News55 > Nyheter

Thursday, 29 July, 10:53

News55 - 18 jun 21 kl. 10:28

Trots skadan – stjärnan uttagen i OS-truppenVeteranen Niclas Ekberg, 32, åkte nyligen på en tung knäskada. Trots det är handbollsstjärnan uttagen till OS i Tokyo i sommar. "Vi har kontinuerlig kontakt med Niclas och har förhoppningar om att han ska kunna vara tillbaka fullt ut innan OS", säger fö. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
OS, Niclas Ekberg, Tokyo, Niclas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots skadan, stjärnan, uttageni , OS-truppen

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Centimeterna som ska ta Sverige till OS-semi

Några centimeter hit eller dit spelar väl ingen roll? I en OS-kvartsfinal kan det göra hela skillnaden. – Jag menar, det är inte det längsta landslaget vi har mött.

News55 - 5 minuter sedan

Raketer mot Bagdads gröna zon

Två raketer har avfyrats mot den välförskansade gröna zonen i Iraks huvudstad Bagdad, där bland annat USA:s ambassad ligger. Inga skador har rapporterats, enligt en irakisk säkerhetskälla. Attacken kom samtidigt som premiärminister Mustafa al-Kadhemi fl….

News55 - 2 timmar sedan

Jätteskalv i Alaska – tsunamivarning råder

Nordamerikas kraftigaste jordskalv sedan 1965 har skakat södra Alaska. Tsunamivarningar har utfärdats för norra Stilla havet, meddelar USA:s statliga övervakningssajt tsunami.gov .

News55 - 1 timme sedan

Starkare svensk tillväxt än väntat

Sveriges bruttonationalprodukt (BNP) växte i snabbare takt än väntat under andra kvartalet, enligt preliminära siffror. Svenskt BNP växte med 0,9 procent under andra kvartalet, säsongsrensat och jämfört med kvartalet före, enligt Statistiska centralbyrå….

News55 - 15 minuter sedan

Åklagaren: Åtal för Hjällbomordet dröjer

Åtalet mot den misstänkte mördaren i Hjällbo drar ut på tiden, enligt åklagaren. Två dagar efter det uppmärksammade upploppet på Hjällbo torg i maj skedde en dödsskjutning i stadsdelen. Dådet, då en man i 40-årsåldern sköts till döds, antas ha ett samba….

News55 - 1 timme sedan

470-duon på medaljplats i seglingen

De svenska medaljhoppen närmar sig medalj i 470-klassen. Anton Dahlberg och Fredrik Bergström kom åtta i torsdagens första delsegling och följde upp det med en femteplats i den andra. Svenskarna är nu på bronsplats.

News55 - 5 timmar sedan

Polis ber om militär hjälp med restriktioner

Antalet smittade fortsätter att stiga i Australiens största stad Sydney, som är mitt i en nio veckor lång lockdown för att bekämpa ett utbrott av coronavirusets deltavariant. Polisen ber nu militären om hjälp med att se till att restriktionerna följs. D….

News55 - 30 minuter sedan

Misstänkt våldtäktsman greps när han snattade

En man har häktats misstänkt för ett våldtäktsförsök i Sundbyberg och en våldtäkt i centrala Stockholm, meddelar polisen. Den 20 juli överfölls en kvinna i ett soprum i Sundbyberg av en man som brottade ner henne och misshandlade henne. Kvinnan lyckades….

News55 - 15 minuter sedan

Vinden stänger Visby hamn för kryssningsskepp

Hårda vindar stoppar kryssningsfartyg från att lägga till i Visby hamn. – Det kommer att vara ganska kraftiga byar på över tolv sekundmeter. Det är en restriktion från Sjöfartsverket, säger Fredrik Wallerström, tillförordnad hamnchef på Region Gotland,….

News55 - 30 minuter sedan

SOK-läkaren: “Det här man oroar sig för”

Mitt under OS testar en av de aktiva positivt för covid-19. En mardröm, konstaterar Per "Pliggen" Andersson, läkare i den svenska OS-truppen, efter nyheten om Sam Kendricks. - Det här är ju det man oroar sig för ska ske, säger han till TT.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.