E24 > Ekonomi

Tuesday, 05 March, 15:12

E24 - 01 dec 23 kl. 01:56

Många skattefel hos matbudsföretag
Läs mer på E24

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många skattefel, hos, matbudsföretag

Fler nyheter från E24

E24 - 1 timme sedan

Jacke om Alectas nya avhopp: "Kan inte greppa det"

Svenskt Näringslivs vd Jan-Olof Jacke förstår inte varför Alectas nytillträdda ordförande Carina Åkerström hoppar av.– Jag kan inte riktigt greppa det, säger han och lägger därmed i praktiken skulden på henne för de fiaskoartade turerna i tjänstepensionsjätten..

E24 - 4 timmar sedan

Oscar Properties vd avgår

E24 - 6 timmar sedan

Den stora vinnaren i allt detta: Spotify

God morgon! Efter fem år kom EU-beslutet mot Apple kom till sist. Nu måste de betala 1,8 miljarder euro i böter..

E24 - 18 timmar sedan

Exportlyft i Mellanöstern trots koranbränningar

Förra årets koranbränningar i Sverige skapade stor ilska i den muslimska världen.Trots detta var Mellanöstern den snabbast växande exportmarknaden för svenska företag 2023, enligt Business Sweden..

E24 - 20 timmar sedan

"Tusenlappen räcker inte så långt längre"

Matpriserna har skjutit i höjden igen. Prisökningen i februari var den högsta på nästan ett år.– Tusenlappen räcker inte så långt längre, säger Marie Friberg som precis har handlat för veckan..

E24 - 23 timmar sedan

Elon Musks nya väg till makt – juridik

Open AI stäms av medgrundaren Elon Musk. Han säger sig vilja bevara företagets ursprungliga ideella ambitioner. Men Musk har fler skäl att vilja bromsa vad som nu blivit hans konkurrent..

E24 - Igår: 13:03

EU kräver Apple på miljarder

E24 - Igår: 12:49

Åkesson: Handla billigare mat

”Det är för dyrt att vara svensk”, enligt regeringen.Samtidigt stiger matpriserna på nytt. SD:s partiledare Jimmie Åkesson tycker att kunderna kan vara tuffare.

E24 - Igår: 12:09

Expert: Därför kommer matpriserna att sjunka

Dra inte för stora växlar på de senaste matprisökningarna i februari.Dessutom — det kommer en nedgång framöver, enligt en av storbankerna..

E24 - Igår: 10:26

Alectas ordförande ryker igen – "Man häpnar"

Det fortsätter att storma kring Alecta. För andra gången på kort tid blir pensionsjätten av med sin ordförande.– Man häpnar, säger Aktiespararnas vd Joacim Olsson som undrar var ägarna är..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.