GT > Nyheter

Monday, 26 July, 16:14

GT - 18 jun 21 kl. 10:19

Covid-patienterna fortsätter minska – bara 10 på IvaPå fredagen vårdas 73 personer på något av Västra Götalandsregionens sjukhus.Tio av dem vårdas på intensivvårdsavdelning.Siffrorna den 18 juni förra året var 210 inneliggande patienter varav 47 på Iva. .
Läs mer på GT
Läs mer om:
Iva, Västra Götalandsregionens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Covid-patienternafortsätter , minska, bara10 på , Iva

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Gräsbrand i trollhättan – helikopter på plats

Vid lunchtid under måndagen larmades räddningstjänsten till en gräsbrand i Gröndal söder om Trollhättan. Helikopter har skickats till branden som fortfarande härjar.– Vi har tillräckligt med resurser och en helikopter som hjälper oss, så vi andas optimism, säger Mikael Svantesson, inre befäl på Närf..

GT - 4 timmar sedan

Frida, 17, föder upp ankor som sommarjobb

Frida Löfgren, 17, har ett lite ovanligt sommarjobb. Hon driver eget företag – och föder upp svenska gula ankor. – De är mer sociala än en hund, säger hon.

GT - 4 timmar sedan

BK Häckens mardröm: Missar resten av säsongen

Mardömsbesked för BK Häcken.Talangen Ali Youssef, 19, har slitit av korsbandet och missar resten av säsongen.– Det känns skit, men jag kommer tillbaka, säger han till klubbens hemsida..

GT - 7 timmar sedan

Så kan Blåvitt starta med hemvändarna

Det blåser positiva vindar på Kamratgården.Marcus Berg, Oscar Wendt och Gustav Svensson har vänt hem.Så kan Blåvitt ställa upp det stjärnspäckade laget med hemvändare..

GT - 8 timmar sedan

Hedersbegravning när polisen tar farväl av kollegan

Det blir en hedersbegravning för polismannen som sköts till döds under natten till den första juni. Hundratals kolleger kommer att följa begravningen via länk. Det uppger Christian Nyhlén som samordnar begravningen.

GT - 9 timmar sedan

Efter upploppet i Hjällbo - i dag kommer domen

Männen förvandlade torget i Hjällbo till ett slagfält. I dag får elva män sina domar..

GT - 11 timmar sedan

Roberts: ”Nån gång tar det slut – men inte än”

KUNGÄLV. 2012 hängde hon med Usain Bolt och från 2016 minns hon främst dagarna när Sverige hade åkt ut. Nu gör Jamina Roberts, 31, sitt tredje OS – och hon ser ingen ände på karriären.

GT - 11 timmar sedan

Klyftorna mellan män och kvinnor är störst – i Hovås

Stena-arvingen Madeleine Olsson-Eriksson är förmögnast i Hovås. Annars är den rika villastadsdelen känd för sin bristande jämställdhet.Ingen annanstans i Göteborg tjänar kvinnorna så lite i förhållande till sina makar som i Hovås: drygt hälften av männens inkomster.

GT - 11 timmar sedan

Företagarna försvann spårlöst från sina hem

Under hösten 2008, med kort mellanrum, försvann två företagare från sina hem i Uddevalla och Ljungskile.Än i dag finns inga spår efter Daniel Olsson Smith, 31, och Peter Larsson, 41. Det bästa ledtråden som polisen har är en mystisk bil som sågs köra in och vända vid Peter Larssons hus.

GT - 18 timmar sedan

Blåvitt-talangen på väg bort till Danmark

Rasmus Wikström har gjort succé under lånet i AFC Eskilstuna.Enligt uppgifter till GT uppges han vara klar för danska Bröndby.– Jag har inget direkt att säga om det, säger Rasmus Wikström till GP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.