DI > Ekonomi

Monday, 26 February, 16:42

DI - 04 dec 23 kl. 17:31

Stockholmsbörsen stänger runt nollan – Ericsson steg på AT&T-rykteVeckan inleddes lite trevande på Stockholmsbörsen, efter förra veckans och månaden novembers uppgångar. Bland enskilda bolag stack Ericsson ut positivt efter nyheter från telekomsektorn i USA..
Läs mer på DI
Läs mer om:
AT, Stockholmsbörsen, Ericsson, USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, stänger, runt, nollan, Ericsson, steg, AT&T-rykte

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Uppåt för europeiska räntor och starkare euro

Europaräntorna inledde måndagen med begränsade rörelser, men vände uppåt när USA-marknaden öppnade. Euron stärktes mot dollarn medan kronan var stabil mot både euro och dollar. .

DI - 15 minuter sedan

Sandvik köper amerikanskt tillverkningsbolag

Sandvik har tecknat avtal om att förvärva Cimquest, en USA-baserad återförsäljare av CAM-lösningar (”Computer-aided Manufacturing”). Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Microsoft tar minoritetsandel i franskt AI-uppstickare

It-jätten Microsoft gör en ny investering i artificiell intelligens i form av en minoritetspost i det franska AI-bolaget Mistral, en av de främsta europeiska konkurrenterna till amerikanska Open AI..

DI - 30 minuter sedan

Gradvall: Beyoncé återuppfinner sig själv i country

I veckans recension har Jan Gradvall lyssnat på det senaste från populärkulturens drottning Beyoncé. Dessutom skriver han om två bidrag från R&B:n, ett från indiepopen men har en kyligare inställning till Kanye Wests och Ty Dolla Sign samarbete..

DI - 30 minuter sedan

Försäljningen av nya hem steg mindre än väntat i USA

Antalet nya enfamiljshus som såldes i USA steg under januari, men uppgången var mindre än väntat och försäljningen under föregående månad skrevs samtidigt ned..

DI - 30 minuter sedan

Produktionsstopp hotar efter nya Malmbanekrisen

LULEÅ. Kaunis iron har stoppat malmtransporterna från Pajalagruvan efter det nya stoppet på Malmbanan. Nu går bolaget en kamp mot klockan för att hitta nya lagerytor för att undvika att produktionen stoppas.

DI - 1 timme sedan

Småländska hantverksdestilleriet Lydén Distillery vinner guld i World Gin Awards med deras Old Tom Gin

Lydén Distillery Old Tom Gin - Guld & Country Winner i World Gin Awards 2024.

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Därför rasar Wallenbergs vitvarujätte

Familjen Wallenbergs krisande vitvarujätte Electrolux med vd Jonas Samuelson rasar på måndagen till nytt årslägsta och handlas nu på den lägsta nivån sedan 2011. Raset kommer efter att den tyska elektronikjätten Bosch meddelat att man planerar att kapa 3.500 tjänster i sin vitvarudivision..

DI - 1 timme sedan

Små uppgångar på Wall Street – Buffetts ägarbolag rapportlyfter

Wall Street inledde handelsveckan med försiktiga uppgångar. Warren Buffetts Berkshire Hathaway lyfter efter en stark rapport..

DI - 1 timme sedan

Miljardärens intåg bådar gott för aktien

För Kinnevik har Tele2 varit mjölkkon som stått för pengarna. Nu får operatören i stället in en fransk miljardär som krossat såväl index som Tele2 och Telia på börsen. Ägarbytet innebär också att ett utköp kan ligga i korten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.