NT > Nyheter

Tuesday, 05 March, 16:13

NT - 01 dec 23 kl. 01:54

Många skattefel hos matbudsföretagSkatteverket har utrett 74 företag som erbjuder matleveranser och i 90 procent av fallen har verket fattat beslut om skattehöjningar på i genomsnitt en miljon kronor..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många skattefel, hos, matbudsföretag

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Skottlossning på allmän plats ger otryggt samhälle

Man ska inte behöva riskera livet för att gå och handla..

NT - 30 minuter sedan

Brutala mordförsöket: Sköts bland galleriabesökarna

En man blev på måndagskvällen skjuten mitt bland besökarna inne på Mirum galleria, men ska inte ha fått livshotande skador. Mindre än en timme senare greps en man i 18-årsåldern misstänkt för mordförsöket..

NT - 11 timmar sedan

Systrarna flyttar till landet – och startar eget

Landet har alltid lockat systrarna Line och Elin Engesvik från Stockholm, så när rätt hus dök upp slog Line och hennes sambo till. Samtidigt som de jobbar hårt med att renovera 1800-talshuset utanför Valdemarsvik, färdigställs den loge som de ska bedriva sin nystartade verksamhet i..

NT - 1 timme sedan

Nu är klassiska skolbyggnaden till salu igen

Sugen på en gammal skola? Nu är gamla Högbyskolan återigen till salu. ”Fördelen är närheten till centrum och flera parkeringsplatser”, säger Jens Jörheden, ledamot i bolaget som säljer fastigheten..

NT - 1 timme sedan

Nystartat investmentbolag i Valdemarsvik

L&Nb Invest AB ska "äga och förvalta aktier, andra värdepapper och fastigheter"..

NT - 1 timme sedan

Värdesaker stals vid inbrott i central lägenhet

En boende kom hem och möttes av en uppbruten dörr till sin lägenhet..

NT - 1 timme sedan

Därför är Högbyskolan till salu igen

Sugen på en gammal skola? Nu är klassiska Högbyskolan återigen till salu. ”Fördelen är närheten till centrum och flera parkeringsplatser”, säger Jens Jörheden, ledamot i bolaget som säljer fastigheten..

NT - 2 timmar sedan

Svensk mardrömslott i EM-kvalet: "Tuff grupp"

Det kunde inte ha blivit mycket tuffare. Frankrike, England och Irland väntar de svenska fotbollsdamerna i kvalet till nästa års EM. –En tuff grupp där alla kommer kunna ta poäng av varandra, säger förbundskapten Peter Gerhardsson..

NT - 2 timmar sedan

Mardrömslottning för Sverige i EM-kvalet

Frankrike, England och Irland. Det är de tre motståndarna som väntar de svenska fotbollsdamerna i kvalet till EM nästa sommar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.