DI > Ekonomi

Saturday, 02 March, 13:32

DI - 04 dec 23 kl. 18:01

Byte med minsta möjliga dramatikNär familjen Wallenbergs börsnoterade investmentbolag Investor är som bäst, är det som att se målarfärg torka.  Valet av Christian Cederholm som ny vd efter Johan Forssell saknar all form av dramatik..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wallenbergs, Investor, Christian Cederholm, Johan Forssell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bytemed , minsta, möjliga, dramatik

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

S: Använd ryska pengar till Ukrainas militär

Socialdemokraterna vill att avkastningen från frysta ryska tillgångar ska användas till ammunition för Ukraina. ”Det är bråttom. Regeringen måste driva på”, säger S-ledaren Magdalena Andersson..

DI - 30 minuter sedan

Ditt barn har blivit över en halv miljon dyrare

Notan för föräldrarnas guldklimp har dragit iväg med en halv miljon kronor på sex år. Nu uppskattas kostnaderna för barnets uppväxt under 18 år till 2,3 Mkr. Inkomstbortfall, mat och kläder hör till de dyraste posterna..

DI - 1 timme sedan

Skadat lastfartyg i Röda havet har sjunkit

Lastfartyget Rubymar har sjunkit i Röda havet, rapporterar nyhetsbyrån  Reuters med hänvisning till ett uttalande från den internationellt erkända regeringen i Jemen..

DI - 1 timme sedan

Källor: Steg mot vapenvila mellan Israel och Hamas

Förhandlingarna om vapenvila mellan Israel och Hamas går framåt, uppger egyptiska säkerhetskällor för Reuters..

DI - 1 timme sedan

Gunvor erkänner mutor – får mångmiljardböter

Oljebolaget Gunvor, med den svenske grundaren Torbjörn Törnqvist i spetsen, erkänner att bolaget under en rad år betalat mutor till regeringstjänstemän i Ecuador för att vinna kontrakt..

DI - 2 timmar sedan

Hjärnan lurar dig att köpa dyrt och sälja billigt

Flockmentalitet kan få dig att köpa aktier dyrt och sälja dem billigt, och människans förlustaversion är förmodligen en viktig orsak till att det sker så få avslut på bostadsmarknaden just nu.  Di har djupdykt i hur hjärnan kan leda dig fel i sparandet, på bostadsmarknaden, i butik och på aktiemarknaden. .

DI - 6 timmar sedan

Amerikansk bank får skräpstatus – aktien rasar

Den regionala USA-banken New York Community Bancorp (NYCB) har fått se aktien rasa med 66 procent i år efter att ha hamnat i finansiell knipa.  Dess finanser har sänkts till skräpstatus av kreditvärderingsföretagen och sent på fredagen kom ytterligare en sänkning och aktien rasade ytterligare, rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 3 timmar sedan

Sveriges Natoansökan undertecknad

Ungerns talman har undertecknat Sveriges Natoansökan, skriver Dagens Nyheter med hänvisning till Reuters..

DI - 4 timmar sedan

Nya kravet: Max tre år för att lära sig svenska

Invandrare ska få tre år på sig för att klara kurserna i Svenska för invandrare (SFI) – sedan ska rätten till SFI dras in. Det har Tidöpartierna kommit överens om, uppger arbetsmarknadsminister Johan Pehrson (L) för Svenska Dagbladet..

DI - 5 timmar sedan

Svenska EU-parlamentariker djupt splittrade om nytt förslag

Det blåser medvind för Europeisk vindkraft och Sverige tar pallplats vad gäller utbyggnaden. Samtidigt klubbade EU-parlamentet ett förslag till naturrestaurering som splittrade de svenska EU-parlamentarikerna. Om detta och mycket mer har Di:s nyhetstjänster rapporterat i veckan som gick.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.