News55 > Nyheter

Thursday, 29 July, 10:34

News55 - 18 jun 21 kl. 11:37

Flygbolaget Bra får ny vdFlygbolaget Bra får ny vd. Det blir Ulrika Matsgård, kommersiell chef i bolaget, tar över vd-stolen efter Geir Stormorken. Hon tillträder den 1 juli. Ulrika Matsgård har arbetat i flygbolaget sedan 2017 och har dessförinnan en lång erfarenhet från ledar. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Bra, Ulrika Matsgård, Geir Stormorken, Matsgård

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygbolaget, Brafår ny vd

Fler nyheter från News55

News55 - 4 timmar sedan

Polis ber om militär hjälp med restriktioner

Antalet smittade fortsätter att stiga i Australiens största stad Sydney, som är mitt i en nio veckor lång lockdown för att bekämpa ett utbrott av coronavirusets deltavariant. Polisen ber nu militären om hjälp med att se till att restriktionerna följs. D….

News55 - 5 minuter sedan

Misstänkt våldtäktsman greps när han snattade

En man har häktats misstänkt för ett våldtäktsförsök i Sundbyberg och en våldtäkt i centrala Stockholm, meddelar polisen. Den 20 juli överfölls en kvinna i ett soprum i Sundbyberg av en man som brottade ner henne och misshandlade henne. Kvinnan lyckades….

News55 - 4 minuter sedan

Vinden stänger Visby hamn för kryssningsskepp

Hårda vindar stoppar kryssningsfartyg från att lägga till i Visby hamn. – Det kommer att vara ganska kraftiga byar på över tolv sekundmeter. Det är en restriktion från Sjöfartsverket, säger Fredrik Wallerström, tillförordnad hamnchef på Region Gotland,….

News55 - 15 minuter sedan

SOK-läkaren: “Det här man oroar sig för”

Mitt under OS testar en av de aktiva positivt för covid-19. En mardröm, konstaterar Per "Pliggen" Andersson, läkare i den svenska OS-truppen, efter nyheten om Sam Kendricks. - Det här är ju det man oroar sig för ska ske, säger han till TT.

News55 - 15 minuter sedan

Fredricsons drag inför OS: Bantade guldhästen

Minsta detalj är av vikt. Här är förklaringen till att Peder Fredricson väntade länge med att bestämma sig för All In i OS. - Jag ville se om jag kunde få honom i form.

News55 - 15 minuter sedan

Strandade fraktfartyget framme i Europa

Fraktfartyget Ever Given, som strandade i Suezkanalen i våras och stoppade stora delar av världshandeln, har under torsdagsmorgonen kommit till hamn i nederländska Rotterdam – mer än fyra månader efter att det fastnade. Tanken är att fartyget ska ligga….

News55 - 30 minuter sedan

Kvarts miljon antagna till höstens utbildningar

Allt fler vill plugga. Antalet antagna till höstens högskolestudier ökar med två procent jämfört med förra året. Mest populära är juristprogrammen i storstäderna.

News55 - 3 timmar sedan

Olsson nerpetad till tredje plats

Josefin Olsson fortsätter sin medaljakt i OS-regattan. Under torsdagens halkade svenskan ner ett hack – men Sverige är fortfarande kvar i topp tre i damernas laser radial. – Det är mycket som kommer kunna hända.

News55 - 45 minuter sedan

Svensk BNP fortsätter att stiga

Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 2,5 procent i juni säsongsrensat och jämfört med i maj, enligt en preliminär sammanställning från Statistiska centralbyrån (SCB). BNP-indikatorn pekar på en ökning av BNP med 0,9 procent, säsongsrensat, und….

News55 - 1 timme sedan

Kom för nära fjällrävar – åtalas

En man i 80-årsåldern åtalas för artskyddsbrott efter att ha vistats alltför nära en lya där det fanns fjällrävsungar, rapporterar SVT Nyheter Jämtland. En grupp som arbetar med Svenska fjällrävsprojektet upptäckte mannen bara cirka 25 meter från lyan v….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.