SvD > Nyheter

Saturday, 24 February, 09:57

SvD - 01 dec 23 kl. 00:15

Expert: ”Överdådig doft med extra allt”Systembolagets tillfälliga sortiment växer för varje år – här är åtta besökare att upptäcka i december..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expert, Överdådig, doftmed extra allt

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Sant eller falskt: Myterna om alkohol

Tre miljoner svenskar dricker för mycket, konstateras i en ny rapport. Och de senaste åren har flera gamla ”sanningar” om alkohol kastats omkull av nya rön. Ett glas vin om dagen – bra eller dåligt?

SvD - 1 timme sedan

Manuell miss kan ha fått månlandare att välta

Den privata sond som landat på månen tycks ha vält. Någon hade glömt bort att manuellt slå på en säkerhetsbrytare innan start. Nu är det oklart vilken nytta sonden kan göra..

SvD - 1 timme sedan

En poet som ser världen i ett korn av sand

I Ingela Strandbergs nya diktsamling osäkrar en katts död natten, och mörkret breder ut sig. Sebastian Lönnlöv njuter av det kantigt oslipade..

SvD - 2 timmar sedan

Pensionsjätten: AI-hajpen ingen IT-bubbla

Har halvledarjätten Nvidias framgångståg bara inletts eller kan det vara en repris på IT-bubblan?– Det är precis den frågan många investerare ställer sig, säger vd:n för Första AP-fonden, Kristin Magnusson Bernard..

SvD - 2 timmar sedan

Hon rakade huvudet och blev soldat

Rebecka Le Moine (MP) är en av bara två kvinnor i riksdagen som gjort grundläggande militär utbildning.– De tre månaderna har gett mig otroligt mycket. Jag är väldigt glad att jag tog chansen, säger hon..

SvD - 2 timmar sedan

Muhammed – en våldets eller förlåtelsens profet?

Inom islam är det profeten Muhammeds ord som gäller, samtidigt som det inte med säkerhet går att säga särskilt mycket om honom som historisk person. Hur haditherna tolkas säger inte sällan mer om uttolkaren än om vad Muhammed egentligen tänkte och tyckte..

SvD - 2 timmar sedan

Han skildrar Sveriges kulturella inbördeskrig

I mars 1933 avskaffas den tyska demokratin och svenska högerpartier måste plötsligt förhålla sig till nazismen. Erik Sandberg skildrar ett omvälvande ögonblick i svensk politisk historia, skriver Ricki Neuman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.