NT > Nyheter

Monday, 26 February, 14:14

NT - 02 dec 23 kl. 07:13

Polisen på tårna inför Nobel med ökat terrorhotDet höga terrorhotet mot Sverige innebär att polisen gör vissa ändringar i säkerhetsarbetet under Nobelveckan i Stockholm. –Vi kan inte bara luta oss tillbaka och göra som vi alltid har gjort, säger kommenderingschef Magnus Mowitz..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Nobel, Sverige, Nobelveckan, Stockholm, Magnus Mowitz

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, tårnainför , Nobelmed , ökat, terrorhot

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Därför väljer han att lämna IFK:s styrelse

Poddavsnittet där Magnus Sjöcrona beskriver sin kärlek till IFK Norrköping har blivit en succé. Men just nu är kärleken omöjlig – i styrelseform. Han väljer att hoppa av redan efter sitt första år.

NT - 1 timme sedan

Snöpligt slut för Norrköpings färgstarke norrman

Vad vi kan lära av de turbulenta åren med Reidar Svedahl..

NT - 1 timme sedan

Nystartat handelsföretag i Valdemarsvik

Lyxura AB:s verksamhet ska vara "följande verksamhet"..

NT - 2 timmar sedan

Våren har kommit till Östergötland

På söndagskvällen kom beskedet från SMHI: Våren har officiellt kommit till Östergötland. Den är här för att stanna!, säger Moa Hallberg, meteorolog på SMHI..

NT - 2 timmar sedan

Sjukvårdskrisen: När kommer pengarna Ulf Kristersson?

Sverige befinner sig mitt i en nationell sjukvårdskris och Region Östergötland är inget undantag. Av Sveriges regioners totala beräknade underskott på 24 miljarder kronor står Östergötland för 1,7 miljarder kronor..

NT - 2 timmar sedan

Efter tio år i kommunledningen – nu är Svedahl petad

Dramatiken uteblev. Ledamöterna höll sina partilinjer och röstade bort partilösa Reidar Svedahl från makten. "Jag är en social jävel", säger 70-åringen nu om framtiden..

NT - 18 timmar sedan

Fem punkter: "IFK har hittat sin defensiva härförare"

Det här var en seger och en insats som IFK behövde i den omstart man är inne i. Här är Christer Gustafsons fem punkter efter 4–0 mot Utsikten..

NT - 20 timmar sedan

Räddningstjänsten undersökte läckage

På söndagskvällen larmades räddningstjänsten till Himmelstalundsvägen med anledning av ett läckage..

NT - 5 timmar sedan

Kommunfullmäktige röstar om Reidar Svedahls framtid

I nästan tio år har Reidar Svedahl tillhört den politiska toppen i Norrköping. På måndagsmorgonen kan den eran ta slut när kommunfullmäktige förväntas fatta beslut om omval av de förtroendevaldas uppdrag. Följ dramatiken här på nt.

NT - 5 timmar sedan

De har väntat på svar från kommunen i tre månader

I nära tre månader har nu sex hembygdsföreningar i Valdemarsvik väntat på svar från kommunen på deras synpunkter om turistbyrån i en gemensam skrivelse. ”De har inte fått respons tillbaka på sina synpunkter, men det ska de få”, säger kommunstyrelsens ordförande Per Hollertz (M)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.