Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 24 February, 09:46

Cornucopia - 30 nov 23 kl. 21:14

Här hamnar post och paket som skickas till Tesla SverigeBloggen kan nu avslöja var PostNord gör av den post och paket som skickas till Tesla Sverige (TM Sweden AB i Upplands Väsby) tar vägen. Detta genom Apple AirTags som skickats till Tesla.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Tesla Sverige, PostNord, Sweden AB, Upplands Väsby, Apple AirTags, Tesla, TM Sweden AB, Teslas, PostNords, Hammarbacken, Sollentuna, Elektronikhöjden, Järfälla, Expressen, Sekos, AirTags, AirTag

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här hamnar, postoch , paketsom , skickastill , Tesla, Sverige

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 45 minuter sedan

UPPDATERAS: “Splash second Mainstay, Krasnodar Kraj” – hedra tvåårsdagen idag – Rysslands största stålverk bombat

Idag är det tvåårsdagen av Rysslands fullskaliga invasion av Ukraina och se till att hedra den genom att delta i någon av dagens manifestationer. Ett andra flygade radar- och stridsledningsflygplan av type A-50 Mainstay sköts ner över Krasnodar Kraj igår. Rysslands största stålverk ska bombats och flera bränder ska utbrutit.

Cornucopia - 19 timmar sedan

Insourcing aktuellt: Kina stoppade leveranser av personlig utrustning till Försvarsmakten

På ett seminarium arrangerat av Svenska Atlantkommittén, Nordic Ukraine Forum och Försvarshögskolan igår kväll framgick att Beijing-Kina stoppat en leverans av personlig utrustning till svenska Försvarsmakten. Detta sätter fokus på att insourcing nu blivit aktuellt och att Försvarsmakten inlett en översyn av leverantörers underleverantörer för att produktion ska föras närmare Sverige geografiskt och politiskt. Från gårdagens seminarium.

Cornucopia - 23 timmar sedan

UPPDATERAS: Ryssland bekräftas använt C-stridsmedel i Avdiivka – massiva ryska förluster fortsätter – Lavrov fast i Brasilien pga sanktioner – risk för rysk terrorbombning 24:e februari

Artikeln innehåller annonslänkar för Adlibris och Bokus. Ryssland har nu bekräftats använt kemiska stridsmedel i anfallen mot Avdiivka. De ryska mssiva förlusterna fortsätter.

Cornucopia - Igår: 08:35

Börsuppgångar i Asien på fredagen efter börsrekord i USA efter Nvidias rapport – Volvo Car delar ut Polestar till aktieägarna

Det blev börsrekord i USA efter chiptillverkaren Nvidias rapport som knäckte ett antal rekord, och börserna fortsätter upp i de asiatiska tidszonerna. Volvo Cars delar ut större delen av sitt innehav i det separatnoterade elbilstillverkaren Polestar till sina aktieägare och tänker inte skjuta till mer pengar till bolaget. Volvo cars Stockholmsbörsen steg under gårdagen och OMXS30 är efter en uppgång på +0.

Cornucopia - Igår: 14:10

Gästartikel: Drones2Ukraine – Stödet fortsätter!

Nedanstående är en gästartikel av Anton på Drones3Ukraine. Dags för en artikel med statusuppdatering från Drones2Ukraine. Vi har under sista månaderna inte varit så aktiva med vår kommunikation via artiklar och hemsida, men vår verksamhet fortgår och vi tar tacksamt emot allt stöd ni skickar till Ukraina via D2U.

Cornucopia - Igår: 10:55

UPPDATERAS: Fordon till Ukraina vandaliserade i England – ryska massiva förluster – Zelensky intervjuades av Fox vid fronten

Artikeln innehåller annonslänkar En påminnelse om opsec och att man inte måste rapportera i realtid eller i förväg om volontärleveranser till Ukraina kommer från Storbritannien, där ett tiotal fordon som skulle till Ukraina vandaliserades på sin uppställningsplats. Ryssland tog återigen massiva förluster av manskap, pansarskyttefordon, artilleri och transportfordon under gårdagen. I ett PR-genidrag lät president Zelensky intervjuas av Magakanalen Fox News två kilometer från fronten i Kupiansk, till ljudet av artillerield.

Cornucopia - I förrgår: 07:43

Positiva börser i Asien på torsdagsmorgonen – SBAB tror på reallöneökningar, inflation på målet, fem räntesänkningar i år och rusande bostadspriser 2025+

Artikeln innehåller annonslänkar för Hemsol. Börserna är mestadels positiva i de asiatiska tidszonerna under torsdagsmorgonen, efter blandad utveckling i USA. SBAB har lämnat nya prognoser och tror både att hushållen får reallöneökningar i år och att Riksbanken sänker sin realränta fem gånger under året.

Cornucopia - I förrgår: 19:45

Seko: Kollektivavtal är en konkurrensnackdel – stoppar Teslas Superchargers, drabbar alla elbilsägare oavsett märke

Fackförbundet Seko har nu gått ut med att fackligt kollektivavtal är en konkurrensnackdel för företag. Man stoppar därför Teslas Superchargers, och 31 nya laddstationer kommer inte byggas, och de befintliga kommer successivt sluta fungera, vilket drabbar Sveriges ca 300 000 elbilsägare oavsett bilmärke. Stoppas Seko skriver i sitt pressmeddelande: “IF Metalls kamp är även vår kamp.

Cornucopia - I förrgår: 18:56

Manifestationer för Ukraina Sverige runt lördag 24 februari 2024

Läsaren Muffins har sammanställt olika manifestationer till stöd för Ukraina runt om i Sverige nu på lördag den 24:e februari och tvåårsdagen av den fullskaliga ryska invasionen. Se nedan för lista från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sergels Torg 2023-02-24 Jag vill också påminna om om uppropet för att öka stödet till Ukraina, som du kan underteckna online.

Cornucopia - I förrgår: 10:02

UPPDATERAS: Ytterligare Su-34 nedskjuten – rysk krigsbloggare “begick självmord” efter avslöjat ryska förluster i Avdiivka, som enligt Shoigu var “minimala, skolboksexempel”

Ukraina sköt under morgonen ner ytterligare en rysk Su-34. En rysk krigsbloggare, som avslöjade de ryska förlusterna i Avdiivka, ska begått självmord medan försvarsminister Shoigu hävdar att de ryska förlusterna var minimala, samt att det nästan fem månader långa slaget om småstaden med var ett skolboxexempel på hur en lyckad rysk offensiv ska se ut. Under tiden tog Ryssland återigen massiva och rekordartade förluster igår.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.