DI > Ekonomi

Saturday, 24 February, 10:42

DI - 30 nov 23 kl. 22:25

Tesla avslöjar: Så mycket kostar nya CybertruckFörsäljningspriset för Teslas Cybertruck startar på 60.990 dollar och den dyraste modellen går för 99.990 dollar, enligt Teslas hemsida..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Cybertruck, Teslas Cybertruck, Teslas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tesla, avslöjarSå mycket , kostarnya , Cybertruck

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Svenskt Tenns vd om suget efter lyxmöbler: ”En investering”

Svenskt Tenn växer i USA, har bra tryck i sin försäljning och kunder som kan slanta upp en halv miljon kronor för ett handsnickrat skåp. Nu rustar sig 100-åringen för framtida epoker.  ”Mitt uppdrag som vd är att se till att företaget lever de kommande 300 åren”, säger vd:n Maria Veerasamy..

DI - 30 minuter sedan

Bezos och Nvidia investerar i människorobotar

Amazons grundare Jeff Bezos och chipjätten Nvidia investerar i startupbolaget Figure AI, som planerar att göra människoliknande robotar.  Det rapporterar Bloomberg med hänvisning till anonyma källor. .

DI - 1 timme sedan

Chipjättens nya fabrik: ”En renässans”

Den taiwanesiska chiptillverkaren TMSC, som står för hälften av världens chip och förser företag som Apple och Nvidia med halvledare, har invigt en ny fabrik i Japan..

DI - 1 timme sedan

Vi måste stå upp för fred och frihet i Europa

”Ukrainas sak är vår” får inte bli bara ett slagord – det är ett löfte som förpliktigar. Ukraina krigar just nu för vår frihet och för vår gemensamma framtid. Det är en självklarhet att inte svika Ukraina, skriver företrädare för Centerpartiet..

DI - 1 timme sedan

Småstadsliv bättre för plånboken – trots lägre löner

Trots högre inkomster i storstäderna är det villafamiljer i mindre kommuner som står som vinnare när nettot i plånboken summeras. Framför allt är det höga räntor och stora amorteringar som skjuter bostadsbudgeten i sank i regioner med höga priser..

DI - 2 timmar sedan

Pensionsjätten: AI-hajpen är ingen it-bubbla

Har halvledarjätten Nvidias framgångståg bara inletts eller kan det vara en repris på it-bubblan? ”Det är precis den frågan många investerare ställer sig”, säger Kristin Magnusson Bernard, vd för Första AP-fonden..

DI - 2 timmar sedan

Fyndläge i utdelningsaktie – köp

Värderingen är låg, utdelningen är hög och vinsten är på väg rakt upp igen. Aktien bör följa efter.  Vi ser fyndläge i ett av Mats Qvibergs bolag – och rekommenderar köp.

DI - 3 timmar sedan

Trump väntas vinna stort – därför kämpar Haley vidare

NEW YORK. Ingen väntar sig annat än att Donald Trump vinner stort i South Carolinas primärval på lördagen.  Nyckelfrågan just nu är hur stor andel som trots allt röstar på utmanaren Nikki Haley – som har gjort klart att hon kommer att fortsätta sin kampanj oavsett hur det går..

DI - 3 timmar sedan

Banker och digitala bolag vinnare på pensionsflyttar

Avanza och Nordnet finns bland vinnarna när det gäller flytt av tjänstepensions- och försäkringskapital under 2023. Samtidigt kan en ny lag förhindra svenska fondinvesteringar.  Här är några av nyheterna som Di:s nyhetstjänster har rapporterat om i veckan..

DI - 3 timmar sedan

Sida bidrar med 74 miljoner till Ukraina

Genom Sida skänker Sverige 74 miljoner kronor till krigshärjade Ukraina, uppger biståndsmyndigheten i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.