UNT > Nyheter

Wednesday, 28 July, 06:02

UNT - 18 jun 21 kl. 09:46

UNT granskar nätdrogen kristallNätdrogen kristall har fått starkt fäste i Uppsala. I ett unikt samarbete har UNT och SVT Uppsala granskat och kartlagt försäljningen, beslagen, biverkningarna – och köparna..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
UNT, Uppsala, SVT Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UNT, granskar, nätdrogen, kristall

Fler nyheter från UNT

UNT - 5 minuter sedan

Sverige i täten efter första OS-delseglingen

Samtliga sex svenska besättningar är i gång med OS-seglingen – och först ut på onsdagen tog svenska guldhoppet i 470-klassen, duon Anton Dahlberg och Fredrik Bergström, ledningen direkt..

UNT - 15 minuter sedan

Regnet drar norrut – men lugnar sig

I takt med att tisdagens kraftiga regnoväder i södra Sverige har dragit vidare norrut under natten har det samtidigt tappat i intensitet. –Men det kan generellt förekomma lokalt kraftiga skurar även i dag, säger Mattias Lind, meteorolog på SMHI..

UNT - 30 minuter sedan

Tredje raka segern efter ny rysare

Det såg illa ut ett tag och sedan igen i slutet..

UNT - 30 minuter sedan

Misstänkta mensrubbningar efter vaccinering

Hundratals svenska kvinnor har rapporterat mensrubbningar efter att ha vaccinerats mot covid-19. Både Läkemedelsverket och den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA följer utvecklingen, men kan i dagsläget inte säga om det rör sig om en biverkan eller inte..

UNT - 30 minuter sedan

Pandemin skapar sug efter elcyklar

Omkring 100 000 elcyklar säljs i Sverige varje år. Under pandemin har efterfrågan ökat, men leveransproblem på grund av just pandemin hindrar försäljningen från att stiga ytterligare..

UNT - 30 minuter sedan

Region Uppsala måste agera mot rasismen

Uppsala är en av de regioner som saknar riktlinjer mot att få välja läkare baserat på etnicitet, skriver Vivianne Macdisi (S)..

UNT - 1 timme sedan

OS-kommentator sparkas efter rasismskandal

En grekisk OS-kommentator fick sparken efter ett rasistiskt uttalande i direktsändning, rapporterar SVT Sport..

UNT - 1 timme sedan

400 häktade sedan polisen avkrypterat teletjänster

Grovt kriminella fortsätter att fångas in efter avslöjandena kring Encrochat och Anom. Kriminalvården sätts nu under allt hårdare press..

UNT - 1 timme sedan

Israel och Hamas beskylls för krigsbrott

Krigsförbrytelser begicks troligen av både Israel och terrorstämplade Hamas, som styr i Gaza, när parterna i maj utkämpade en elva dagar lång väpnad konflikt. Det framkommer i en utredning av människorättsorganisationen Human Rights Watch (HRW)..

UNT - 1 timme sedan

Persson klar för OS-final

Erik Persson är klar för final i OS-simningarna. Svensken blev fyra i sin semifinal på 200 meter bröstsim på 2..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.