DI > Ekonomi

Saturday, 02 March, 01:48

DI - 30 nov 23 kl. 09:04

Crunchfishs förlust ökadeMjukvarubolaget Crunchfish redovisar ett rörelseresultat på -7,0 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2023 (-1,0)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Crunchfish

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Crunchfishs, förlust, ökade

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Boeing vill förvärva egen avknoppning

Flygplanstillverkaren Boeing är i samtal om att förvärva underleverantören Spirit Aerosystems, det bekräftar parterna efter att spekulationer fått Spirit Aerosystems-aktien att rusa under fredagshandeln. .

DI - 3 timmar sedan

Kinahot får rika taiwaneser att planera för ”plan B”

HONGKONG. De ökade militära spänningarna mellan Kina och Taiwan gör att rekordmånga superrika taiwaneser söker ”gyllene visum” i andra länder och skapar planer för att föra ut affärsintressen, enligt experter på omlokalisering.  Samtidigt investerar många i tillgångar som snabbt kan packas med vid ett krigsutbrott – som konst och diamanter..

DI - 3 timmar sedan

Ny rekordnivå på Nasdaq – Apple och Alphabet sjönk

Nasdaqs kompositindex klättrade förbi sin gamla rekordnivå från 2021 under en börsdag då Wall Street bland annat steg efter svagare signaler från USA:s industri. Tekniksektorn gick som tåget, med bjässen Nvidia upp 4 procent..

DI - 4 timmar sedan

Reddit siktar på värdering upp till 6,5 miljarder dollar

Det sociala mediebolaget Reddit siktar på en värdering på upp till 6,5 miljarder dollar vid bolagets stundande börsintroduktion. Det är dock betydligt lägre än vad bolaget värderades till för några år sedan, rapporterar Wall Street Journal..

DI - 4 timmar sedan

Bakslag för Astra Zeneca i amerikansk domstol

Läkemedelsjätten Astra Zeneca fick avslag på sitt försök att stoppa det amerikanska sjukförsäkringsprogrammet Medicares nya makt att förhandla om läkemedelspriser. Det rapporterar CNBC..

DI - 4 timmar sedan

Uppgifter: Fisker i samtal med Nissan om partnerskap

Den japanska biltillverkaren Nissan är i långt gånga förhandlingar om att investera i den amerikanska elbilstillverkaren Fisker, som rasar kraftigt på New York-börsen under fredagen, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DI - 4 timmar sedan

Pimco: Då rusar oljan till 100 dollar

Den amerikanska WTI-oljan steg till de högsta nivåerna sedan november på fredagen. Huruvida oljekartellen Opec kan enas om förlängda produktionskvoter de kommande veckorna blir avgörande för det svarta guldet enligt analytiker..

DI - 4 timmar sedan

Ledningsperson i Lundin Gold säljer aktier för 6 Mkr

Chester See, medlem i Lundin Golds ledningsgrupp, har den 29 februari sålt 50.000 aktier i bolaget för 15:54 kanadadollar, till ett totalt värde motsvarande drygt 5,9 miljoner kronor..

DI - 5 timmar sedan

Rekordintresse för cigarrer – trots hårdare tag mot rökning

Försäljningen av kubanska cigarrer håller i sig och till och med ökar, trots hårdare tag mot rökning och tobaksprodukter. Habanos Nordic, som har ensamrätt på att importera kubanska cigarrer till Sverige, ökar försäljningen för tionde året i rad..

DI - 5 timmar sedan

Lägsta blankningen på ett år i Nordstjernan-bolaget

De korta positionerna i den Nordstjernan-kontrollerade bostadsutvecklaren Bonava faller skarpt tillbaka efter beskedet att bolagets miljardemission fulltecknats. Blankningen är nu på den lägsta nivån på lite drygt ett år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.