DI > Ekonomi

Saturday, 24 February, 09:52

DI - 30 nov 23 kl. 21:01

Utköp av H&M känslig frågaSka familjen Persson köpa ut resten av bolaget tvingas man i dagsläget till ett tufft beslut. ”Att som privatperson gå från nettokassa till en stor nettoskuld vet jag faktiskt inte om de är sugna på”, säger en analytiker till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Persson, Di

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utköpav , H&M, känslig, fråga

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Chipjättens nya fabrik: ”En renässans”

Den taiwanesiska chiptillverkaren TMSC, som står för hälften av världens chip och förser företag som Apple och Nvidia med halvledare, har invigt en ny fabrik i Japan..

DI - 45 minuter sedan

Vi måste stå upp för fred och frihet i Europa

”Ukrainas sak är vår” får inte bli bara ett slagord – det är ett löfte som förpliktigar. Ukraina krigar just nu för vår frihet och för vår gemensamma framtid. Det är en självklarhet att inte svika Ukraina, skriver företrädare för Centerpartiet..

DI - 1 timme sedan

Småstadsliv bättre för plånboken – trots lägre löner

Trots högre inkomster i storstäderna är det villafamiljer i mindre kommuner som står som vinnare när nettot i plånboken summeras. Framför allt är det höga räntor och stora amorteringar som skjuter bostadsbudgeten i sank i regioner med höga priser..

DI - 1 timme sedan

Pensionsjätten: AI-hajpen är ingen it-bubbla

Har halvledarjätten Nvidias framgångståg bara inletts eller kan det vara en repris på it-bubblan? ”Det är precis den frågan många investerare ställer sig”, säger Kristin Magnusson Bernard, vd för Första AP-fonden..

DI - 1 timme sedan

Fyndläge i utdelningsaktie – köp

Värderingen är låg, utdelningen är hög och vinsten är på väg rakt upp igen. Aktien bör följa efter.  Vi ser fyndläge i ett av Mats Qvibergs bolag – och rekommenderar köp.

DI - 2 timmar sedan

Trump väntas vinna stort – därför kämpar Haley vidare

NEW YORK. Ingen väntar sig annat än att Donald Trump vinner stort i South Carolinas primärval på lördagen.  Nyckelfrågan just nu är hur stor andel som trots allt röstar på utmanaren Nikki Haley – som har gjort klart att hon kommer att fortsätta sin kampanj oavsett hur det går..

DI - 2 timmar sedan

Banker och digitala bolag vinnare på pensionsflyttar

Avanza och Nordnet finns bland vinnarna när det gäller flytt av tjänstepensions- och försäkringskapital under 2023. Samtidigt kan en ny lag förhindra svenska fondinvesteringar.  Här är några av nyheterna som Di:s nyhetstjänster har rapporterat om i veckan..

DI - 2 timmar sedan

Sida bidrar med 74 miljoner till Ukraina

Genom Sida skänker Sverige 74 miljoner kronor till krigshärjade Ukraina, uppger biståndsmyndigheten i ett pressmeddelande..

DI - 11 timmar sedan

Maktskifte öppnar för mer litium till väst

Maktskiftet i Argentina kan sätta ny fart på landets litiumutvinning. Det är också goda nyheter för västerländska biltillverkare. ”Att Argentina nu riktar sig mot väst är avgörande eftersom de är en stor producent av mineraler”, säger Caroline Bain, analytiker på Capital Economics..

DI - 11 timmar sedan

Amerikansk bank-vd säljer aktier för 1,5 miljarder

JP Morgans vd Jamie Dimon har sålt aktier för drygt 1,5 miljarder kronor i den amerikanska storbanken, skriver CNBC. Samtidigt handlas aktien på nya rekordnivåer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.