Skånskan > Nyheter

Thursday, 17 June, 01:51

Skånskan - 04 feb 19 kl. 20:11

Guidad tur för alla nya på jobbetSVEDALA Det blev en presentation, en introduktion och en virtuell resa runt Svedala kommun när nyanställda lärare, kockar, projektledare, en kundvärd och många fler välkomnades till sina nya jobb under en eftermiddag i Aggarpshallen.Förra året anställde Svedala kommun runt 150 nya medarbetare och närmare 90 hade på måndagen tackat ja till den välkomstträff med mingel, möten och mat som deras nya arbetsgivare arrangerade. Bland annat togs de alla med på en virtuell resa genom kommunen med den välkända frågeställningen – Vart är vi på väg? – Det är viktigt för oss att visa att att de är välkomna och att skapa en vikänsla, säger Svedalas kommunikationschef Nina Gilljam, som tillsammans med kollegan och HR-konsult Freja Billengren ansvarade för välkomstdagen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SVEDALA Det, Svedala, Aggarpshallen, Svedalas, Nina Gilljam, HR, Freja Billengren, Åkerbruket, Statarmuseet, Torup, Leena Berlin Hallrup, Malmö, Alexandra Kroon, Örtagårdens, Skurup, Titti Nilsson, Marbäck, Jenny Karlström, Trelleborgs, Nihad Fehratovic, Trelleborg, Anders Breseus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Guidad, turför alla nya på , jobbet


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.