstown och Cykelbudspoolen i Stockholm. .

DI - 45 minuter sedan

Små uppgångar väntas inför börsöppning i New York

USA-börserna såg på måndagseftermiddagen ut att inleda med små indexrörelser, i väntan på bland annat inflationsdata som publiceras senare under veckan. .

DI - 45 minuter sedan

Analytikerns uppmaning till Kinnevik: Dela ut pengarna

Under måndagsmorgonen meddelade Kinnevik att man säljer Tele2-innehavet för 13 miljarder kronor. Danske Bank-analytikern Oscar Lindström är inte överraskad, men tycker att man borde dela ut miljardtillskottet. ”Ändrar man hur bolaget ser ut, så ska man dela ut pengarna till ägarna”, säger han till Di TV..

DI - 1 timme sedan

Nya storägaren om Tele2: ”Ge oss lite tid”

Thomas Reynaud, vd för Tele2:s nya storägare Iliad, har följt det svenska bolaget länge. Däremot har han inga klara besked om hur Tele2 ska växla upp tillväxttakten eller ta marknadsandelar. ”Ge oss lite tid”, säger han..

DI - 1 timme sedan

Konkursen ett stort nederlag för H&M

Det var väntat att Renewcell inom kort skulle få slut på pengar igen, men den här gången var inte H&M eller de andra storägarna villiga att stötta med mer pengar. Klädåtervinningsföretaget var ett prestigeprojekt för H&M och en viktig del i modejättens omställning. Konkursen är ett nederlag för såväl Renewcell som H&M.

DI - 1 timme sedan

Kvartalsrapport Q4 för TiksPac AB

Omsättningen på helårsbasis är acceptabel. Vi uppnår ett resultat som är tillfredsställande men vi hade hoppats på ett bättre för 2023. På årsbasis är det ackumulerade resultatet innan skatt, sett till omsättningen bra och vi bibehåller en god rörelsemarginal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.