Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 05 March, 14:28

Sydsvenskan - 30 nov 23 kl. 19:29

Efter svåra nackskadan: Hakala tvingas sluta spelaHV71-kaptenen Sanni Hakala kraschade in i stolpen under en….
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
HV71, Sanni Hakala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter svåra, nackskadan, Hakala, tvingas, sluta, spela

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Bildextra: OS-affischerna genom historien

Affischen för årets spel i Paris är den mest unika hittills. Här är hur de har sett ut tidigare år – från den allra första officiella postern Stockholm 1912 till den senaste i Tokyo över 100 år senare..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Officiella OS-affischen släppt – liknar inget tidigare

Med mindre än 150 dagar kvar till invigningen kommer nyheter dagligen. Nu har de officiella affischerna för OS och Paralympics släppts – och de bryter rejält med traditionerna..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Här är SVT:s svensk-danska TV-satsning: ”Snabba Cash” möter ”Snuten i Hollywood”

I SVT:s nya tv-satsning bygger en beväpnad man oväntade broar mellan Sverige och Danmark. – Som halvdansk har det alltid stört mig att svenskar och danskar inte förstår varandra, säger Jesper Rönndahl, som både skrivit manus och spelar en av huvudrollerna..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Roxette-musikalen i Malmö förlängs – antalet shower dubblas

I september är det världspremiär för Roxette-musikalen ”Joyride” på Malmöoperan. Men nu är nästan alla 54 000 biljetter slutsålda och därför förlängs musikalen och antalet shower dubblas. .

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Lag om visitationszoner ska inte tidbegränsas

Den nya lagen om visitationszoner kommer inte att tidbegränsas, som Lagrådet ville. Däremot ska lagen utvärderas efter tre år och då finns en möjlighet att dra tillbaka den om bristerna är för stora..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Två gripna efter restaurangkedjan Max galakväll: ”Extremt allvarligt”

Två Max-anställda greps efter den stökiga personalfesten på Entré i Malmö under måndagskvällen. Männen har nu stängts av från hamburgerkedjan. En polis befaras ha fått en hjärnskakning vid ingripandet..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Vabbfusk har blivit ett sätt att tjäna extrapengar i dåliga tider

Småbarnsföräldrar står för störst ökning av välfärdsbrotten. Den tillfälliga föräldrapenningen missbrukas allt oftare. – Vabbfusk har blivit ett utbrett sätt att försöka skaffa sig en extrainkomst, säger Martin Åberg, enhetschef på Försäkringskassan..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Stoppa kondomstoppet.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ryskt fartyg förstört vid Krim

Ett ryskt fartyg vid Krimhalvön har träffats av havsdrönare och totalförstörts, enligt samstämmiga uppgifter. I Ryssland höjs kritiska röster mot militären efter ännu ett bakslag för Svartahavsflottan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.