NT > Nyheter

Sunday, 03 March, 12:33

NT - 02 dec 23 kl. 06:10

Helldén (MP): AI kan öka behov av basinkomstArticifiell intelligens (AI) kan göra att många människor förlorar jobben. Och om det sker kan basinkomst behöva införas..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HelldénMP AI kan , öka, behovav , basinkomst

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

QUIZ: Vet du vad de här orden betyder?

Vad betyder infernalisk? Och kompromettera? Gör vårt svåra ordquiz och se hur dina kunskaper i svenska står sig!.

NT - 1 timme sedan

Drönare nedskjuten i Finska viken

Ryssland sköt ned en drönare i Finska viken, cirka 40 kilometer utanför S:t Petersburg, på lördagskvällen, rapporterar Ilta-Sanomat med hänvisning till ryska medier..

NT - 2 timmar sedan

Hennes café har fått nytt tak inför sommarsäsongen

Risinge Hembygdsförening har kunnat investera 300 000 kronor i Klippestorpsgården tack vare stiftelsepengar. Nu är nya taket på plats. "Risken för läckage var stor.

NT - 2 timmar sedan

"RAF-pensionärer" jagas i Berlin – två gripna

En stor polisinsats har ägt rum i Tysklands huvudstad Berlin under söndagsmorgonen, rapporterar flera tyska medier. Polisen är på jakt efter två gömda Baader-Meinhof-medlemmar. Två personer har gripits..

NT - 3 timmar sedan

Bopriserna stiger: "Stapplande uppgång"

Prisuppgången på bostadsmarknaden fortsätter för andra månaden i rad. Men det är fortfarande för tidigt att tala om ett trendbrott, enligt bedömare. –Vi ser en stapplande uppgång, säger SBAB:s chefsekonom Robert Boije..

NT - 4 timmar sedan

Det här var ett haveri – vi blåstes på poängen

"Det här var absolut inget skämt eller sketch Björn Gustafsson hittat på eller skrivit för en mellanakt utan 30 minuters vinkningar, slängkyssar, snabbrepriser och ett slutresultat. Det var något, som katten släpat in på bästa tv-tid", skriver Mats Willner om haveriet i Karlstad..

NT - 4 timmar sedan

Diplomatbil lämnades kvar på tågspår

En minibuss med diplomatskyltar har under natten mot söndagen lämnats kvar på ett tågspår i centrala Stockholm, rapporterar Aftonbladet..

NT - 7 timmar sedan

Gunnar Karlsson hade stor betydelse för vår familj

Gunnar Karlsson 1934-1924.

NT - 7 timmar sedan

TV: Vi åkte med skolbussen på den farliga vägen

I 38 år var olycksplatser Håkan Godlunds vardag. Då var han brandman och ambulansförare. Nu kör han skolbussen på väg 209.

NT - 7 timmar sedan

Blåljus-veteranen: "Det är Norrköpings farligaste väg"

I 38 år var olycksplatser hans vardag. Nu kör han skolbuss på väg 209. "Det finns ingen liknande väg som utgår från Norrköping.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.