Expressen > Nyheter

Wednesday, 28 July, 06:06

Expressen - 18 jun 21 kl. 11:06

Halinas make mördades på jobbet – misstänkt friasGrzegorz Cyparski från Polen arbetade med att köra lastbil till Sverige. 2013 kom han aldrig hem till sin familj – i stället hittades han mördad i sin utbrunna lastbil på Tjörn.Efter internationell hjälp kunde en nu 27-årig man från Rumänien åtalas, tingsrätten dömde för grovt rån men friade för mordanklagelserna.Domen överklagades och fredagen föll hovrättens dom, de fastställer tingsrättens dom. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Cyparski, Polen, Sverige, Tjörn, Rumänien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Halinas, make, mördades, jobbet, misstänkt, frias

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Lägenhetsbrand i Bandhagen – en till sjukhus

En person har förts till sjukhus med oklara skador efter en lägenhetsbrand i Bandhagen.Branden kunde snabbt släckas av väktare. – Det var ett väktarbolag som larmade in då de kunde se rök i övervakningskamerorna, säger Tobias Åkesson, ledningsbefäl vid räddningscentralen Mitt.

Expressen - 1 timme sedan

Miljonerna bakom svenskarnas fiske: ”Är väldigt stora summor”

För bara 30 år sedan var karpfisket så gott som utdött i Sverige. Nu är aktiviteten febril. Men fiskarna arbetar inte i medvind – efter brexit är det allt svårare att få tag på utrustning, och nyligen ville Havs- och Vattenmyndigheten förbjuda etablering av karp i nya vattnet.

Expressen - 1 timme sedan

Greta Thunberg, 18, har fått första vaccindosen

Greta Thunberg har fått ett stick i armen med en första dos coronavaccin.Det låter den 18-åriga klimataktivisten meddela på sociala medier – samtidig som hon poängterar att andelen coronavaccin i världen orättvis fördelad. .

Expressen - 4 timmar sedan

Polisens vittnesmål från stormningen: ”Så här jag kommer att dö”

De första vittnesmålen kring stormningen av Kapitolium den 6 januari hördes i rätten på tisdagen, rapporterar CNN.– Jag hörde dem skandera ”döda honom med hans eget vapen”, säger polisen Michael Fanon..

Expressen - 6 timmar sedan

Isabell filmade mäktiga blixten: ”Började ryka”

Isabell Ehnlund var på väg till sin pojkväns mamma i Göteborg när hon hamnade mitt i tisdagens rejäla åskoväder. Plötsligt slog en enorm blixt ner – mitt framför bilen. – Man blev lite chockad att man såg det på så nära håll, säger hon..

Expressen - 6 timmar sedan

29 vittnen pekar ut 60-åringen – åtalas för fängelsemassaker

Den 60-årige iraniern greps direkt efter att han klivit av planet på Arlanda – utpekad som en sadistisk åklagarassistent som orkestrerade massmord på regimkritiska fångar 1988. Nu ställs han inför rätta för folkrättsbrott och mord. – Det är smörja som de har sagt, säger mannen i förhör.

Expressen - 7 timmar sedan

Tegnell avfärdar danska lösningen: ”Krångel”

I Danmark finns krav på coronapass för att få besöka platser som restauranger och gym. Men statsepidemiolog Anders Tegnell vill inte ha liknande krav i Sverige, säger han i SVT:s Aktuellt.– Det är någonting som vi hittills inte har med oss..

Expressen - 7 timmar sedan

Melvin, 39, hjälpte flickorna ur bilen efter svåra kraschen

Melvin Jakobsson, 39, drog ut de svårt skadade tonårsflickorna ur bilen efter att den krockat med ett träd i Södertälje. Fyra av dem överlevde – men för en av flickorna var det för sent.– Henne satt jag med under väldigt lång tid och försökte verkligen allt, säger han.

Expressen - 8 timmar sedan

Margrethe ombord vid räddningsinsats

Under måndagen var drottning Margrethe ombord vid en räddningsinsats. Det kungliga skeppet, Dannebrog, undsatte en annan, mindre båt, som hade hamnat i sjönöd mellan Danmark och Sverige, skriver tidningen Royal central.  .

Expressen - 8 timmar sedan

Polis infiltrerade smuggling – nu överklagas operationen

Den omtalade operationen Costa – där polis infiltrerade narkotikasmugglande svenskar i Spanien – bör bli en fråga för högsta instans.Det tycker den dömde man som nu vill bli friad då han anser att han aldrig hade begått brottet utan polisens provokation..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.