SvD > Nyheter

Wednesday, 28 February, 06:52

SvD - 03 dec 23 kl. 04:34

USA: Skydda palestinier mer
Läs mer på SvD
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, Skydda, palestinier, mer

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Hans värld är helt galen – men den liknar vår

Den italienske konstnären Maurizio Cattelan har gjort en karriär av att iscensätta kontroverser och skandaler. Men SvD:s Joanna Persman ser i honom en bekymrad tänkare..

SvD - 45 minuter sedan

Därför jagar polisen skolkande familjer

PODD Runt om i Europa har lärare och rektorer fått nog av familjer som struntar i skolplikten och åker på semester mitt i terminen.I flera länder försöker man nu hindra skolket med hjälp av polis på flygplatser och tågstationer. | .

SvD - 1 timme sedan

Vårdaren tog stryptag och brände Julia

SvD granskar | Vårdaren Joseph är för nära patienten Julia. Personalen ser det. Men ingen stoppar honom.

SvD - 45 minuter sedan

”Pappor lär sig att man får vara arg – inte ledsen”

Sex av tio pappor mår sämre under en separation och många fastnar i konflikter med expartnern. ”I samband med separationer vet vi att våld är en riskfaktor”, säger Jens Karberg på organisationen Män..

SvD - 1 timme sedan

Nödrop: Låt fler avtjäna straff utanför murarna

Fler dömda brottslingar bör få avtjäna hela eller delar av sina straff utanför murarna, anser Kriminalvården.– Vi tror att det är nödvändigt utifrån den väldigt stora expansion som vi står inför, säger planeringschef Vilhelm Grevik..

SvD - 1 timme sedan

Gapet minskar mellan blocken

Gapet mellan de politiska blocken minskar.Det rödgröna försprånget ligger nu bara på fem procentenheter, enligt den senaste mätningen som Indikator gör för Sveriges radio Ekot..

SvD - 1 timme sedan

Strömmer: Vårt fokus är skärpta straff

Kriminalvården är hårt pressat av platsbrist och vill att fler dömda får avtjäna sina straff utanför anstalterna.Förslagen mottas med ljumt intresse av justitieminister Gunnar Strömmer (M)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.