SvD > Opinion

Wednesday, 28 July, 07:32

SvD - 16 jun 21 kl. 20:30

”M och SD måste våga se avarterna i skolan”Det är dags att högerkonservativa tar av de ideologiska skygglapparna och ser avarterna som uppstått när skolan har marknadiserats. Det skriver Gunilla Svantorp (S)..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
SD, Gunilla Svantorp

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M och SD måste vågase , avarternai , skolan

Fler nyheter från SvD

SvD - 23 timmar sedan

”Cement­krisen visar att miljö­balken bör ändras”

Processen kring Cementas täktansökan tydliggör stora brister i Sveriges hantering av stora miljö­ärenden. Låt detta bli starten på en översyn av miljöbalken, skriver Lars Thomsson (C)..

SvD - Igår: 13:58

”Skogens egen ekologi måste få verka”

Vad vi behöver är ett skogsbruk med en mindre radikal påverkan, som bättre kan rymmas inom de naturliga störnings­regimernas ramar. Det skriver David van der Spoel och Martin Jentzen i en replik..

SvD - 24 jul 21 kl. 20:30

”Rättssäkerheten för elever är satt ur spel”

Elever som går på skolor som sätter för höga betyg kommer in på eftertraktade utbildningar. Samtidigt riskerar elever på skolor som sätter rättvisande betyg att inte komma in, skriver Tor Nitzelius och Sten Svensson. .

SvD - 24 jul 21 kl. 11:00

”Hyggesfritt är det nya lönsamma”

Att jämföra med så kallad blädning från förra århundradets skogsbruk är förbryllande och irrelevant. Det skriver en rad debattörer i en replik om hyggesfritt skogsbruk. .

SvD - 23 jul 21 kl. 20:30

”Allmän pension måste vara god nog”

Det är nödvändigt att höja avsättningar till pensionssystemet. Det behöver inte gå ut över löneutrymmet, skriver företrädare för SPF Seniorerna, Byggnads och Katalys. .

SvD - 21 jul 21 kl. 14:30

Muf: Här är åtta krav på en M/KD-budget

I höst kommer sannolikt oppositionen att kunna driva igenom en budget. Moderata Ungdomsförbundet presenterar därför åtta krav till Moderaterna och Kristdemokraterna på prioriteringar inför budgeten, skriver Matilda Ekeblad, ordförande Muf. .

SvD - 20 jul 21 kl. 20:30

”Hyggesfritt fungerar sällan i Norden”

De som förespråkar skogsbruk utan hyggen ser inte till biologin i de nordiska skogarna. Det finns klara negativa erfarenheter av ett sådant skogsbruk, skriver Björn Hägglund, tidigare bland annat professor vid SLU. .

SvD - 19 jul 21 kl. 14:30

”Vad har Sverige i Svarta havet att göra?”

Sverige borde inte delta i övningar som Sea Breeze då vi inte har några nationella intressen att ta tillvara i Svarta havet. Det skriver debattörer som ger ut alliansfriheten.se.

SvD - 18 jul 21 kl. 20:30

”Byggbranschen klarar inte av kriminaliteten”

Det finns enkla åtgärder för att verkligen sätta stopp för kriminalitet och korruption inom byggbranschen. Och det är dags att agera nu, skriver byggnadsarbetarna Calle Fridén och Leif Nysmed. .

SvD - 17 jul 21 kl. 20:20

”Sverige måste få en ny mineralpolitik”

Det är orimligt att investera stort inom batteritillverkning och fossilfri stålproduktion utan att samtidigt satsa på framtida gruvor. Det skriver vd:arna Kurt Budge och Roberto Garcia Martinez. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.