News55 > Nyheter

Monday, 26 July, 14:29

News55 - 18 jun 21 kl. 11:13

Flera döda i båtolycka utanför LanzaroteMinst tre personer har omkommit i en båtolycka utanför Lanzarotes kust, enligt räddningstjänsten. En av de döda var en kvinna som tros ha varit gravid. Ytterligare fem personer saknas. Sammanlagt fanns 49 migranter ombord. 41 av dem kunde räddas efter d. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Lanzarote, Lanzarotes

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera dödai , båtolyckautanför , Lanzarote

Fler nyheter från News55

News55 - 9 timmar sedan

Fängelse för narkotikahandel och attentatsplan

Storskalig narkotikahandel, sprängladdningar och planer på attentat – Uppsala tingsrätt har nu meddelat dom i ett stort mål med koppling till ett kriminellt nätverk i staden. De längsta straffen som döms ut är 8 år och 3 månader, 7 år och 9 månader, 6 å….

News55 - 15 minuter sedan

Rissveds: “Banan är lik den i Rio”

Damernas OS-lopp i mountainbike ser ut att kunna bli en jobbig, smutsig historia. Tyfonen Nepartak hotar att svepa förbi med riklig leverans av regn och blåst. Jenny Rissveds räds inte utmaningen som väntar.

News55 - 15 minuter sedan

ABB säljer verksamhet i miljardaffär

Den schweizisk-svenska industrikoncernen ABB säljer sin verksamhet inom mekanisk kraftöverföring, Dodge, till amerikanska RBC Bearings för 2,9 miljarder dollar, motsvarande runt 25 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. ABB har tidigare berättat….

News55 - 6 timmar sedan

Skyfallsliknande regn drar in över västkusten

Mörka moln, regn, åska och ibland 15 grader svalare. Toppenvädret flyr under veckan som kommer. Skyfallsliknande regn väntas dra in över västra Sverige under dagen.

News55 - 15 minuter sedan

Tar hjälp av stormen i surffinalerna

Finalerna i OS-surfingen tidigareläggs. Syftet är att ta vara på jättevågorna som den tropiska stormen Nepertak väntas skapa. Det ser ut att bli ideala surfingförhållanden på Tsurigasaki-stranden på tisdag.

News55 - 9 timmar sedan

Långa fängelsestraff i narkotikamål

Storskalig narkotikahandel, sprängladdningar och planer på attentat mot polisen – Uppsala tingsrätt har nu meddelat dom i ett stort mål med koppling till ett kriminellt nätverk i staden. De längsta straffen som döms ut är 8 år och 3 månader, 7 år och 9….

News55 - 15 minuter sedan

OS-golf – men utan storstjärnorna

Det är arenorna där världens bästa idrottare ska göra upp om OS-gulden. Det gäller dock inte på golfbanan. Fem år efter golfens comeback på OS-programmet lider idrotten fortfarande av stjärnavhopp.

News55 - 30 minuter sedan

De tävlar på filmfestivalen i Venedig

Pedro Almodóvar, Maggie Gyllenhaal och Jane Campion är några av de regissörer som tävlar om Guldlejonet på årets stjärnspäckade filmfestival i Venedig. Filmfestivalen i Venedig invigs i år av världspremiären för Pedro Almodóvars senaste film "Parallel m….

News55 - 1 timme sedan

Restriktioner lyfts trots varningar

Indonesien lättar på många restriktioner som införts på grund av coronapandemin, trots varningar om att en ny våg kan vara nära förestående. Mindre butiker, smårestauranger och vissa köpcentrum har öppnat igen i det hårt drabbade landet. – Jag hoppas at….

News55 - 1 timme sedan

Lyft för leksakstillverkaren

Den amerikanska leksakstillverkaren Hasbros resultat för andra kvartalet var bättre än väntat, vilket får aktien att stiga i förhandeln på New York-börsen. Nettointäkterna steg 54 procent till 1,32 miljarder dollar, motsvarande drygt 11 miljarder kronor….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.