DI > Ekonomi

Tuesday, 05 March, 15:45

DI - 30 nov 23 kl. 21:01

Blankarna i fokus när Persson stärker greppetH&M-aktien har utklassat index i år, och familjen Perssons ständiga aktiehamstrande har dessutom fått en turboinjektion genom klädjättens återköpsprogram. Experter säger att blankarna, som spekulerar i fallande aktiekurs, kommer få det allt tuffare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Persson, Perssons

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blankarnai , fokusnär , Persson, stärker, greppet

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Bara företagen kan lösa EU:s vapenbrist

På tisdagen presenterade EU-kommissionen en strategi för försvarsindustrin. Det var på tiden. Två år av krig i Ukraina har blottlagt Europas oförmåga att snabbt öka produktionen av vapen och ammunition..

DI - 5 minuter sedan

Franskt lagförslag: Straffavgifter för ultra fast fashion

Franska parlamentsledamöter föreslår att det ska införas straffavgifter för modebolag inom ultra fast fashion-segmentet. Det rapporterar Reuters..

DI - 15 minuter sedan

Nedåt på Wall Street – Tesla faller efter produktionsstopp

New York-börsen fortsätter nedåt på tisdagen efter mindre nedgångar under gårdagen..

DI - 15 minuter sedan

Anders Borg nomineras till ny LKAB-ordförande

Anders Borg nomineras som ny ordförande i den statliga gruvjätten LKAB. Di har tidigare rapporterat att den tidigare finansministern var huvudkandidat till att ta över klubban..

DI - 3 timmar sedan

Cyberattacker mot myndigheter

Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) polisanmäler den överbelastningsattack som drabbade myndighetens webbplats. Det berättar Per Lövgren, pressansvarig på IMY, för TT. Andra myndigheter är också drabbade..

DI - 15 minuter sedan

Tiktoks intäkter rusar – men tycks inte ha nya börsplaner

Den sociala medieappen Tiktoks kinesiska ägarbolag Bytedance tycks fortsatt inte ha några planer på börsnotering, trots att omsättningen enligt interna dokument fortsätter att rusa. .

DI - 30 minuter sedan

Musk om attacken mot tyska Teslafabriken: ”Extremt korkat”

Teslafabriken i Grünheide utanför Berlin har utsatts för en brandattack. En vänsterextrem grupp som kallar sig Vulkangruppe har tagit på sig skulden för sabotaget, enligt tyska medier..

DI - 2 timmar sedan

Guldpriset över historisk rekordnivå

Priset på guld har nått en ny rekordnivå. Under eftermiddagen nådde priset 2.141 dollar per uns (31,3 gram)..

DI - 45 minuter sedan

Nedgångar väntas på Wall Street

USA-börserna väntas inleda något lägre på tisdagen. Elbilstillverkarna Tesla och Nio finns bland förlorarna i förhandeln..

DI - 45 minuter sedan

Krigshot en viktigare faktor för verkstadsjättarna

Geopolitiska spänningar och krig är hot som vuxit i betydelse för de stora börsbolagen. Framför allt ökar det behovet av att se över försörjningskedjor och styra upp underleverantörer, säger vd:arna i samband med boksluten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.