UNT > Nyheter

Wednesday, 28 July, 06:37

UNT - 18 jun 21 kl. 11:44

Norge redo för nästa steg i återöppningenNorge ligger i fas för att ta steg tre i återöppningen av samhället, säger statsminister Erna Solberg till den norska tidningen VG..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Erna Solberg, VG

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norge, redoför nästa , stegi , återöppningen

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Nya ägare till villa i Enköping - prislappen: 4 800 000 kronor

Elin Linnéa Paulina Eklenius, 31, och Carl Frank Marcus Ahlström, 40, boende på Hejaregatan i Enköping är nya ägare till fastigheten på Lingongatan 17 i Enköping..

UNT - 30 minuter sedan

Publiken inte rädd för att smittas av corona

Publiken är tillbaka i biograferna och framför livescenerna. Minskade restriktioner och en sjunkande smittkurva får branschen att dra en lättnadens suck..

UNT - 30 minuter sedan

Mobilförbud i skolan inte bara bra

Mobilens plats i klassrummet är en laddad fråga. Regeringen vill se ett förbud men alla håller inte med om att mobiler i skolan är av ondo. –I nio fall av tio handlar mobilanvändandet i klassrummen där mobiler är tillåtna om skolrelaterade saker, säger Anita Grigic Magnusson, doktorand i tillämpad IT vid Göteborgs universitet..

UNT - 30 minuter sedan

#FreeBritney Spears och Arne

Det är inte bara USA:s förmyndarsystem som är en riktigt ruggig historia. Även Sveriges system har brister..

UNT - 45 minuter sedan

Sverige i täten efter första OS-delseglingen

Samtliga sex svenska besättningar är i gång med OS-seglingen – och först ut på onsdagen tog svenska guldhoppet i 470-klassen, duon Anton Dahlberg och Fredrik Bergström, ledningen direkt..

UNT - 1 timme sedan

Regnet drar norrut – men lugnar sig

I takt med att tisdagens kraftiga regnoväder i södra Sverige har dragit vidare norrut under natten har det samtidigt tappat i intensitet. –Men det kan generellt förekomma lokalt kraftiga skurar även i dag, säger Mattias Lind, meteorolog på SMHI..

UNT - 1 timme sedan

Tredje raka segern efter ny rysare

Det såg illa ut ett tag och sedan igen i slutet..

UNT - 1 timme sedan

Misstänkta mensrubbningar efter vaccinering

Hundratals svenska kvinnor har rapporterat mensrubbningar efter att ha vaccinerats mot covid-19. Både Läkemedelsverket och den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA följer utvecklingen, men kan i dagsläget inte säga om det rör sig om en biverkan eller inte..

UNT - 1 timme sedan

Pandemin skapar sug efter elcyklar

Omkring 100 000 elcyklar säljs i Sverige varje år. Under pandemin har efterfrågan ökat, men leveransproblem på grund av just pandemin hindrar försäljningen från att stiga ytterligare..

UNT - 1 timme sedan

Region Uppsala måste agera mot rasismen

Uppsala är en av de regioner som saknar riktlinjer mot att få välja läkare baserat på etnicitet, skriver Vivianne Macdisi (S)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.