SVT > Utrikes

Wednesday, 28 February, 07:18

SVT - 02 dec 23 kl. 05:53

Inga bevis ännu för militär kommandocentral under ShifasjukhusetIsrael har länge hävdat att Hamas har en underjordisk kommandocentral med Al-Shifasjukhuset som mänsklig sköld.  Videofilmer som släppts av den israeliska armén (IDF) bekräftar uppgifter om tunnelsystem under sjukhuset – men inte påståendet om en kommandocentral, visar SVT:s bildgranskning..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Shifasjukhuset, Hamas, Al-Shifasjukhuset, IDF, SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, bevis, ännuför , militär, kommandocentralunder , Shifasjukhuset

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Nära 500 noshörningar dödade i tjuvjakt 2023

Förra året dödades 499 noshörningar av tjuvjägare i Sydafrika, de flesta av dem i statligt ägda nationalparker. Antalet innebär en ökning med omkring 50 djur jämfört med året innan..

SVT - 3 timmar sedan

Studenterna vid läkarskolan får gratis undervisning – efter enorm donation

En högskola i New York kommer att erbjuda studenter gratis undervisning efter en donation på en miljard dollar – från en 93-årig änka till en stor investerare på Wall Street..

SVT - 4 timmar sedan

Trump mot seger i Michiganval

Expresidenten Donald Trump går mot seger i Republikanernas primärval i Michigan. Nyhetsbyrån AP förklarar honom redan som vinnare, baserat på en väljarundersökning..

SVT - 11 timmar sedan

Trots arga bönder – tung klimatlag godkänd i EU

EU:s omdiskuterade naturrestaureringslag är i hamn – trots bondeprotester och het debatt om mat och klimat. Viktig seger, anser anhängarna. En hot mot äganderätten, varnar motparten..

SVT - 12 timmar sedan

Forskaren: Oklart om Nato varit bra för världsfreden

Det är svårt att veta om Nato har varit bra eller dålig för världsfreden. Det säger Kjølv Egeland, forskare vid Folkerettsinstituttet i Oslo. Men han tror inte att situationen förändras så mycket när Sverige går med.

SVT - 13 timmar sedan

Navalnyjs advokat frihetsberövad i Ryssland

En av Aleksej Navalnyjs advokater har blivit frihetsberövad i Moskva på tisdagen för att ha ”störande av allmän ordning”, rapporterar den ryska dagstidningen Novaja Gazeta på X..

SVT - 14 timmar sedan

10 år sedan Ryssland annekterade Krimhalvön: ”Vi var så naiva”

Elin Jönsson, Ukrainakorrespondent på SVT, var på plats när Ryssland annekterade Krimhalvön för tio år sedan. – När jag ser tillbaka på händelseförloppet är det så tydligt att kriget började då. Vi var så naiva, både jag och hela världen..

SVT - 16 timmar sedan

Utbrott av denguefeber i Peru

SVT - 16 timmar sedan

Tung klimatlag godkänd i EU

SVT - 18 timmar sedan

Satellitbilder visar jättebygge i Egypten – tros vara flyktingläger

Satellitbilder visar hur Egypten fortsätter att bygga murar kring ett område precis vid gränsen till Rafah i Gaza. Bygget väcker spekulationer om ett framtida flyktingläger för palestinier – något som tillbakavisas av Egypten. – Egypten vill inte uppfattas som att man uppmuntrar Israel till en invasion av Rafah, säger Mellanösternexperten Linda El-Naggar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.