SvD > Nyheter

Sunday, 03 March, 21:15

SvD - 03 dec 23 kl. 00:15

Bygger stadsdel av trä – i Sickla: ”Ringt från CNN”Det kallas världens största urbana stadsbyggnadsprojekt i trä. Trots fastighetskris ska ”Stockholm Wood City” med 7 000 arbetsplatser och 2 000 bostäder snart börja byggas i Sickla. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sickla, CNN, Wood City

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bygger, stadsdelav , träi , Sickla, Ringtfrån , CNN

Fler nyheter från SvD

SvD - 45 minuter sedan

Sökandet efter MH370 återupptas – efter tio år

Tio år efter försvinnandet kan sökandet efter H370 från Malaysia Airlines återupptas..

SvD - 1 timme sedan

En farligt stark brygd av lyrisk visdom

Om det var Sapfo som stöpte den själviakttagande lyriken så var det Emily Dickinson som krönte den traditionen. I den andra av två understreckare om poesins jag närläser Carl-Johan Malmberg Dickinsons ”I showed her Heights”..

SvD - 1 timme sedan

Glöm inte: kultur ska förändra ditt liv

Under några dygn kokar det i Stockholms underjord. Men Fröken Snusk, ”Love is blind” och Filip & Fredrik är allt som märks av på kultursidorna..

SvD - 1 timme sedan

Efter takraset – personer kan finnas kvar i rasmassorna

Flera personer har förts med ambulans till sjukhus efter att ett tak rasat in på en butikslokal i Östersund. Enligt räddningstjänsten kan fler personer finnas kvar under rasmassorna..

SvD - 1 timme sedan

Pollensäsongen är här – kan bli mildare än vanligt

Pollensäsongen är i antågande och redan nu finns höga halter av hassel och al i delar av Sverige. Enligt pollenexperten Åslög Dahl finns det mycket okunskap om hur allvarligt pollenallergi faktiskt kan vara. .

SvD - 1 timme sedan

Polisen hade koll på 15-åringen – hann inte ingripa

På kort tid har antalet personer med kopplingar till kriminella gäng räknats upp – från 30 000 till 62 000. Rättegången kring mordet på Ismail Abdos mamma i Uppsala visar tydligt varför polisen nu letar i vidare cirklar..

SvD - 2 timmar sedan

Foden frälste City – vände derbyt mot United

Manchester City låg under i derbyt hemma mot United.Då slog Phil Foden till – två gånger om. 23-åringens två fullträffar låg bakom 3–1-segern och City hakar fortsatt på Liverpool i Premier League-toppen..

SvD - 3 timmar sedan

Rädsla för varg växer hos Skånes bönder

Öka skyddsjakten – så lyder kravet från allt fler skånska bönder.Mjölkbonde Daniel Valfridsson är en av de som fått nog av Skånes växande vargstam.– Det var blod överallt, kvigans mage låg utsliten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.