News55 > Nyheter

Tuesday, 05 March, 14:15

News55 - 01 dec 23 kl. 01:54

Många skattefel hos matbudsföretagSkatteverket har utrett 74 företag som erbjuder matleveranser och i 90 procent av fallen har verket fattat beslut om skattehöjningar på i genomsnitt en miljon kronor. Över hälften har dessutom fått skattetillägg och sammanlagt landar summan på 77,7 milj….
Läs mer på News55

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många skattefel, hos, matbudsföretag

Fler nyheter från News55

News55 - 6 timmar sedan

Trump – en mardröm för Scania

En ny presidentperiod med Donald Trump och hans handelspolitik, oroar Scanias vd. — Det är klart att vi är oroliga för det. Vi tror på frihandel och det är väldigt viktigt för oss att Europa och USA hänger ihop mer — inte mindre, säger vd:n Christian Le….

News55 - 1 timme sedan

Inga genombrott i fredssamtal om Gaza

Den senaste samtalsrundan om vapenvila i Gaza har avslutats i Kairo – utan genombrott. I Gaza fortgår striderna, med rapporter om ett 20-tal döda under en israelisk attack mot staden Khan Yunis. Beskedet från Kairo kommer bara dagar före starten av den….

News55 - 45 minuter sedan

Mardrömslottning för Sverige i EM-kvalet

Frankrike, England och Irland. Det är de tre motståndarna som väntar det svenska fotbollsdamerna i kvalet till EM nästa sommar. Ettan och tvåan i gruppen går direkt till EM.

News55 - 4 timmar sedan

Två på Domstolsverket uppsagda – säkerhetshot

Domstolsverket i Jönköping säger upp två personer efter att en säkerhetsprövning visat att de kan utgöra ett hot mot rikets säkerhet. – Det är naturligtvis allvarliga uppgifter, säger justitieminister Gunnar Strömmer. Joakim Eklund, biträdande säkerhets….

News55 - 1 timme sedan

IMY polisanmäler cyberattacken

Integritetsskyddsmyndighetens (IMY) polisanmäler den överbelastningsattack som drabbade myndighetens webbplats tidigt på tisdagsmorgonen. Det berättar Per Lövgren, pressansvarig på IMY, för TT. Enligt Aftonbladet uppger en prorysk hackergrupp på Telegra….

News55 - 45 minuter sedan

Guldet nästan rekorddyrt

Guldpriset på världsmarknaden närmar sig historiska rekordnivåer efter ytterligare prisuppgångar. Efterfrågan ökar på grund av geopolitisk oro och osäkerhet kring framtida ränteläget i världen. Guldpriset stiger med 0,6 procent till 2?

News55 - 2 timmar sedan

Lag om visitationszoner ska inte tidbegränsas

Den nya lagen om visitationszoner kommer inte att tidbegränsas, som Lagrådet ville. Däremot ska lagen utvärderas efter tre år och då finns en möjlighet att dra tillbaka den om bristerna är för stora. Regeringens lagförslag om visitationszoner, eller säk….

News55 - 1 timme sedan

Nytt avtal mellan hockeyettan och förbundet

Svenska Ishockeyförbundet och ligaorganisationen hockeyettan har tecknat ett nytt samarbetsavtal som gäller över säsongen 2029/2030. Det skriver Svenska ishockeyförbundet i ett pressmeddelande. Avtalet innebär att ligaorganisationen disponerar sändnings….

News55 - 1 timme sedan

Jacke om Alectas nya avhopp: “Kan inte greppa det”

Svenskt Näringslivs vd Jan-Olof Jacke förstår inte varför Alectas nytillträdda ordförande Carina Åkerström hoppar av. - Jag kan inte riktigt greppa det, säger han och lägger därmed i praktiken skulden på henne för de fiaskoartade turerna i tjänstepensio….

News55 - 1 timme sedan

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025. Den ännu obetitlade serien är skapad av Rönndahl ("Dips") och Høgsted ("Danish dynamite") och handlar om två gränspoli….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.