SR > Nyheter

Tuesday, 05 March, 15:03

SR - 01 dec 23 kl. 00:02

Tävlingar, musik och samtal hela nattenEtt program för dig som är vaken, helt enkelt. Leds av Peter Sundberg och Alfred Sjelvgren..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Peter Sundberg, Alfred Sjelvgren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tävlingar, musikoch , samtalhela , natten

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Cyberattack mot svenska myndigheter

Integritetsskyddsmyndigheten sajt låg nere på tisdagen på grund av en överbelastningsattack.Fler andra myndigheter som Finansinspektionen ska också haft problem men fungerar nu igen.Enligt Aftonbladet har en prorysk hackergrupp tagit på sig cyberangreppet..

SR - 1 timme sedan

Polisen räknar nära 200 hundbullar: Troligtvis samma gärningsman

Under tisdagsmorgonen fick polisen i Malmö in ett nytt larm där man hittat 50 bullar som skulle kunna vara farliga för hundar.Under drygt tre år har polisen fått in upp emot 200 anmälningar.”Vi märker väldigt tydligt av frustrationen och oron som finns i Malmö, vi delar den”, säger Nils Norling, presstalesperson hos polisen i Malmö..

SR - 2 timmar sedan

Efter kritiken – nu skjuts visitationszoner upp

Regeringen skjuter upp visitationszonerna en månad, till den 25 april.Detta efter att Lagrådet kritiserat den snabba hanteringen, det skriver företrädare för regeringen och SD på DN Debatt.Den nya lagen ger polisen rätt att besluta om tillfälliga visitationszoner om det finns en påtaglig risk för skjutning eller sprängning i området..

SR - 2 timmar sedan

FN bekräftar: Hamas utsatte sina offer för våldtäkter och tortyr

Hamas utsatte offer för våldtäkter och tortyr under attackerna den 7 oktober, enligt FN..

SR - 2 timmar sedan

Ambitiösa tillväxtmål för Kina – trots svårt ekonomiskt läge

Kina har presenterat sitt nya tillväxtmål på fem procent, trots att landet befinner sig i ett svårt ekonomiskt läge.Förhoppningarna om stimulanspaket infriades inte i premiärministerns anförande till Folkkongressen.”Svårt att sköta en ekonomi så stor som Kinas”, säger kongressledamoten Zhang Junping..

SR - 3 timmar sedan

Tyska försvarministern: Slarv möjliggjorde läckan

Att tyska militärers hemliga samtal om vapenleveranser till UKraina kunde avlyssnas av Ryssland berodde på den mänskliga faktorn, det visar den inledande undersökning som det tyska försvarsministeriet inlett.Den tyske försvarsministern Boris Pistorius säger att den inledande utredningen om händelsen visar att den ryska avlyssningen möjliggjordes genom att en av deltagarna bröt mot säkerhetsreglerna genom att koppla upp sig mot en oskyddad internetuppkoppling på ett hotell.En utredning om eventuella disciplinära påföljder har också inletts..

SR - 3 timmar sedan

Störningar hos Kivra – fortsatt svårt att se deklarationen

Problemet med att logga in på digitala brevlådetjänsten Kivra fortsätter. Det här gör att det kan vara svårt att se sitt deklarationsbesked.Problemen startade igår och än så länge finns ingen prognos det kan vara löst.

SR - 3 timmar sedan

Efter brand – totalstopp i tysk Teslafabrik

Biltillverkaren Tesla tvingades på tisdagsförmiddagen tillfälligt pausa sin produktion i sin fabrik utanför den tyska huvudstaden Berlin på grund av ett strömavbrott i området där fabriken ligger.Strömavbrottet orsakades av en brand i en del av en elledning några kilometer från fabriken och polisen misstänker att branden kan ha varit anlagd.Som Ekot rapporterat tidigare finns ett motstånd mot Teslas utbyggnadsplaner av fabriken utanför Berlin och sen några dagar ockuperar också aktivister en skogsdunge i närheten av fabriken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.