UNT > Nyheter

Tuesday, 05 March, 16:01

UNT - 30 nov 23 kl. 22:07

Uppåt på Wall Street i novemberNew York-börsens ledande index gick åt olika håll på torsdagen, den sista handelsdagen i november..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Wall Street, York

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppåt på Wall, Streeti , november

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Fem anhållna för dubbelmord

Fem personer har anhållits misstänkta för att vara inblandade i ett dubbelmord i Göteborg i början av februari..

UNT - 1 timme sedan

30-talshus på 120 kvadratmeter sålt i Alunda - priset: 2 000 000 kronor

Clas Johan Emanuel Åkesson, 60, och Kristina Louise Åkesson, 55, boende på Norr-Edinge Västerängen i Alunda har köpt huset på Norr-Edinge Fyrislund 116 i Alunda av säljaren Christer Karl-Erik Lundkvists dödsbo och Agneta Maria Engvall..

UNT - 2 timmar sedan

Skjutvapen hittades i trapphus i Uppsala

I samband med att polisen sökte igenom ett allmänt utrymme i ett trapphus i Gottsunda hittades två skjutvapen. En anmälan om grovt vapenbrott har upprättats..

UNT - 4 timmar sedan

Brinnande lastbil stoppar trafiken på väg 56

Trafiken på väg 56 mellan Kerstinbo och Skärsjö i riktning mot Sala påverkas av en brinnande lastbil, enligt Trafikverket..

UNT - 4 timmar sedan

Släp fattade eld utanför Tärnsjö

Under tisdagsförmiddagen larmades räddningstjänsten till väg 56 strax norr om Tärnsjö i Heby kommun där däcken på ett lastbilssläp börjat brinna.

UNT - 3 timmar sedan

Enskild firma startar i Uppsala: Argento By Carla

Enligt verksamhetsbeskrivningen ska bolaget ägna sig åt "Tillverkning och försäljning av smycken och föremål i silver och andra metaller.".

UNT - 4 timmar sedan

Släp har fattat eld i Heby – vägbana stängs av

Under tisdagsförmiddagen larmades räddningstjänsten till Heby efter att ett lastbilssläp fattat eld på väg 56. Trafiken leds just nu om..

UNT - 4 timmar sedan

Just nu: Brinnande lastbil stoppar trafiken på väg 56

Trafiken på väg 56 mellan Skärsjö och Kerstinbo i båda riktningarna påverkas av en brinnande lastbil, enligt Trafikverket..

UNT - 6 timmar sedan

Ny rapport: 100 poliser drabbade av huliganvåld

Antalet allvarliga incidenter och våldet på fotbollsmatcher i landets högsta herrserier ökade förra säsongen jämfört 2022, uppger polisen. Polisen tvingades sätta in åtgärder för att återställa ordningen på 24 matcher sedan arrangören förlorat kontrollen över evenemanget..

UNT - 5 timmar sedan

Siriustränaren utvisad: "Sa inget otrevligt"

Sirius åkte ur cupen och tränaren Christer Mattiasson blev utvisad. Trots det fanns det mycket att ta med sig från måndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.