SR > Nyheter

Saturday, 31 July, 04:16

SR - 18 jun 21 kl. 08:18

E4 mellan Norrköping och Nyköping avstängdLastbilsolycka har stängt av E4 mot Stockholm Alternativ väg är genom Stavsjö Prognosen är satt till 9-tiden.
Läs mer på SR
Läs mer om:
Norrköping, Nyköping, E4, Stockholm Alternativ, Stavsjö Prognosen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E4 mellan Norrköpingoch , Nyköping, avstängd

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Unicef varnar för ny svältkatastrof i Tigray

100 000 barn riskerar att dö av svält i Tigray i Etiopien det kommande året, om inte den humanitära situationen förbättras, det varnar UNICEF för. Samtidigt finns oro att för att resten av Etiopien ska dras in i konflikten om Tigray, sedan striderna spridit sig till ett par grannregioner. Kommande dagar ska representanter från FN och USA besöka Etiopien för att försöka övertyga regeringen om att släppa in humanitär hjälp..

SR - 3 timmar sedan

VMA i Stockholm i Stockholms län.

Det brinner i en gammal industri på Liljeholmen. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm..

SR - 6 timmar sedan

WHO: Framsteg går förlorade – rika länder måste bidra mer

Smittspridningen av covid-19 ökar snabbt på global nivå och många fattiga länder saknar vaccin, testningskit och sjukvårdsutrustning att hantera situationen. WHO:s generalsekreterare Tedros Adhanom Ghebreyesus varnar för att viktiga och svårvunna framsteg går förlorade och uppmanar till större engagemang för världens låg- och medelinkomstländer för att stoppa utvecklingen: "Frågan är inte om världen har råd att göra de här investeringarna, utan om den har råd att inte göra dem".

SR - 9 timmar sedan

Socialförsäkringens pandemiutgifter – samma nivå som förra året

Socialförsäkringens utgifter som har med pandemin att göra ligger kvar på samma höga nivå som för förra året när pandemin bröt ut, när den ökade med 20 miljarder. Försäkringskassan räknar med att kostnaden för socialförsäkringssystemet blir 237 miljarder i år. Orsaken är att regeländringar för att minska smittspridningen ligger kvar även i år.

SR - 9 timmar sedan

Prognos: Fler ensamkommande asylsökande barn till Sverige

De ändringar i utlänningslagen som regeringen, tillsammans med C och V drev igenom, kommer att öka antalet ensamkommande barn som söker asyl i Sverige, enligt Migrationsverkets prognos. Fler vuxna och barn väntas få stanna på grund av särskilt ömmande omständigheter. Omvärlden är också viktig för antalet asylsökande..

SR - 10 timmar sedan

”En kille med lugn och mogenhet”

Under fredagen begravdes den 33-åriga polismannen Andreas Danman, som sköts till döds i tjänsten i Biskopsgården i Göteborg för en månad sedan. ”Såg framför mig en sådan trygghet för medborgarna, att få ut en sådan kille med ett lugn, en mogenhet och ett sådant fokus. Han hade verkligen tillfört svensk polis, men framförallt medborgarna.

SR - 10 timmar sedan

Populära P-pillret dröjer ytterligare: ”Luften gick ur mig”

Det populära p-pillret Qlaira kommer inte finnas i Sverige förrän tidigast nästa vår. Det används bland annat för att lindra besvären mot den smärtsamma sjukdomen endometrios. Det finns inget annat piller på marknaden med exakt samma innehåll, och de som tar Qlaira måste vända sig till sin gynekolog för en ny behandling.

SR - 11 timmar sedan

USA har börjat evakuera tolkar från Afghanistan

USA har börjat evakuera de afghanska tolkar och annan personal som arbetat med de amerikanska styrkorna i Afghanistan. 200 afghaner har flugits till USA, men det är bara en liten del av alla som berörs. 20 000 lokalanställda afghaner har sökt visum till USA och till det kommer deras familjer.

SR - 11 timmar sedan

Klart med skärpta testkrav till Tyskland

Från den 1 augusti ska alla över 12 år som reser till Tyskland kunna visa upp ett färskt negativt corona-test, oavsett hur man reser och från vilket land man reser. Undantag gäller för den har intyg på att man är färdigvaccinerad eller har anti-kroppar efter covid-sjukdom, liksom om man bara är på genomresa och lämnar landet på snabbast möjliga väg. Syftet är framför allt att få kontroll över smittspridningen som sker genom tyskar som återvänder hem från utlandssemester..

SR - 11 timmar sedan

Duplantis och Ståhl bland svenska medaljhoppen

Förutom i fotbollen finns det hopp om fler OS-medaljer för Sverige när det handlar om stavhopp och diskus, säger Radiosportens Susanna Andrén till Ekot. "Armand Duplantis är jättefavorit när konkurrenten Sam Kendricks testat positivt för corona," säger Susanna Andrén som även hoppas på medalj för diskuskastaren Daniel Ståhl. Hittills har det inte gått så bra för Sverige i OS men hon nämner även medaljmöjligheter för handbollslagen, i segling, golf och kanske brottning och simning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.