Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 28 July, 07:18

Vimmerby Tidning - 17 jun 21 kl. 01:48

Inflation i Brasilien – räntan höjsBrasiliens centralbank höjer sin viktigaste styrränta Selic med 0,75 procentenheter, till 4,25 procent..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Brasilien, Selic

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inflationi , Brasilien, räntan, höjs

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 4 minuter sedan

59 hushåll i Vimmerby har fortfarande strömavbrott

Det har ordnat sig för de flesta som drabbades av strömavbrott under de rullande åskvädren igår, tisdag..

Vimmerby Tidning - 10 minuter sedan

Starkt stöd för V – mörkt för L och MP

Vänsterpartiet får 13,3 procent av stödet i en partisympatiundersökning som Novus gjort på uppdrag av SVT i slutet av juli månad..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Titmus starkast igen i gigantmöte

Australiskan Ariarne Titmus vann även det andra mötet i "giganternas kamp" över Katie Ledecky, USA, i OS-simningen. Återigen efter en sylvass avslutning. –Det var tufft, jag är är jäkligt slut, säger 20-åringen..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Guldvrålet van Vleuten inte satte i halsen

Annemiek van Vleuten firade när hon trodde att hon vunnit damernas linjelopp i söndags. Det fick en och annan att kalla henne för jubelidioten. Nederländskan följde upp det pinsamma misstaget på bästa sätt – genom att vinna OS-guldet i tempoloppet..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Landeskog stannar – skriver jättekontrakt

Med mindre än ett dygn kvar till deadline står det klart att Gabriel Landeskog stannar i Colorado. Svensken har skrivit ett nytt drömkontrakt värt cirka 482 miljoner kronor. –Det var tuffa förhandlingar, men jag är väldigt glad och lättad över att det löste sig.

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Stämmer inte att vi är beroende av import av fossil el

Samtliga riksdagspartier borde vara överens om att effektivisering och ökad förnybar elproduktion – också i Kalmar län– är en förutsättning för att Sverige ska klara klimatmålen och underlätta för industrin och transportsektorn att bli fossilfri och fortsatt konkurrenskraftig..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Slipknots tidigare trummis död

Joey Jordison, tidigare trummis och originalmedlem i det amerikanska heavy metalbandet Slipknot har avlidit, 46 år gammal, rapporterar BBC..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Krävs lokal investering för att vända narkotikatrenden

Även om narkotikakonsumtionen i Sverige är låg i jämförelse med andra länder i Europa, så går inte utvecklingen åt rätt håll och attityden bland unga har blivit alltmer tillåtande..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Publiken inte rädd för att smittas av corona

Publiken är tillbaka i biograferna och framför livescenerna. Minskade restriktioner och en sjunkande smittkurva får branschen att dra en lättnadens suck..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Mobilförbud i skolan inte bara bra

Mobilens plats i klassrummet är en laddad fråga. Regeringen vill se ett förbud men alla håller inte med om att mobiler i skolan är av ondo. –I nio fall av tio handlar mobilanvändandet i klassrummen där mobiler är tillåtna om skolrelaterade saker, säger Anita Grigic Magnusson, doktorand i tillämpad IT vid Göteborgs universitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.