Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 25 July, 11:11

Jönköpingsnytt - 15 nov 23 kl. 07:31

Spira-aktuella Måns Möller på Sverigeturné”Det är kul att vara glad”..
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Måns Möller, Sverigeturné

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spira-aktuella, Måns, Möller, Sverigeturné

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 45 minuter sedan

Lämnar J-Södra - så långt är hans nya kontrakt

Elias Nordströms återkomst till Jönköpings Södra blev inte vad vad han eller föreningen hade tänkt sig. Efter en mycket tung vårsäsong väljer nu 20-åringen att bryta låneavtalet med J-Södra. Ny klubbadress: Åtvidaberg..

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

EXTRA: Polisen slog till – hittade nära ett kilo amfetamin

Polisen spanade på en adress i Norrahammar – och avslöjade en pågående knarkaffär. När polisen slog till hittade man närmare ett kilo amfetamin..

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Rekordbilligt amfetamin – risk för ökat beroende

Priset på amfetamin i Sverige är historiskt lågt. Billigare droger kan göra att fler testar och att droganvändning enklare kan finansieras. – På ett sätt underlättar det förstås för brukaren, säger överläkare Joar Guterstam..

Jönköpingsnytt - 19 timmar sedan

Paniken från bilen på E4: ”Tack gode gud”

När regnovädret slog till satt Karin Sjökvist fast på E4 i Gränna. Hennes enda tanke var att rädda Dakabom i Norrahammar..

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Gjorde succé i J-Södra - nu blir han proffs

Förre J-Södraspelaren Pashang Abdulla har varit rykternas man sedan han och Degerfors kom överens om att bryta kontraktet i förtid i maj..

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Högsta vattennivån på 40 år: ”Inte så mycket vi kan göra”

Stora mängder regn under sommaren har lett till bekymmer för flera hamnar i Vättern. I Domsands hamn är parkeringen översvämmad på grund av den höga vattennivån..

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Förslaget: Så blir folkfesten – kan bli ekonomisk kris

Det har varit flera turer kring en konst-och kulturfestival i Jönköping. Det som är tydligt är att festivalen kommer att ske i en mindre skala – tidigast 2026 med hjälp av sommarjobbare. – Vi måste känna vad som passar rätt för Jönköping, säger Lena Sumedrea (C), ordförande för kultur- och fritidsnämnden..

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Jönköpings meste olympier saknar inte OS  – ”Jag har upplevt så mycket”

Lagom till OS har JP träffat Staffan Lindeborg – Jönköpings störste, eller åtminstone meste, olympier. Via radio- och tv-sporten blev det 15 stycken. Idag använder han sina erfarenheter för att coacha kollegor på tv.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Geggan stör – därför händer inget med Munksjön: ”Finns inga bromsklossar”

Ett 40-tal blev sjuka efter att ha simmat i Munksjön under Ironman och stora stinkande klumpar flyter upp på ytan. Många Jönköpingsbor frågar sig varför sjön inte rensas? Och vad bromsar arbetet?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.