Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 03 March, 20:00

Expressen Dina Pengar - 05 dec 23 kl. 22:46

Swish ligger nereBetal- och verfringstjnsten Swish ligger nere.Personer som frsker swisha pengar mts av ett felmeddelande.Vi arbetar fr fullt med att lsa problemet och vi uppdaterar vr hemsida nr status ndrats.
Läs mer på Expressen Dina Pengar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swish, ligger, nere

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 11 timmar sedan

Bopriserna stiger: "Stapplande uppgång"

Prisuppgången på bostadsmarknaden fortsätter för andra månaden i rad. Men det är fortfarande för tidigt att tala om ett trendbrott, enligt bedömare.– Vi ser en stapplande uppgång, säger SBAB:s chefsekonom Robert Boije..

Expressen Dina Pengar - Igår: 11:34

Gunvor erkänner mutor – får mångmiljardböter

Oljebolaget Gunvor, med den svenske grundaren Torbjörn Törnqvist i spetsen, erkänner att bolaget under en rad år betalat mutor till regeringstjänstemän i Ecuador för att vinna kontrakt..

Expressen Dina Pengar - Igår: 22:19

Datorjätte rusade på stigande New York-börs

New York-börsen fortsatte uppåt på handelsveckans sista dag efter att flera av de ledande indexen nått nya rekordnivåer redan på torsdagen..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 18:00

Soffliggare slår PPM-experterna med råge

Det kan vara lockande att mot betalning ta rygg på någon som lyckats ovanligt bra med sin premiepension.Men lönar det sig? En granskning av flera ”PPM-experter” visar att ingen slagit soffliggarfonden AP7 över tid.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 17:45

Försäkringskassan varnar för bluffmejl om elstöd

I mejl ombeds folk att fylla i sina kontouppgifter för att kunna få elstöd från Försäkringskassan.Men mejlen är fejk – nu varnar myndigheten för bedrägeriförsöken.– Det är inget man ska följa, utan man ska bara slänga de här mejlen, säger Cecilia Sobocki vid Försäkringskassans presstjänst..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 11:00

Knepen som sätter guldkant på pensionen

Hur ska man få ut det mesta ur sin pension och se till att de där ”gyllene åren” blir som bäst?Kan man höja den genom att jobba lite extra och vilka är fällorna man ska undvika?– Pensionsplanering är livets viktigaste lönesamtal med dig själv, säger Trifa Chireh, pensionsekonom på Länsförsäkringar.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 09:51

Elon Musk stämmer Open AI

Anklagar bolaget för att ha brutit mot överenskommelse.

Expressen Dina Pengar - 29 feb 24 kl. 15:54

Schackprinsessan Anna Cramling lockar miljoner

Schackprinsessan Anna Cramling, 21, har inget emot ett inrutat liv i svart och vitt. Faktum är att hon stormtrivs och kan dessutom leva gott på sin sport.På kort tid har Anna samlat runt en miljon följare på Youtube som följer henne drag för drag.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 05:00

Paren med högst lön – där kvinnan tjänar mest

Av 100 gifta svenska par med högst lön ihop är det bara i elva familjer som kvinnan tjänar mest.? Högst betalda kvinnan hade 29,5 miljoner i årslön.? Största lönegapet mellan makar: 224 miljoner kronor.?

Expressen Dina Pengar - 29 feb 24 kl. 18:00

Så skaffar du en digital brevlåda för att snabbare se din deklaration 2024

Vill du ha din deklaration i en digital brevlåda är det bråttom.3 mars är sista dagen att skaffa en.Samtidigt finns det flera misstag du bör undvika när du deklarerar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.