News55 > Nyheter

Wednesday, 28 July, 06:26

News55 - 17 jun 21 kl. 02:19

Nadella får mer makt över MicrosoftMicrosofts vd Satya Nadella har valts till styrelseordförande för bolaget, och stärker därmed sitt makt över det. Nadella ska använda sin "djupa förståelse för verksamheten för att lyfte de rätta strategiska möjligheterna och identifiera nyckelrisker",. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Microsoft, Satya Nadella

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nadellafår , mer, maktöver , Microsoft

Fler nyheter från News55

News55 - 2 timmar sedan

Judomisslyckandet fullbordat: “Oerhört tråkigt”

De svenska judolandslaget var aldrig nära OS-medaljerna i Nippon Budokan. Anna Bernholm och Marcus Nyman fullbordade misslyckandet genom var sin förlust i åttondelsfinal. – Det är oerhört tråkigt att det inte gått bättre för oss, säger Bernholm.

News55 - 30 minuter sedan

Svenska guldhoppen direkt upp i ledning

De är regerande världsmästare och svenska guldhopp i OS. Och det började bra för Anton Dahlberg och Fredrik Bergström. 470-duon är i ledning efter första seglingen.

News55 - 45 minuter sedan

Ekberg efter nya rysaren: “Stor styrka i laget”

Tredje OS-matchen, tredje rysaren – och tredje vinsten. Svenska handbollsherrarna lyckades till slut besegra Portugal med 29–28. - Vi vinner sådana här matcher, det visar en stor styrka i laget, säger Niclas Ekberg.

News55 - 30 minuter sedan

Publiken inte rädd för att smittas av corona

Publiken är tillbaka i biograferna och framför livescenerna. Minskade restriktioner och en sjunkande smittkurva får branschen att dra en lättnadens suck. Det har gått fort.

News55 - 30 minuter sedan

Mobilförbud i skolan inte bara bra

Mobilens plats i klassrummet är en laddad fråga. Regeringen vill se ett förbud men alla håller inte med om att mobiler i skolan är av ondo. – I nio fall av tio handlar mobilanvändandet i klassrummen där mobiler är tillåtna om skolrelaterade saker, säger….

News55 - 30 minuter sedan

Sverige i täten efter första OS-delseglingen

Samtliga sex svenska besättningar är i gång med OS-seglingen – och först ut på onsdagen tog svenska guldhoppet i 470-klassen, duon Anton Dahlberg och Fredrik Bergström, ledningen direkt. Svenska duon leder efter den första delseglingen för 470-klassen s….

News55 - 45 minuter sedan

Ekberg efter rysaren: “Stor styrka i laget”

Tredje OS-matchen, tredje rysaren – och tredje vinsten. Svenska handbollsherrarna lyckades till slut besegra Portugal med 29–28. - Vi vinner sådana här matcher, det visar en stor styrka i laget, säger Niclas Ekberg.

News55 - 3 timmar sedan

Smittan ökar – Sydney förlänger nedstängning

Lockdown i ytterligare fyra veckor väntar invånarna i Australiens största stad Sydney, där ett utbrott av deltavarianten har fått fäste den senaste månaden. Femmiljonersstadens invånare har levt under tuffa restriktioner sedan i slutet av juni, men trot….

News55 - 45 minuter sedan

Regnet drar norrut – men lugnar sig

I takt med att tisdagens kraftiga regnoväder i södra Sverige har dragit vidare norrut under natten har det samtidigt tappat i intensitet. – Men det kan generellt förekomma lokalt kraftiga skurar även i dag, säger Mattias Lind, meteorolog på SMHI. 1 700….

News55 - 45 minuter sedan

Tredje rysaren för Sverige – vinst mot Portugal

Sverige hade vunnit knappt mot både Bahrain och Japan. När Portugal stod för motståndet i den tredje OS-matchen blev det på nytt riktigt jämnt, men Sverige lyckades till slut vinna med 29–28 efter en ny handbollsrysare. Sveriges handbollsherrar ville ha….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.